Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ebben a témában tájékozatlan vagyok, de olyat olvastam - ha jól emlékszem talán ezen a fórumon - hogy a kabátos-protektoros mókának megvan az a hátránya, hogy elmászik a helyéről a protektor zakónál, mert nem fogja ott semmi, és ilyetén módon megeshet, hogy lepkefingnyit se ér... Erről mi a vélemény? Valós probléma ez? Valaki pont ezzel indokolta a protektoringek hasznosságát... És pont ezért rágódom azon, amit pár hsz-szel előbb írtam, hogy arczsábítóan olcsón találtam protektormellényt/inget (élőben nem láttam még, a kép meg csalóka, így nem tudom, van-e ujja...)
a motoron mindig hidegebb van, a kabét május végéig, júniusig jó, és szeptembertől megint nem lesz meleg. Vegyél olyat, aminek kicipzárpzható a hónalja,
a kabát kicipzártoható béléssel sokkal több alkalommal használható, mint egy protektoring. Nagy melegben viszont városban az a jobb. Mind a kettő az igazi
biker-world.hu, én innen vettem kabátot.
a jobb kabátokba jo könyök-alkar váll protektrok vannak..a gerincvédő tényleg jobb lehet külön...CE az jó
a ptotektorok kivehetők tehát külön cserélheted...
a kabátba való protektorral, vagy valami külön darabot?
Ugye a CE a jó protektor?
Tudsz valami olcsó de azért jó márkát, és boltot? (Pesten)
cordura kabátot + mellé egy normális gerincvédőt, mert a gyáriak elég hitványak...
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok, hogy egy protektor mellényt vegyek, vagy protektoros cordura kabátot.
Van valakinek tapasztalata?
Hali honnan tudsz te 42 000 Ft-ért Lazer Fiber Pro-t? Lehet engem is érdekelne mert annyiért jó vásár.
Sziasztok !
A LAZER Fiber PRo sisakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire érné meg 42.000ft kiadni érte?

Modell név Fiber Pro Blaster
Felhasználási terület Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj Fiber M.D.C.F. carbon/aramidM.D.C.F. Karbon Fiber kompozit
Sisak belső Morpho system, kivehető, cserélhető és mosható bélés
Plexi - karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (duplaplexi)
- széles látótér
- gyorsan nyitható és cserélhető

Szellőzés Hármas ventilláció (alsó-felső-hátsó szellőzőrendszer). Venturi effect: ez az egyedülálló szellőzőrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellőző kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegő a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegőzése, "hűtése".
Különleges felszereltség - 2 héjméret
- orrvédő
- légterelő állrésznél
- festett minták
- UV védelemmel ellátott plexi
- magas kopásállóságú fényezés
- sisakzsák
- Pinlock rendszer
- Morpho system

Szabvány ECE 22.05 - DOT - AS 1698
Választható méretek XS-XL-ig (XXL-es méret csak a metál fekete GL, fehér-kék Blaster, és fekete-szürke-fehér Thunder modellekben)
Súly 1400 g (L-es méret)
Szia!

Több helyen is megkérdeztem, végül a Quad-ász mellett döntöttem a hozzáállásuk miatt (náluk 52.900,-). A Kelomotornál 52.500,- a Spirro Kft.-nél pedig 58.500,- a Smoke. Csak jönne már meg!
ja smoke... akkor a milyet már tudom :)
hol és mennyiért?
hol rendelted meg, milyet és mennyiért?
köszi...
Krasy dobok egy mailt, majd ott beszélünk az esetleges bizniszről!
üdv.:Miki
Nincs vkinek eladó 38-as sportcsizmája max 20e-ig? Asszonykának kellene.
Berik Streetstar 2 (5023) piros, ezüst, fekete vadonat új S méretű sisak eladó!

Ha érdekel dobj mélt: zs.varga@freemail.hu
Szia!

Ha FS 10 Smoke-ot szeretnél akkor nyugodtan leadhatod már most a rendelést! Én ma rendeltem meg, de 3 hét szállítási határidőt mondtak rá. Szóval várhatok.
Sajna anyagilag nem vagyok túl jól eleresztve mostanság - úgy terveztem, hogy jobban el leszek, de nem jött be... :) Viszont még így is találtam egy-két olyan védőfelszerelést, amit meg tudnék fizetni, csak kérdés, hogy mennyire gáz... A www.bazismotor.hu oldalon vannak piszok olcsón, 14740Ft-ért protektoringek... Super Shield "márkájúak"... Oké, tudom, gagyiszar, de akkor is valami... Nem vagyok nagy túrázós, inkább városban mennék, és már 7 éve egyben vagyok felszerelés nélkül, de egyszerűen nem akaródzik felszerelés nélkül motorozni, mert már autóban is szarul érzem magam néha, annyira gáz a közlekedés... Szerintetek érdemes ilyenre beruházni, vagy nem ér annyit?

