Gratulálok az új rohambilihez!
Sztem jó boltot csináltál vele. Ami a festésüket illeti, szerintem azért néz ki kicsit furán, mert alapból nem egy nagy minőség (nem a szerkezet, hanem a festés). Jó faszának, drágának, extrémnek akar kinézni, de valahogy... nem jön össze. 200k-ért Arai na AZ tökéletes. A Spec1R Extreme grafikái sokkal komolyabban néznek ki, drágábbak is. Ár-érték viszonya nagyon jó Suomynak. Nem kizárt, hogy egyszer átfesttetem az enyémet valami Arai versenyreplikára Mike Tamással...
Széles utat!
Volt ilyen sasos sityak, de méretet nem tudom hogy milyen volt... mert az enyémböl nem volt pl S-es ami jo lett volna, de megbékéltem az XSel is! De ha rájuk csörögsz, hogy van e olyan sisak, nem mész le potyára!
ez a baj, hogy kp-ben fizette. Én hiteleztem, és máris leugrott az árból 200 rugó. Meg a kesztyűm fele áron kaptam. Meg a szerízhez kaptam fél áron egy Scott maszkot. A biztosítást is náluk kötöttem, ezért nyalják ki a seggem, a kerekedő ebből él, a hitel és a biztosítási jutalék+ szervízdíjjak. Nem az új motor eladásából.
Kecskemét... de orrvédő az jár, vagy az a pára terelő vagy mi, de mást nem kaptam! Én is ugy voltam vele hogy ekkora öszegnél jár valami, mert ugye külföldön divat. Habár egy ismerősöm motorvásárlásnál is fél orát könyörgött egy kurva ajándék pólóért, pedig KPba fizette a vasat! Hát ez magyarország!
De mondom a kiszolgálás ennek ellenére kiváló volt!
Sokan kérdezősködtek parillárol mostanság. Ma voltam sisakért, spec 1R. Voltak jó és rossz tapasztalatok, nem akarom lehúzni a boltot, csak leírom a tapasztaltakat. Kevesebb példányt találtam mint ami neten fent volt. Ami nagyon rossz benyomást keltett bennem hogy volt pár sisak ami a külseje alapján úgy látszott mintha már vagy 15 éve ott állna. Fakó festés, stb... ez nem volt valami bizalomgerjesztő az árakat nézve, ez más terméknél is tapasztalható volt. Ami még számomra mínuszos volt (habár ez lehet csak az én precizitásom miatt, de szerintem ilyen árnál alap lenne) hogy semmit nem kaptam , csak egy dobozt, sisakzsákot, a sisakot, és egy műanyag pöcköt amivel ugye a plexit kezelhetem. Amit hiányoltam... persze ezek apróságok, de azért na... se egy használati utasítás, se egy leírás, se egy pár matrica, egyéb csecsebecse. Tudom ezek semmiségek, de azért pl a 35 000 res AGVhez egy rakat kézikönyv volt egyéb reklámszarok, matricák stbstb... persze ezek a negatívumok emberfüggöek.
Viszont ami 10es volt a kiszolgálás! Mindkét eladó hölgy végletekig kedves és kiszolgáló volt, annak ellenére hogy tele volt a bolt. Ezért köszönet!
Hol lehet megtalálni Cöpcölöt? Van egy Dainese ruhám, és a hasammal lettek gondjaim mostanában. Szépen kerekedek...
Másik ruhát nem szeretnék venni, mivel ezt nagyon megszerettem már, ezért maradna az alakitás...
Inkább nem mondanék árakat, és szerintem minden ruhánál más lenne az összeg. So ember infarktust kapna. Ahány ruha, annyiféle probléma. Nekem megérte, mert jobban érzem magam a bőrömben!
Sziasztok! Tegnap hoztam el Cölöptől a ruhámat, nagyon jól megcsinálta a bővítést. Mintha gyári lenne. Csak ajánlani tudom, ha valaki esetleg még nem ismeri. Az árat kicsit sokaltam, de minőségi munkát végez, ezért megérte. Ha valakinek bármilyen problémája van a bőrruhájával, forduljon hozzá. Rizmayer Gábor is ott volt akkor.
Szevasz Drakula!Nem ezt akarom eladni,hanem egy újat(egyszer volt rajtam),azért mert rám nagy XL-es!Én 183 cm vagyok!Egyébként nyáron csal alá kell venni egy polot és akkor jol szellözik!
Én mindenképp javasolnám inkább a sportmocihoz a bőrruci vásárlását. Az enyém tudna mesélni, na meg én is a rucinak köszönhetően! Ha nem lett volna.... nemis tudom....Szerintem mindenképp érdemes kiszoritani a rávalót, ha nem is drágát, spoolt vagy shoxot már lehet venni nem egy nagy őrült összegért.Hidd el , ÉRDEMES!
Van egy nagyon jó mondás:
Két fajta motoros van: 1. Aki már esett 2. Aki el fog esni!
5 évig én is ugy gondoltam, hogy létezik 3. csoport is, de rá kellett jönnöm tavaly nyáron ,hogy bizony csak az a kettő van.
Hétvégén készülök Parilláékhoz és érdekelne, hogy ki mit tud a többi boltjukról?
Azaz csak Kecskeméten lehet őket fellelni vagy van valami közelebbi hely is ahol megtálálom a boltjukat.
Vagy ha van boltjuk mondjuk Bp-en vagy vidéken akkor oda érdemes-e betérni, mármint a választék és a termékkinálat miatt. Itt arra gondolok hogy van-e elég bőséges választék a Kecskeméti üzleten kívül?
Köszönöm szépen a képeket.Jól néz ki!Na és ha megvenném,akkor a nejed miben motorozna?
(Viccet félre téve )Meg kérdés,hogy jó-e rám (már ha persze konkrétan ezt a darabot szeretnéd eladni)...merthogy 194 cm vagyok... .Jah,tényleg...és nincs ebben nagyon melege a nejednek (Lévén,hogy nylon a hordozó anyaga a szerkónak)?Leginkább nyáron...Mert azért a protektorok viselése sztem nem időjárás-függő,nem igaz? (Amúgy bőrruhám van)
Szerintetek milyen márkájú ruha illik egy banditra ami még árba is jó? Egy v 2 részes....? Thx