Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló
Engem Alpinestars CHARGER ruhaszett érdekelne (nadrág+mez) illetve Alpinestars TECHSTAR(nadrág+mez)
fekete színben!
Mielőbbi válaszodat várom!
a nadrág az nagy rád.
nekem 2 részes berik börruhám van és elég vékony benne a gerincvedö, mondhatjuk h semmit sem er esesnél! én kivettem belöle és vettem egy dainese gerincvédöt. szerintem megéri venni egyet külön. de tény h igy mar elég nehezen férek bele a ruhába! remélem majd tágul azert....
Használ valaki Dainese T-Age bőrruhát? Ez alá kell gerincvédő vagy van benne protektor?
az műanyag. Én nem vennék csak kevláros-karbonost, sokkal ellenállób. De te tudod.....ne a külsejét nézd csak.
Köszi
K SERIES
ez melyik szériás? Amúgy nekem bejön, én a gp pro-t használom, de zajos.
Szerintetek ez jó sisak?
vagy a tököd nagy
Hi

Sikerült szereznem egy egyrészes bőr ruhát, ami tök jól passzol rám, ha motoron ülök jó, de ha leszállok a motorról és kiegyenesedem nyomja a t*kömet. Ez normális vagy kicsi a ruha?
hali.
80e ft tipusváltása miatt.
köszi tibor
Mennyi ez a ruci? :)
hy system!

20 volt a kabát, full protektoros, corcuda kabát. Hát amennyi protektort láttam eddig sztem olyan jó erős közép kategóriás, de nekem a hondára tökéletes.
A képen nem annyira látszik, ez kabát vagy dzseki?
Szia tuning!
A kelo-t én is ismerem, tényleg jó bolt.
Mesélj a kabátodról.
Ára, protektor, bélés, neve?
A legtöbb kabátban puha a gerinc protektor, én viszont keményet szeretnék.
Nem tudom, hogy a kabátba való kemény protektort érdemes-e megvenni, vagy egy külön gerinc protektort magamra kötni?
Meg, hogy elfér -e a kabát alatt a külön protektor?
Tegnap sikerült vennem motorra ruhát a kelo motornál. Nagyon korrekt bolt szóval ajánlom mindenki figyelmében ha bármit akar venni. (kép minőségért, sorry)
Mindenkinek köszi a segítséget!
bocs elírtam shox riviera dezseki
Hy all a shox riveradezseki,és a spool sp23-as kesztyűről kérném a véleményeteket,és ha tudtok vmi normális ,protektoros cordura nadrágot akkor lécci szóljatok,előre is köszi!
nézd meg az imet.hu-t is. Olcsóbb.
www.bazismotor.hu címen - gondolom valami Louis cucc... Sajna többre nem futja, pedig nyugodtabb lennék valami emberi cuccban... Próbálok minimális büdzséből valami hasznosat összehozni...
nekem kabát van, nincs gond az elmászással. Hol találtál olyan olcsón?
Mondom, az a baj, hogy nagyobb sebességnél és hűvösebb időben lefagsz a motorról.
Hello!
Női bőrrhuát keresek (kb60kg és 170-175cm) ha tud valaki akkor jelezze előre is köszi!