Ja, meg ugyanitt láttam elég csúnyácska, de a felirat szerint üvegszál/karbon/kevlár sisakot ugyanennyiért (Probiker RSX II) akciósan. Szerintetek ez reális? (márminthogy ennyiért, ilyen anyagokból) Egyáltalán van értelme, vagy inkább egy minőségi gyártó olcsóbbjával védjem magam?
2radboerse.at
70-80 ezerrel olcsóbban veszed meg itt mint a karasna.hu-n
csak dainese cuccok vannak ezen a helyen.....
Tapasztalat nem nagyon van, mert 2007-es modell, de én is ilyet akarok...
Kérdezd fórumban Zozohoho-t ő most vette meg múlt pénteken... Ja meg a HJC importőrnek (Spirro Kft.
1191 Budapest, Üllői út 202. www.hjc.hu) is ilyen van (smoke II)
az elődőket dicsérik, nem hiszem hogy szar lenne... ja és a smoke II állítólag nagyon nagyon szép élőben, jövő héten meg is rendelek egyet.... vagy szürke infinity-t...
Halottam boltból megvetted a bukót.... milyet vettél? szürke infinity?
No és ezzel kapcsolatban? LAZER Vertigo Mystic

Felhasználási terület Utcai motorozáshoz
Sisakhéj injektált technopolimer
Csat típusa egykezes gyorscsat
Sisak belső kényelmes belsőrész
Plexi - karcálló
- dupla görbület
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszerhez felkészített lencse
- Pinlock lencse rendelhető tartozékként
- széles látótér
- oldalsó záróelem nélküli plexirögzítés

Szellőzés az állnál, és ÚJ felső szellőzőnél
Különleges felszereltség - kivehető orrvédő
- az állnál kivehető légterelő (rovarháló)
- festett minták
- kopásálló fényezés

Választható méretek XS-XL-ig (XXL-es méret csak LX metál fekete, Dragon matt szürke-fekete, Flash fehér-szürke, Viper matt fekete-kék színekben)
Súly 1450 g (L-es méret)
Ár 32700.-
Sziasztok !

MI a véleményetek a LAZER Vertigo Flash sisakról? én ennyit tudok:

Sisakhéj injektált technopolimer
Csat típusa egykezes gyors csat
Sisak belső Kényelmes belsőrész
Plexi - karcálló
- dupla görbület
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszerhez felkészített lencse
- Pinlock lencse rendelhető tartozékként
- széles látótér
- oldalsó záróelem nélküli plexirögzítés

Szellőzés az állnál, és ÚJ felső szellőzőnél
Különleges felszereltség - kivehető orrvédő
- az állnál kivehető légterelő (rovarháló)
- egyedi festett felület
- kopásálló fényezés

Választható méretek XS-XL-ig (XXL-es méret csak LX metál fekete, Dragon matt szürke-fekete, Flash fehér-szürke, Viper matt fekete-kék színekben)
Súly 1450 g (L-es méret)
Ár 34800.-
méret?
Nagyon szép állapotú Shoei XR-1000 tipusú bukósisak tükrös plexivel, átlátszó plexivel, páramentesítővel, orrmaszkkal eladó! Ez tavalyi modell, de a mostani új ára 116500Ft plusz a tükrös plexi meg az orrmaszk (csak a plexi volt tavaly 23000Ft).
Irányár: 85000Ft
30/298-7680 vagy drrdzsi@freemail.hu
hello nagyvas.hu-n
Calvatti bőroverál (kék)

* Kétrészes bőr overál.
* A nadrág és a kabát szétcipzárazható.
* Teljes védelem. CE minősítésű térd, csípő, gerinc, váll, könyök protektorokkal ellátva.
* Anyaga vastag marhabőr, textil béléssel.
* A lábszáron és a karon a kényelmes viseletet szolgáló rugalmas betétek.
* Színe: kék-fekete
* Szuper ár!
* Az overál vevőszolgálati irodánkban (hétköznap) megtekinthető, felpróbálható, és megvásárolható.

* Ára: 69900,- Forint (-tól)

szerintetek megéri?