még nem vettem meg és pénteken ráérek, csak napközben, fél 10-töl du 5ig meló van...
Nem tudom mi van nekik raktáron, látnom kéne egy szürke infinityt meg egy smoke-ot is, ez a kettő közül akarok választani.
a kedvezmény azért lenne mert kettőt vennék vagy másfajta akcióra számítsak? lehet esetleg egy 3. embert is be tudnék szervezni....
kelomotornál 52 körül van a drágább festéssel, itt kb mire lehet számítani?
köszi
Én is a HJC FS-10-es szemezgetek. Pénteken veszem át itt:http://www.quadasz.atw.hu/
Csak ár-érték, és külső megjelenés alapján választottam, mert tapasztalatokról még nem érkezett hozzászólás. Az is igaz, hogy ez a bukó 2007-es fejlesztés és talán ezért nincs még vélemény ill. teszt.
Nbk: ha még nem vetted meg, és a péntek megfelelne neked is, hívj fel /06204773110/ van lehetőség egy kis kedvezményre!
Én nem mondanám magam valami nagy szakértőnek, de1 tuti, nekem tetszik.
Másrészt meg, kevlár űvegszál. Nem lehet rossz!
Biztos jobb mint az Én kompozit sz..om.
A 20évet én is képletesen mondtam! Amugy én is ugy hallotam (olvastam az SBK sisaktesztjében) hogy a karbonos sisakokat, és állt minden sisakot használattol függetlenül 4-6 év után illik cserélni , mert elévülnek a dolgok. Persze magyarországon nem engedheted meg hogy 4 évente 100 rugot adj ki sisakra, mert a másiknak ugyan semmi baja, de "elévült"! Hogy reggel csomot kutakodtam, (megnéztem hogy bizonyos festéseket mikor viseltek a ersenyzők) hogy kicsit megvédjem a parillát, nem hiszem hogy lejárt német árut adjanak (mint egyes husüzemek ), de ha ott vagy azért jol nézd meg mit veszel. Én is vagy 25 percig tanulmányoztam minden kiszemelt sisakot! És a vizsgálatok ellenére nem bántam meg hogy ott vásároltam!
A műanyag elgyengül egy bizonyos idő után! azért nem mind1, hogy karbonosat veszel vagy kompozitot! (kompozit 3 év, karbonos 6-7, tippre )nem véletlenül van a 2 között akár 50ezer ft.
Jahh és a 20 évet csak szimbolikusan mondtam...
Nade uraim...
Mégiscsak bukósisakról beszélünk, ami új, nem volt még használva. Bassza meg, az a darab műanyag csak nem romlik már meg ott a raktárban, a gyári dobozában!
Igen az tény és való hogy gyártási matricát vagy leszedték rola, vagy nagyon el volt rejtve, mert első dolgom az volt hogy azt megkerestem, de nem találtam. (mellékesen én AGVvel is jártam igy hogy lejárt szaviju volt...) Azt a darabot amit én vettem jónak találtam , és nemhiszem hogy olyan régi lenne persze biztos nem 2006os modell.
És az én tipusomat megtaláltam a soumy hivatalos honlapján, szoval nem lehet 20 éves modell, sőt hosszab keresés után csak ezeket a tipusokat találtam meg többi külföldi oldalon is. Biztos ami biztos, aki elkötelezte magát e tipusok mellet nézzen utána alaposan neten.
És a husvéti vásárláskor is, mert nem csak a sisakokat cimkézik át hanem a húst is!
Én nem akarok semmi rosszat mondani a Suomy-ról (lehet én is ilyet fogok venni), tényleg nem rossz márka, meg minden, de ...
