Eladnám vadonatúj krossz sisakomat!Sajnos rájöttem, hogy rossz méretet vettem.A sisakot egyszer sem használtam.
HJC AC-X2E S-es méret, fehér szín.Ár: 30 E Ft
Ilyen: http://www.kelomotor.hu/acx2e_...
Sziasztok! Fekete B-star bőrkabát és bőrnadrág eladó! A nadrág a kabáthoz cipzározható. Típusváltás miatt adom el. Nagyon jó állapotban van! Én 191 cm magas és 91 kg vagyok. Ár: 40 000 Ft
Tel: 06209675818
Sisak vásárlás előtt állok.
Olvasgattam a topikot.
Shark RSF2 - azt mondják zajos és párásodik a plexi
SHOEI Raid II - az elmondások szerint gagyi a plexije és külön kell megvenni hozzá az orrvédőt éa a bogárhálót
HJC Ac-11 Ku.. hangos
Schubert Concept - a tesztek szerint csendes sisak igaz felnyithatós.
Szertnék segítséget kérni tőlletek esetleg tapasztelatokat az említett sisakokkal kapcsolatban. /motor Suzuki Gsx750f/
Haliho.Tudnátok e nekem infot adni,hogy hol tudnám bőrruhámat méretre igazítatni?Vásároltam egy Berik kétrészest,és a nacija kissé nagy.De állítólag nem ritka ez a jellegű probléma,és simán méretre igazítják erre szakosodott mágusok.Köszi.
Helo mindenki! Motor eladása után feleslegessé vált a ruházat, egy B-star kabát és egy Spool nadrág, mindkettő cordura, mindekettőben kivehető protektorok vannak (kabát:váll, gerinc és könyök+vesevédő, nadrág:medence, térd) és mindkettőből kivehető a bélés is. Akit érdekel az írhat ide is, vagy a krasy10@freemail.hu e-mail címre is. Árban biztosan meg tudunk egyezni, mivel nekem már nincs rá szükségem, sokkal inkább a pénzre. Állapotukat tekintve hibátlanok, semmi szakadás, semmi sérülés, kopás egyéb.
bye, Krasy
Álltalában márkakereskedésekben tudsz rendelni, mert készleten ritkán van... márkakereskedés vagy motor vagy adott ruha. Alpinestarsnak biztos sokfajta márkája van. Kérdezösködj utána!
Tarka mester! Kész lesz a bringa holnapra? Vagy jössz tihanyba kocsival? Najó, bármennyire is szívesen látnám a búrád, ezt azért nem kívánom neked...
Délre megyek a fényezőhöz az idomokért...
Üdv , CaféRacer ,ha valaki kedvet érez hozzá ! 60" méretű az ár megeggyezés kérdése , vadi új ! ha kell postázom is , Dunaújváros mellett található . abolcskei@vipmail.hu
Az árakt tudom.
Tapasztalatok kellenének ?
Szélzaj,huzat stb.
Köszi.
HJC AC-X2E S-es méret, fehér szín.Ár: 30 E Ft
Ilyen:
http://www.kelomotor.hu/acx2e_...
Érd: molnardaniel@citromail.hu
Tel: 06209675818
Szélzaj, huzatosság, minden érdekel.
Sisak vásárlás előtt állok.
Olvasgattam a topikot.
Shark RSF2 - azt mondják zajos és párásodik a plexi
SHOEI Raid II - az elmondások szerint gagyi a plexije és külön kell megvenni hozzá az orrvédőt éa a bogárhálót
HJC Ac-11 Ku.. hangos
Schubert Concept - a tesztek szerint csendes sisak igaz felnyithatós.
Szertnék segítséget kérni tőlletek esetleg tapasztelatokat az említett sisakokkal kapcsolatban. /motor Suzuki Gsx750f/
Köszi.
De párszor már volt itt fent ....
bye, Krasy
Képek:
Valaki megtudná mondani merrefele lehet ilyen ruhát kapni ?
Ha jóllátom akkor a csizma Alpine Stars de a ruha...
Délre megyek a fényezőhöz az idomokért...
Vagy a robogódra elég lesz a rövidnaci is?
Péntekre egy Smoke M-es és egy szürke S-es lett megrendelve. Kedvezménnyel 50500Ft/db
12 óra körül mennék a boltba.
FG-14
de mi FS-10-et nézegetünk... ez sajnos drágább...
FS-10
aprohirdetésben megtalálod mai