najó szerintem 60ér megoldható lenne de akkor kéne még keresni egy két kabátos bőrruhás vásárlót hívj fel holnap délután és megbeszéljük a továbbiakat.
Engem tényleg érdekelne, csak olyan 55-60-ra gondoltam. Ez a 65-70 nagyon közel van a bolti árhoz Ha tudsz bővebbet akkor légyszi majd írj. Ja azt nem mondtam hogy 41-es kéne és fekete.
sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Most akarok venni, egy yamaha TDR-t, és nem tudom hogy milyen bukót vegyek hozzá. CROSS VS SUPERMOTO. ÉN igazság szerint crosst vennék ,mert nagyon jó mintásakat találtam, csak nem gáz egy supermoton? pls segítsetek dönteni, jah ha már itt tartunk, még azon is vaccilálok hogy Yamaha TDR-t vagy DT-t vegyek ha már megkérdeztem, ebben is segíthetnétek, előre is köszi mindenki üdv
Hali. Engem egy SM-X Plus névre keresztelt csizma érdekelne.... nagyon Nagyon megköszönném ha mondanál egy árat,azt meg mégjobban ha az üzlet is összejönne
csá hát persze hogy jó az is ha simán farmerba meg ilyen cuccosba tolod,de én ajánlom hogy valami térd védőt is szerezz be ha ne agy isten elesnél sokat számít ,én nem is gondoltam volna hogy ilyen sokat,amikor hanyat dobott a mocim akik látták azt mondták ha nem lett volna rajtam valószínü hogy a térdeim nem a mostani helyükön lennének pedig nem volt egy nagy márka ,szóval szerintem bármilyen védő öltözetet viselsz az csak előnyödre válhat ez az én véleményem nah bye
Hali!
Van egy Berik gatyóm, aminek a jobb szárában hátul lévő zippzár hogyismondjam kissé bekrepált. Tudnátok ajánlani vkit aki helyre tudná hozni?
Vagy egy más: a ceglédi "Cölöp" mester kb. mennyiért vállalhat egy ilyen cserét?
Speed motorra lehet protektoringet hordani? Jó az? Csak azért kérdem mert júniusban veszek motort, és egyrészt nincs 200K pénzem (mindent a motorra költök), nameg egy teljes ruházat nem egy fridzsider .
Protektoringet csak cross-os kollegákon láttam, de elég kezdő vagyok. Guruk segítsetek!
Helló mindnkinek ha valakit érdekelne van egy eladó egyberészes Arlenn ness gyorsasági ruhám hiba nincs rajta talán pár bogár:) 48 méret Ha valakit érdekelne irjon emailt:ungor_istvan@freemail.hu címre vayg tel:06204797863
1.
Ha valakit érdekelne a képen látható 50 - es BERIK kétrészes bőrruha ,
akkor nyugodtan írjon a denes@karasna.hu-ra, vagy keressen meg a következő számokon: 20/399-8694, 70/544-8635 ugyanis eladó :).
2.
Valamint eladnék egy egyszer használt Dainese Hogan nevezetű egyrészes esőruhát (http://www.dainese.com/eng/art...). Fekete a színe és XL-es a mérete, hogy bőrruhára is felmenjen. De az sem gáz, ha kisebb az illető, mert minden testrésznél lehet állítani, hogy ne lobogjon.
3.
Plusz a ráadásként megválnék a szintén a lenti képen látható 43-as XPD sportcsizmámtól. Nem áll messze a versenypályától.. csupán azért nem mondom, hogy versenyzői cucc, mert a belebújós, bokakörüli merev, csuklós váz az eggyel még komolyabb csizmában van csak benne (azt többen hordják a MotoGP-ben is). Viszont egy nagy baja van: nevezetesen a cippzárt cserélnem kell benne, mert az szétvált. Ha már lúd, akkor legyen kövér alapon fémcippzárat fogok rátetetni. Javítás előtti állapotban 20ezerért adom, javítva 30ezerért. Ha jól tudom akkor egy új 60 körüli áron mozog.