Azt hallottam róla, hogy igaziból nincs nagyon Mo.-n igazi importőre és külföldröl hozzák be a bukókat, asszem Németországból. Ezeknek lejárt a "szavastosságuk", ugymond és az eu. nem engedi, hogy mittomén mennyi ideig ott álljon a polcon, ekkor eladják, mondjuk magyaroknak. Kint egy ilyen bukó 120nál kezdődik, lehet nem véletlenül! Nem akarok boltokat megnevezni, de láttam olyan helyet ahol egy ilyen Suomy 100 alatt nem volt! Lehet, hogy amiatt, mert az télleg jó, vagy azért, mert el vannak szállva maguktól!
Én nem akarok semmiről véleményt, fikázást, én csak elmondtam azt amit hallottam, lehet az egész nem igaz. sööööt... Mindenki döntse el maga! Én pl. nem hittem el, csak akkor beugrott, hogy mit is hallottam, amikor azt írtátok, hogy ugy néz ki mintha 20 éve ott állna...
Új árán 60ezres csizma eladó, hibákkal 25.000ért.
típus: XPD XP_5GP
szín: piros
méret: 43
hibák: - az egyik be van karikázva: egyszerűen nem varták le rendesen és feljött az anyag
- a jobboson ha felhúzza az ember a cippzárt akkor szétnyílik a feszüléstől. nem volt ilyen, sajnos egyszer beakadt, rángattam és megadta magát. ha kivan cserélve rajta a cipzzár (szerintem fémre) akkor egy teljesértékű versenycsizma.
A cippzár javíttatását én is vállalom, viszont akkor 35.000 Ft !
Ha bárkit érdekel, akkor a 70/544-8635-ös számon jó eséllyel elér. Vagy pedig: dennym@citromail.hu
Tavaly vettünk asszonypajtásnak egy SPOOL női termo-cordura motorosdzsekit,nagyon jó...kényelmes neki,kivehető a bélés,protektorok,mindenhol zsebek,mindenhogyan állítható,stb.Én meg vettem egy egyrészes esőruhát,nem bántam meg azt se.A dzseki jó mínőségű,és egy 10-essel volt olcsóbb,mint a következő jelölt.A többi SPOOL-cucc is tetszett,úgyhogy idén benevezek egy speed-kesztyűre ebből a márkából.Az eladó azt mondta amúgy,hogy még egy-két évig próbálnak piacot szerezni a márkának,ezért igyekeznek olyan alacsonyan tartani az árát,hogy ár/érték arányban a legjobb legyen.
Még új vagyok, és bocsi, ha már valaki kérdezte, de bazi sokat kéne visszaolvasni.......
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek már nem érdemes osztrákba kimenni ruhát venni?
Régen a haverok mindig kimentek, ha cserélni akarták a bőrszerkót. Vennék valami értelmes ruhát, és abban bízom, hogy kint jóval olcsóbb.
Van valakinek valami tapasztalata, vagy hallot valamit?
Sziasztok,van egy karcmentes Berik bőrrucim(2 részes)sajnos piros színprobléma miatt elcserélném ha esetleg lenne valakinek hasonló problémája(kék,fekete,szürke ,fehér)más szín nem érdekel (gsx-r-re kell)van hozzá egy Nolan n83 bukóm is szintén karcmentes(méret: M) a ruha mérete 56-os!
2 részes mindenképp, ha már veszel. Attól függ mennyit szánsz rá. Shox-nál érdemes megnézni, korrekt áron vannak jó cuccaik. Vagy Spool, abból 2 részes 80-90 ezer. Esetleg: http://motorosborruha.atw.hu/
Egy haverom forgalmazza, jónak tűnik.
Lehet jó áron használtakat is elcsípni, figyeld az apróhirdetéseket.
Nem tudom mi van nekik raktáron, látnom kéne egy szürke infinityt meg egy smoke-ot is, ez a kettő közül akarok választani.
a kedvezmény azért lenne mert kettőt vennék vagy másfajta akcióra számítsak? lehet esetleg egy 3. embert is be tudnék szervezni....
kelomotornál 52 körül van a drágább festéssel, itt kb mire lehet számítani?
köszi