Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladnám bukósisakomat, teljesen új, dobozában, semmi karc nincs rajt, 7000 FT!
Szia.

Az árakt tudom.
Tapasztalatok kellenének ?

Szélzaj,huzat stb.

Köszi.
Eladnám vadonatúj krossz sisakomat!Sajnos rájöttem, hogy rossz méretet vettem.A sisakot egyszer sem használtam.
HJC AC-X2E S-es méret, fehér szín.Ár: 30 E Ft
Ilyen:
http://www.kelomotor.hu/acx2e_...

Érd: molnardaniel@citromail.hu
Mennyit szeretnél rászánni?
Sziasztok! Fekete B-star bőrkabát és bőrnadrág eladó! A nadrág a kabáthoz cipzározható. Típusváltás miatt adom el. Nagyon jó állapotban van! Én 191 cm magas és 91 kg vagyok. Ár: 40 000 Ft
Tel: 06209675818
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata HJC FS-10 (napszemüveges) bukóval?
Szélzaj, huzatosság, minden érdekel.
Sziasztok.

Sisak vásárlás előtt állok.
Olvasgattam a topikot.

Shark RSF2 - azt mondják zajos és párásodik a plexi
SHOEI Raid II - az elmondások szerint gagyi a plexije és külön kell megvenni hozzá az orrvédőt éa a bogárhálót
HJC Ac-11 Ku.. hangos
Schubert Concept - a tesztek szerint csendes sisak igaz felnyithatós.

Szertnék segítséget kérni tőlletek esetleg tapasztelatokat az említett sisakokkal kapcsolatban. /motor Suzuki Gsx750f/

Köszi.
Köszi szépen.Bár igaz,nem nézegettem vissza a fórumban.
ITT

De párszor már volt itt fent ....
Haliho.Tudnátok e nekem infot adni,hogy hol tudnám bőrruhámat méretre igazítatni?Vásároltam egy Berik kétrészest,és a nacija kissé nagy.De állítólag nem ritka ez a jellegű probléma,és simán méretre igazítják erre szakosodott mágusok.Köszi.
Kabát L-es, nadrág M-es. 183 centimre tökéletes.
méretek?
Helo mindenki! Motor eladása után feleslegessé vált a ruházat, egy B-star kabát és egy Spool nadrág, mindkettő cordura, mindekettőben kivehető protektorok vannak (kabát:váll, gerinc és könyök+vesevédő, nadrág:medence, térd) és mindkettőből kivehető a bélés is. Akit érdekel az írhat ide is, vagy a krasy10@freemail.hu e-mail címre is. Árban biztosan meg tudunk egyezni, mivel nekem már nincs rá szükségem, sokkal inkább a pénzre. Állapotukat tekintve hibátlanok, semmi szakadás, semmi sérülés, kopás egyéb.
bye, Krasy

Képek:
Köszikee
Álltalában márkakereskedésekben tudsz rendelni, mert készleten ritkán van... márkakereskedés vagy motor vagy adott ruha. Alpinestarsnak biztos sokfajta márkája van. Kérdezösködj utána!
Sziasztok !

Valaki megtudná mondani merrefele lehet ilyen ruhát kapni ?
Ha jóllátom akkor a csizma Alpine Stars de a ruha...
Dainese bőrrucikat hol lehet vásárolni?
2 körül derül ki.
Tarka mester! Kész lesz a bringa holnapra? Vagy jössz tihanyba kocsival? Najó, bármennyire is szívesen látnám a búrád, ezt azért nem kívánom neked...
Délre megyek a fényezőhöz az idomokért...
kihíztad?
Vagy a robogódra elég lesz a rövidnaci is?
Üdv , CaféRacer ,ha valaki kedvet érez hozzá ! 60" méretű az ár megeggyezés kérdése , vadi új ! ha kell postázom is , Dunaújváros mellett található . abolcskei@vipmail.hu
Halihó!

Péntekre egy Smoke M-es és egy szürke S-es lett megrendelve. Kedvezménnyel 50500Ft/db

12 óra körül mennék a boltba.
Az FG-14 a kelomotornál is 40...
FG-14
de mi FS-10-et nézegetünk... ez sajnos drágább...
FS-10
pécsen ez 40e
aprohirdetésben megtalálod mai