Széles Utat!
Elérhetőségeim:
denes@karasna.hu (vagy dennym@citromail.hu)
céges: 20/399-8694, saját: 70/544-8635
háááát... nagyon köszönöm szépen ezt a bő információt! de még azert gondolkodom rajta h 65ért vegyek+ pleko 15. lehet csak a HJC marad, mert az csak 52, de azert mindenféleképpen lenézek a parillához! hátha rábeszélnek
még 1x kösz
Köszi mindenkinek a választ.Hálás vagyok,hogy mindenki ilyen segítőkész!
Atis 38!Köszi.Még nem tudom azt mondani,hogy "tuti érdekel" ,de ha felraknád a képet,megköszönném.(De ha esetleg nem azt választom,ugye nincs harag? )
Mellesleg lenne egy pár Probiker kesztyűm L-es vagy XL-es méretben (nemtom pontosan mekkora csak azt h rám túl nagy ). Egy éves, teljesen pöpec állapotban. Eladnám (mittomén egy 10ezerért irányárban) vagy elcserélném kisebbre. Írjatok ha érdekel!
Köszi: Maverick
üdv:
-picsamatyi-
Van egy Berik gatyóm, aminek a jobb szárában hátul lévő zippzár hogyismondjam kissé bekrepált. Tudnátok ajánlani vkit aki helyre tudná hozni?
Vagy egy más: a ceglédi "Cölöp" mester kb. mennyiért vállalhat egy ilyen cserét?
Protektoringet csak cross-os kollegákon láttam, de elég kezdő vagyok. Guruk segítsetek!
Oksi,semmi gond!Előre is köszi,hogy felteszed a képet.
Üdv
1.
Ha valakit érdekelne a képen látható 50 - es BERIK kétrészes bőrruha ,
akkor nyugodtan írjon a denes@karasna.hu-ra, vagy keressen meg a következő számokon: 20/399-8694, 70/544-8635 ugyanis eladó :).
2.
Valamint eladnék egy egyszer használt Dainese Hogan nevezetű egyrészes esőruhát (http://www.dainese.com/eng/art...). Fekete a színe és XL-es a mérete, hogy bőrruhára is felmenjen. De az sem gáz, ha kisebb az illető, mert minden testrésznél lehet állítani, hogy ne lobogjon.
3.
Plusz a ráadásként megválnék a szintén a lenti képen látható 43-as XPD sportcsizmámtól. Nem áll messze a versenypályától.. csupán azért nem mondom, hogy versenyzői cucc, mert a belebújós, bokakörüli merev, csuklós váz az eggyel még komolyabb csizmában van csak benne (azt többen hordják a MotoGP-ben is). Viszont egy nagy baja van: nevezetesen a cippzárt cserélnem kell benne, mert az szétvált. Ha már lúd, akkor legyen kövér alapon fémcippzárat fogok rátetetni. Javítás előtti állapotban 20ezerért adom, javítva 30ezerért. Ha jól tudom akkor egy új 60 körüli áron mozog.
Széles Utat!
Elérhetőségeim:
denes@karasna.hu (vagy dennym@citromail.hu)
céges: 20/399-8694, saját: 70/544-8635
még 1x kösz
Köszi mindenkinek a választ.Hálás vagyok,hogy mindenki ilyen segítőkész!
Atis 38!Köszi.Még nem tudom azt mondani,hogy "tuti érdekel" ,de ha felraknád a képet,megköszönném.(De ha esetleg nem azt választom,ugye nincs harag? )
Köszi még 1x,üdv
Mellesleg lenne egy pár Probiker kesztyűm L-es vagy XL-es méretben (nemtom pontosan mekkora csak azt h rám túl nagy ). Egy éves, teljesen pöpec állapotban. Eladnám (mittomén egy 10ezerért irányárban) vagy elcserélném kisebbre. Írjatok ha érdekel!