Én ebben a témában tájékozatlan vagyok, de olyat olvastam - ha jól emlékszem talán ezen a fórumon - hogy a kabátos-protektoros mókának megvan az a hátránya, hogy elmászik a helyéről a protektor zakónál, mert nem fogja ott semmi, és ilyetén módon megeshet, hogy lepkefingnyit se ér... Erről mi a vélemény? Valós probléma ez? Valaki pont ezzel indokolta a protektoringek hasznosságát... És pont ezért rágódom azon, amit pár hsz-szel előbb írtam, hogy arczsábítóan olcsón találtam protektormellényt/inget (élőben nem láttam még, a kép meg csalóka, így nem tudom, van-e ujja...)
a motoron mindig hidegebb van, a kabét május végéig, júniusig jó, és szeptembertől megint nem lesz meleg. Vegyél olyat, aminek kicipzárpzható a hónalja,
a kabát kicipzártoható béléssel sokkal több alkalommal használható, mint egy protektoring. Nagy melegben viszont városban az a jobb. Mind a kettő az igazi
biker-world.hu, én innen vettem kabátot.
a jobb kabátokba jo könyök-alkar váll protektrok vannak..a gerincvédő tényleg jobb lehet külön...CE az jó
a ptotektorok kivehetők tehát külön cserélheted...
Sziasztok !
A LAZER Fiber PRo sisakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire érné meg 42.000ft kiadni érte?
Modell név Fiber Pro Blaster
Felhasználási terület Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj Fiber M.D.C.F. carbon/aramidM.D.C.F. Karbon Fiber kompozit
Sisak belső Morpho system, kivehető, cserélhető és mosható bélés
Plexi - karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (duplaplexi)
- széles látótér
- gyorsan nyitható és cserélhető
Szellőzés Hármas ventilláció (alsó-felső-hátsó szellőzőrendszer). Venturi effect: ez az egyedülálló szellőzőrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellőző kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegő a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegőzése, "hűtése".
Különleges felszereltség - 2 héjméret
- orrvédő
- légterelő állrésznél
- festett minták
- UV védelemmel ellátott plexi
- magas kopásállóságú fényezés
- sisakzsák
- Pinlock rendszer
- Morpho system
Szabvány ECE 22.05 - DOT - AS 1698
Választható méretek XS-XL-ig (XXL-es méret csak a metál fekete GL, fehér-kék Blaster, és fekete-szürke-fehér Thunder modellekben)
Súly 1400 g (L-es méret)
Több helyen is megkérdeztem, végül a Quad-ász mellett döntöttem a hozzáállásuk miatt (náluk 52.900,-). A Kelomotornál 52.500,- a Spirro Kft.-nél pedig 58.500,- a Smoke. Csak jönne már meg!
Ha FS 10 Smoke-ot szeretnél akkor nyugodtan leadhatod már most a rendelést! Én ma rendeltem meg, de 3 hét szállítási határidőt mondtak rá. Szóval várhatok.
Sajna anyagilag nem vagyok túl jól eleresztve mostanság - úgy terveztem, hogy jobban el leszek, de nem jött be... :) Viszont még így is találtam egy-két olyan védőfelszerelést, amit meg tudnék fizetni, csak kérdés, hogy mennyire gáz... A www.bazismotor.hu oldalon vannak piszok olcsón, 14740Ft-ért protektoringek... Super Shield "márkájúak"... Oké, tudom, gagyiszar, de akkor is valami... Nem vagyok nagy túrázós, inkább városban mennék, és már 7 éve egyben vagyok felszerelés nélkül, de egyszerűen nem akaródzik felszerelés nélkül motorozni, mert már autóban is szarul érzem magam néha, annyira gáz a közlekedés... Szerintetek érdemes ilyenre beruházni, vagy nem ér annyit?
Ja, meg ugyanitt láttam elég csúnyácska, de a felirat szerint üvegszál/karbon/kevlár sisakot ugyanennyiért (Probiker RSX II) akciósan. Szerintetek ez reális? (márminthogy ennyiért, ilyen anyagokból) Egyáltalán van értelme, vagy inkább egy minőségi gyártó olcsóbbjával védjem magam?
Tapasztalat nem nagyon van, mert 2007-es modell, de én is ilyet akarok...
Kérdezd fórumban Zozohoho-t ő most vette meg múlt pénteken... Ja meg a HJC importőrnek (Spirro Kft.
1191 Budapest, Üllői út 202. www.hjc.hu) is ilyen van (smoke II)
az elődőket dicsérik, nem hiszem hogy szar lenne... ja és a smoke II állítólag nagyon nagyon szép élőben, jövő héten meg is rendelek egyet.... vagy szürke infinity-t...
Felhasználási terület Utcai motorozáshoz
Sisakhéj injektált technopolimer
Csat típusa egykezes gyorscsat
Sisak belső kényelmes belsőrész
Plexi - karcálló
- dupla görbület
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszerhez felkészített lencse
- Pinlock lencse rendelhető tartozékként
- széles látótér
- oldalsó záróelem nélküli plexirögzítés
Szellőzés az állnál, és ÚJ felső szellőzőnél
Különleges felszereltség - kivehető orrvédő
- az állnál kivehető légterelő (rovarháló)
- festett minták
- kopásálló fényezés
Választható méretek XS-XL-ig (XXL-es méret csak LX metál fekete, Dragon matt szürke-fekete, Flash fehér-szürke, Viper matt fekete-kék színekben)
Súly 1450 g (L-es méret)
Ár 32700.-
MI a véleményetek a LAZER Vertigo Flash sisakról? én ennyit tudok:
Csat típusa egykezes gyors csat
Sisak belső Kényelmes belsőrész
Plexi - karcálló
- dupla görbület
- széles látótér
- egyedi festett felület
- kopásálló fényezés
Választható méretek XS-XL-ig (XXL-es méret csak LX metál fekete, Dragon matt szürke-fekete, Flash fehér-szürke, Viper matt fekete-kék színekben)
Súly 1450 g (L-es méret)
Ár 34800.-
Nagyon szép állapotú Shoei XR-1000 tipusú bukósisak tükrös plexivel, átlátszó plexivel, páramentesítővel, orrmaszkkal eladó! Ez tavalyi modell, de a mostani új ára 116500Ft plusz a tükrös plexi meg az orrmaszk (csak a plexi volt tavaly 23000Ft).
