Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HEllo tee jay ez a loius nagyon szép és jó és olcsó meg minőségi de hogyan tom én ezt megrendelni meg stb? MEséljél már róla valami léccí!
Csak egy példa:
Shox egyéb kiegészítők címszó alatt AGV szemüvegek.
Aha akkor valaki tudna ajánlani valami jó kis szemüvegt ami ér is valamit a nap ellen? De olyan kéne ami azért nem oylan sötét mert az zavarna csak szürje a napot rendesen az a lényeg na meg az ára.....
Egy év után kiég szemüvegben is. "Drága" (kinek mennyi...) szemüveg méretben is, plexi méretben 15-20 lehet. Akkor inkább vegyél egy motoros napszemüveget, jobban jársz - ha napfényről beérsz egy sötétebb szakaszra ugyanaz az effekt, még percekig nem fog kivilágosodni a plékód...
HEllo
VAlaki nem tudja hogy hol és hogyan és miylen bukóra lehet olyan plexit venni ami fény hatására eljötétül és ha nem éri fény kivilásodik van iylen szaműveg is de nekem plexi kéne iylen.
R6 ra kéne
HY szeretnénk vásárolni 1 bukót csak nemtudom h milyet nem kell csúcskategória mert csak 40-50 ezrem lenne rá szeretném ha ajálanátok 1 párat melyik vált be és melyik nem
Hy all rendelt már valaki közülletek a Quadracing.hu oldalról ha igen akkor irjatok légyszives?
Az igaz hogy az enyém is megrepedt, de nekem a fejem ért előszőr talajt.de a frankó az-az hogy nem szeretném többet kipróbálni hogy melyik cucc mit bír ki! Törekszem a jóra és a designesre de pénztárca fűggő a dolog,viszont ha perec van akkor csak a szerkó védi meg a seggem. Meg persze egy jó nagy adag szerencse!
Sziasztok!
Nincs valakinek használ, de jó állapotú M-es méretű prtoektoringe? A lehető legolcsóbban. Nem kell nekem UFO, vagy FOX, elég az ilyen Shox vagy Mofakeres Rush-M, de ha az előbbiek vannak olcsón, az is jó!
Egy esést nálam is kibírt, horzsolással, lepattogzott lakkal, de találtam rá vevőt 25 ezerért, 65-ért vettem egy Suomy Spec 1R-t (csak egy tízessel hosszabb a Shark-nál), és bámulatos a különbség, szerintem. Mondjuk S500 Air már egy új széria, ha jól tudom, S800-nál sokkal profibbul is néz ki. Szabad a gazda...
tl1000s-em van ,az igaz hogy még nincs 1-éves a sityi de eddig jól vizsgázott! Lehet hogy később más lesz a tapasztalat, nem tudom! S-500 -as az enyém régebbi kiadás de még bírja, babonából esés után ugyanazt vettem!
Attól is függ, milyen motorra. 1000-res Gixerem egyszerűen széttépte az S800-as Sharkot. Az összes szellőző lepattant róla, úgy szedtem össze. Az alján a kis állvédőt sose találtam meg. Plexi 1 év használat után felnyílt a menetszéltől meg nem zárt rendesen. A bélése úgy megpuhult, hogy az M-es sisak majdnem megfordult a fejemen. Nem venném meg mégegyszer az biztos...
Szasztok! Bele olvastam a sisakos témába és a Shark-ot bátran merem javasolni mert szerintem jó ! Tavaly nyár végén pereceltem egy nagyot Orfűn és a sityak mentette meg az életemet, fejen lendoltam! Louis 180-eu-ért minőségre szerintem ugyanaz mint a HJC 75000ft-ért
Hi,

ahogy visszaolvasgatok, eléggé visszatérő téma itt a HJC kupak.
Aki nem ért hozzá (akárcsak én) két dologra figyeljen a vásárlásnál :
1. A HJC bukók ugye nem karbon-kevlár ötvözetből készülnek, tehát pl. egy X-Lite-tal ellentétben öregszenek és ajánlatos 3-4 évente cserélni őket. Több helyen (pl.HOSUBA) el is mondják, hogy ez csak egy kevlárral "beszórt" vagy inkább "bepöttyözött" üvegszálas sisak.
2. A minőség: A HJC-t kézbe véve szinte látszik az, hogy miért adják fillérekért. Szemmel is látható,, hogy két darabból van középen összeragasztva.... Fogj kézbe egy japán sapkát és meglátod miről beszélek. Amazing!

Más. Ha valakinek lenne 58-60-as vagy XL-XXL-es dzsekije (lehetőleg kék v. szürkés) vevő ennék rá.
Ugyanitt eladó egy XL-es Uvex Helix kevlár sapi karcmentesen de azért párszor használva, esetleg nagyobbra cserélném (Az Araiból és az X-lite-ból frankó ez a méret, az enyém inkább L lehet...)
Rollyee !

Bocs,hogy csak most írok! Én Szombathelyen vettem a Pzs motornál,de úgy tudom,hogy a Pink motors a beszállító.Szerintem érdeklődj a www.pinkmotors.hu honlapon! Mégegyszer bocsi a késői válaszért ! Sorry !

Üdv : muki27
Köszi, lekötelezel.
Imádom a motoros csajokat, úgyhogy vigyázz magadra!

Radír
Szia!

Sajnos ez a 3 van csak. A méreteket pedig látod az előző hozzászólásomban, sajnos ezek kisebbek. :(

Ha tudok véletlen nagyobbat, jelenztkezem.

Üdv

Zsu
Hali!

A kék kétrészes sajnos csak 46-os méret, viszont az egyrészes az 50-es. Mindkettő 80.000,- pénz. A zöld pedig 48-as méret és 70.000,-. Ha megnéznéd élőben akkor csörögj rám: 06-20-323-7115.

Üdv

Zsu
Ja igen. És volna még egy eladó dzsekim is: 54-es méretű Louis, full protis, pár horzsolással. 20ezerért adom. :)
Szia Zsu!
Engem is érdekelnének a ruhák. Az egy- és kétrészes kék tetszik, 52-54 a méretem. Az árát és a közvetlen elérhetőségedet kérlek küldd el a radeer85@yahoo.com-ra. Előre is köszi. ;)
köszzi szépen a bukoval a vélemenyeket mindenkinek :)
kösszi szépen sokat segittetél.... :)
Üdv!Mik lennének a méretek ,és az árak?A legjobban a kék kétrészes érdekelne 50-es méretben.Ha,van ilyen és az ár versenyképes,érdekel.Amennyiben nem publikus az ár,hogyan tudunk komunikálni? ?Üdv :bixi!