Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom pontosan, hogy mennyit szeretnétek bukóra költeni, de egy zf9es kb 30 rugó, ami bukóban az alsó kategóriának felel meg! szerintem érdemes többet kiadni azert, h ne a fejed bánja az esést. Egy ilyen bukó tuti szétmegy esésnél...
Mondjuk kinek mennyit ér a feje...
Csak egyszer kell csattani....
nem tervezek sisakcserét.és milyen minőség? ismered?
HJC egyébként sem az a drága márka. Kiszórt Shoei szerszámokkal és receptekkel dolgoznak, csak 20ad rangú ridereket támogatnak (pontosabban nem költenek sokat marketingre)...
öhömm.
Mer" tavalyi.
Nem viszik, azért járnak oda az emberek, mert óccó (!) hely.
mer annyit is ér !
mééé ilyen olcsó a kevlár siska?
Köszi TeeJay!
Ezt a segítség rovatban kellett volna, de mindegy.

Ezt jelenti (nem fogom dalba szedni, mint az eredeti...):
Jó napot Olaszorság, jó napot "bús szemű" Mária

(szó szerint melankólikus tekintetű...)
Valaki le tudná ezt fordítani ...Buongiorno Italia,buongiorno Maria,con gli occhi pieni di malinconia...
Quad-ász.... azt mondták jövő hétvégén kérdezzek rá mert jön egy szállítmány... de nem viztos hogy lesz benne olyan amilyen nekem kell...
de én már a rendelés elött felkészülem a több hetes várakozási időre, tudtam mire számítsak....
Shark RSI fekete matt 170 eu, ugyanez szinesben 300 eu Louis- ban akcioban . Tudom hogy senki nem kérdezte ,de Shark 500-as AIR is k-va jó ,nekem az van.
Ez a Kelomotor üzlet elég jónak tűnik.... Az is?! :) Kinéztem egy kesztyűt....:D:D
Én pár hete a Kelomotornál vettem meg a bukómat, amit Teejay is írt.
Akkor mondta a tulaj, hogy a 2007-es modellek ápriliban jönnek meg Énis 2007-es modellt akartam, de csak tavalyi volt.
Viszont azt biztosra mondta, hoyg április végén jönnek új bőrruhák is, meg új bukók is.
A www.hjc.hu-n is érdemes körbenézni, bár itt a csajszi azt mondta, hogy ált. 3 hetet kell várni a megrendelt cuccra No meg drágább is

Ez mikor volt? Kawabééb talán 2 hete vette meg az új ZF9 kupakját ott.
Szia !
Már voltam ! nem is egyszer !
2006-os már nincs a méretemben és szinemben ! 2007-es meg még nincs !
Ezért untam meg a várakozást !
Ne is próbáld meg összehasonlítani a Shark s500at egy spec r1-el! Inkább nézd meg a Shark RSI modelljét. Na azt a kettöt mar összehasnlíthatod. 6000el több mint a soumy, de carbonos, és 1000x kényelmesebb is.

Shark s500:50.000
Shark RSI: 86.900
Soumy Spec: 80.000
Kelónál voltál? www.kelomotor.hu
Én tavaly besétáltam az utcáról és hipp-hopp volt a méretemben, pedig ekkora fej azé" ritka. (Arcból vannak nagyobbak is... )
Kéthete kollegina vett náluk egyet.
Sziastok !

Lassan kezdem megunni a várakozást a HJC-ZF9 búkóra ! mindenütt csak igérgetnek !

Szóval kinézten egy NOLAN N62 -es búkót , de nem sok irományt találtam róla ! Ha valakinek van írjon 1 pár sort róla kérem !

Nem tudom mit csinálaj ! Várjak a ZF9-re vagy vegyem meg a NOLAN-t ?

Mindenkienk köszönöm a segítséget !

Üdv Tomo
Szia nbk!

Kinél rendelted meg és mikorra ígérték? Az enyém még nem érkezett meg.
megrendeltem a kicsikét.... már alig várom

HJC FS-10 Smoke
Szokásos internetes vásárlás, annak minden előnyével és hátrányával.
Sokan csinálj azt, hogy kihúznak Bécsbe, ott van egy nagy áruház/raktáruk, és ott vásárolnak.

És vannak a magyar boltok, amik/akik bizonyos bizonyos árréssel hozzák be ezeket a cuccokat és árulják itthon, forintért. Pl. a Héjjamotor is ilyen, bár ők hivatalos partnerként futnak.
Ők forgalmaznak Louis cuccokat és nem tesznek rá sokat: Bázismotor