Irányár: 85000Ft
30/298-7680 vagy drrdzsi@freemail.hu
* Kétrészes bőr overál.
* A nadrág és a kabát szétcipzárazható.
* Teljes védelem. CE minősítésű térd, csípő, gerinc, váll, könyök protektorokkal ellátva.
* Anyaga vastag marhabőr, textil béléssel.
* A lábszáron és a karon a kényelmes viseletet szolgáló rugalmas betétek.
* Színe: kék-fekete
* Szuper ár!
* Az overál vevőszolgálati irodánkban (hétköznap) megtekinthető, felpróbálható, és megvásárolható.
biker-world.hu, én innen vettem kabátot.
a ptotektorok kivehetők tehát külön cserélheted...
Ugye a CE a jó protektor?
Tudsz valami olcsó de azért jó márkát, és boltot? (Pesten)
Tanácstalan vagyok, hogy egy protektor mellényt vegyek, vagy protektoros cordura kabátot.
Van valakinek tapasztalata?
A LAZER Fiber PRo sisakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire érné meg 42.000ft kiadni érte?
Modell név Fiber Pro Blaster
Felhasználási terület Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj Fiber M.D.C.F. carbon/aramidM.D.C.F. Karbon Fiber kompozit
Sisak belső Morpho system, kivehető, cserélhető és mosható bélés
Plexi - karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (duplaplexi)
- széles látótér
Szellőzés Hármas ventilláció (alsó-felső-hátsó szellőzőrendszer). Venturi effect: ez az egyedülálló szellőzőrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellőző kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegő a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegőzése, "hűtése".
Különleges felszereltség - 2 héjméret
- orrvédő
- légterelő állrésznél
- festett minták
- UV védelemmel ellátott plexi
- magas kopásállóságú fényezés
- sisakzsák
- Pinlock rendszer
- Morpho system
Választható méretek XS-XL-ig (XXL-es méret csak a metál fekete GL, fehér-kék Blaster, és fekete-szürke-fehér Thunder modellekben)
Súly 1400 g (L-es méret)
Több helyen is megkérdeztem, végül a Quad-ász mellett döntöttem a hozzáállásuk miatt (náluk 52.900,-). A Kelomotornál 52.500,- a Spirro Kft.-nél pedig 58.500,- a Smoke. Csak jönne már meg!
hol és mennyiért?
köszi...
üdv.:Miki
Ha érdekel dobj mélt: zs.varga@freemail.hu
Ha FS 10 Smoke-ot szeretnél akkor nyugodtan leadhatod már most a rendelést! Én ma rendeltem meg, de 3 hét szállítási határidőt mondtak rá. Szóval várhatok.
Ja, meg ugyanitt láttam elég csúnyácska, de a felirat szerint üvegszál/karbon/kevlár sisakot ugyanennyiért (Probiker RSX II) akciósan. Szerintetek ez reális? (márminthogy ennyiért, ilyen anyagokból) Egyáltalán van értelme, vagy inkább egy minőségi gyártó olcsóbbjával védjem magam?
70-80 ezerrel olcsóbban veszed meg itt mint a karasna.hu-n
csak dainese cuccok vannak ezen a helyen.....
Kérdezd fórumban Zozohoho-t ő most vette meg múlt pénteken... Ja meg a HJC importőrnek (Spirro Kft.
1191 Budapest, Üllői út 202. www.hjc.hu) is ilyen van (smoke II)
az elődőket dicsérik, nem hiszem hogy szar lenne... ja és a smoke II állítólag nagyon nagyon szép élőben, jövő héten meg is rendelek egyet.... vagy szürke infinity-t...
Felhasználási terület Utcai motorozáshoz
Csat típusa egykezes gyorscsat
Sisak belső kényelmes belsőrész
Plexi - karcálló
- dupla görbület
- széles látótér
- festett minták
- kopásálló fényezés
Súly 1450 g (L-es méret)
Ár 32700.-
MI a véleményetek a LAZER Vertigo Flash sisakról? én ennyit tudok:
Csat típusa egykezes gyors csat
Sisak belső Kényelmes belsőrész
Plexi - karcálló
- dupla görbület
- széles látótér
- egyedi festett felület
- kopásálló fényezés
Súly 1450 g (L-es méret)
Ár 34800.-
Irányár: 85000Ft
30/298-7680 vagy drrdzsi@freemail.hu
Calvatti bőroverál (kék)
* Kétrészes bőr overál.
* A nadrág és a kabát szétcipzárazható.
* Teljes védelem. CE minősítésű térd, csípő, gerinc, váll, könyök protektorokkal ellátva.
* Anyaga vastag marhabőr, textil béléssel.
* A lábszáron és a karon a kényelmes viseletet szolgáló rugalmas betétek.
* Színe: kék-fekete
* Szuper ár!
* Az overál vevőszolgálati irodánkban (hétköznap) megtekinthető, felpróbálható, és megvásárolható.
* Ára: 69900,- Forint (-tól)
szerintetek megéri?