Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Ez a 3 Spyke ruha van eladó. Zsír újak. Ha valakit érdekel, jelezze.

Üdv

Zsu
jah 54-es méret
hali

Eladom ezt a Spidi két részes bőrruhát. Az új ára 200ezer de 100 körül oda adom ha érdekel valakit. Van néhány aprócska sérülés a ruhán, de nem vészes. Ha valakit érdekel a reet16@axelero.hu ra dobjon egy mailt és égyeztetünk!
addig jó neked, amíg csak nekem aktuális
A "bukó" ma pont aktuális neked!
amiket ír az elég jó. Az összetétele és kinézete elég komoly. A HJC-t viszont nem ismerem....
Magyarul: minimális módosítással, ami nem érinti a funkcionalitást, más néven levédve gyártható, forgalmazható.
na és akkor most ezek után FS-10 szerinted milyen sisak 50ért?

FS-10

itt még pár kép róla...
ja nem titkos... csak levédett...
igen, a kompozitra. Ha az, akkor jóóóóó
a kevlár műanyag, de a pontos összetevője úgy tudom titkos duPont recept... a kevlár szó védett is, olyan kis (R) betüs

"Fibers of KEVLAR® consist of long molecular chains produced from poly-paraphenylene terephthalamide. The chains are highly oriented with strong interchain bonding which result in a unique combination of properties."

szóval a kevlár egy elég speckó műanyag....
az üvegszál meg magáért beszél... szerintem üvegszálak sokasága valamibe ágyazva...

szerintem amikor műanyagot írtál ABS-re gondoltál , nem?

FS-10 kevlár + üvegszál....
üvegszál+kevlár az műanyag?
a lazer karbon sisakjait 50-60 közt megkapod. Az már elég jó belépő szintű speed mochoz.
ne műanyagot. ne és ne műanyagot.
a kommented kicsit le akar beszélni arrol a sisekrol amit kinéztem... :(
HJC FS-10
vagy mégsem?
hy all!Mi a véleményetek erről a http://www.parilla.hu/termek/n...kesztyűről?
50E ft-ért már lehet nem rossz sisakot venni de komolyért azért többet kell adni. Milyen márka kérdés szubjektív, van aki erre, van aki arra esküszik, de szerintem nem fogsz rosszul járni egy Shoei/AGV/Arai/Shark sityóval, az lenne a jó ha kivehető bélése lenne és dupla D gyűrűs zárja, de ezek többe kerülnek ezeknék a márkáknál ha jól tudom.
Szerintem még tegyél 50-hez, de attól függ hogy milyen motorra kell egyáltalán?
Gagyi márka legjobb féle sityóit megkapod ezért az összegért de ezeket én nem ajánlom.
Hello,szeretnék venni egy komoly sisakot de nem vagyok ismert ilyen témaban,milyet kellene vennem speed motorhoz,kb 50ft korul?miket nezek meg rajta?milyen extrainak kellene lenni,milylen marka legyen...stbha tudtok segiteni léccives irjatok le,mert szuksegem lenne a segitsegetekre,elöre is kösszönöm .Petikefót
Szevasztok!
Van valakinek tapasztalata IOTA sisakokkal? (www.iota.eu)
Ha nem akatrok száguldozni (max 110) akkor is számít, hogy kicsit nehezebb a sisak (nyitható állrész miatt 1600 g) ?
d4rkst4r vettél már suomy sisakot!?
Hello!

Tudtok nekem ajánlani web oldalakat,ahol szét tudnék nézni cross ruhát árakkal?!Köszi
Milyen márkát érdemes venni?
hello!

bocsi, ha eddig nem írtam, de kiderült útólag, hogy ha keresni is akarnék vele egy kicsit, akkor már elég közel van a bolti árhoz az én áram... úgyhogy sajnos nem foglalkozom már ilyennel.

üdv:
-picsamatyi-