Nem tudom pontosan, hogy mennyit szeretnétek bukóra költeni, de egy zf9es kb 30 rugó, ami bukóban az alsó kategóriának felel meg! szerintem érdemes többet kiadni azert, h ne a fejed bánja az esést. Egy ilyen bukó tuti szétmegy esésnél...
Mondjuk kinek mennyit ér a feje...
Csak egyszer kell csattani....
HJC egyébként sem az a drága márka. Kiszórt Shoei szerszámokkal és receptekkel dolgoznak, csak 20ad rangú ridereket támogatnak (pontosabban nem költenek sokat marketingre)...
Quad-ász.... azt mondták jövő hétvégén kérdezzek rá mert jön egy szállítmány... de nem viztos hogy lesz benne olyan amilyen nekem kell...
de én már a rendelés elött felkészülem a több hetes várakozási időre, tudtam mire számítsak....
Shark RSI fekete matt 170 eu, ugyanez szinesben 300 eu Louis- ban akcioban . Tudom hogy senki nem kérdezte ,de Shark 500-as AIR is k-va jó ,nekem az van.
Én pár hete a Kelomotornál vettem meg a bukómat, amit Teejay is írt.
Akkor mondta a tulaj, hogy a 2007-es modellek ápriliban jönnek meg Énis 2007-es modellt akartam, de csak tavalyi volt.
Viszont azt biztosra mondta, hoyg április végén jönnek új bőrruhák is, meg új bukók is.
A www.hjc.hu-n is érdemes körbenézni, bár itt a csajszi azt mondta, hogy ált. 3 hetet kell várni a megrendelt cuccra No meg drágább is
Ne is próbáld meg összehasonlítani a Shark s500at egy spec r1-el! Inkább nézd meg a Shark RSI modelljét. Na azt a kettöt mar összehasnlíthatod. 6000el több mint a soumy, de carbonos, és 1000x kényelmesebb is.
Kelónál voltál? www.kelomotor.hu
Én tavaly besétáltam az utcáról és hipp-hopp volt a méretemben, pedig ekkora fej azé" ritka. (Arcból vannak nagyobbak is... )
Kéthete kollegina vett náluk egyet.
Szokásos internetes vásárlás, annak minden előnyével és hátrányával.
Sokan csinálj azt, hogy kihúznak Bécsbe, ott van egy nagy áruház/raktáruk, és ott vásárolnak.
És vannak a magyar boltok, amik/akik bizonyos bizonyos árréssel hozzák be ezeket a cuccokat és árulják itthon, forintért. Pl. a Héjjamotor is ilyen, bár ők hivatalos partnerként futnak.
Mondjuk kinek mennyit ér a feje...
Csak egyszer kell csattani....