Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

börzén
Veteránbörzsén láttam ilyen szart.
olyat nem hinném hogy tudsz...ószeresnél nézzél rohambilit és utólag krómoztassad le...
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne: hogy hol tudok ezüst színű, krómozott rohamsisakot venni, mert eddig még egyetlen cégnél sem találtam ilyet. Előre is köszi
Sziasztok!Keresek használt, jó állapotú 47es enduro/cross csizmát! Aki tud jelezen! Előre is köszönet! Kecsy
Sziasztok! Ha tud valaki 47 es krossz csizmát, használtat, de jó állapotút, kérem dobjon egy mail t! Köszönet! :))
Hali
Tud vki 43-mas cross vagy enduró csizmát olcsón
Üdv Mindenkinek!

Eladó a képen látható bőr, kétrészes motoros ruha, XL-es méret, 1 alkalommal viselt. Irányár: 80.000.-
Tel:30/607-85-34
frogteam@citromail.hu
Biztosan nagy királyság, szabadságérzet és társai. De ha buksz......Gondolj bele, mennyi maradna a fejedből.
arról nem írnak...nincs aki írna róla...az első perec után már...( deaz Ossián jóóóó)
Roham sisakban milyen a motorozás? Mert én eddig verseny sisakkal nyomtam de mostmár kéne vmi rohambil
nos? vki írjon róla aki már tapasztalta...
Sziasztok!

Protektor ingekkel kapcsolatban gyűjtök tapasztalatokat.
Elsősorban cross/endurózáshoz.
-Mennyire szellőzinek?
-A szövet, amire fel van rakva, milyen strapabírású?
(attól tartok, ha leszakad róla valamelyik protektor, használhatatlan lesz)
-Melyik típusokat ajánlanátok? (melyiket nem) Miért...

Köszi.
"Suomy Explorer Gold Sisakrol valakinek tapasztalat?""

Nos a sisakomról egy pár gondolat!
Kezdem az egyetlen negatívumával. Hangos. Ez tény. Versenysisak mivolta miatt ez állítólag így "normális"
Ezt leszmámítva nagyon szeretem. A legjobban azt szeretem benne, hogy egyáltalán nem párásodik. A pára lecsapódik az állvédő részen, és nem homályosítja el a plexit. Elég kényelmes siaknak tartom, és szerintem aránylag könnyű is. Az irídiumos pleximmel voltak gondok, mert elég könnyen lejött róla az iridium réteg, de a kecskeéti Parillások nagyon készségesn kicserélték.
Röviden ennyi.
Kristóf engem az Sp 2 es ára érdekelne!

köszi, üdv
Nevigyorogj! Nekem mar van ilyen ruham(+kesztyu is hozza) , neked meg nincs! Kezdjel irigykedni! :)
Sziasztok!

erről: Roleff cordura kabát http://www.yamahamathe.hu/webl... hallott már valaki valamit? Köszi a segítséget
Egyet kell értsek Tyt-val!

A GREX elfogadható márka, ha kis mocid van és nem kell figyelni annyira a sebességből eredő veszélyekre, meg hasonlókra.
De ha már nagymocira adtad a fejed akkor megéri venni egy normális kupakor mert ezen az ÉLETED múlhat!
na GREX sisakot se vennék soha a büdös életbe többet semmi pézér... örülök hogy 2 éve másik van.. szerintem ha nagyobb mocid van, Te is vegyél egy normálisat..
Akkor menj, és vegyél egyet.
En siman megvennem! Ennyiert ajandek!
Nekem GREX sisakom van és a sötét plexi - nagyon király- háromezeregynehányszáz forint volt. A csere kb két perc, de pár csere után felére csökken. Egy gond van vele, ha este jössz haza, el kell vinned a hagyományosat is mert ebben már nem látsz.
Sp 2 es érdekelne!
Hello!

Bocsi, valamiért neked nem írtam mailt, már nem tudom melyik kesztyű érdekelt. az sp-1-es az 22.000 a gp plus az 32.000 gp pro az 45.000 a gp tech pedig 51.000.

üdv:
Mátó Kristóf
Kristóf, hogy állnak a megrendelések? Kesztyűk érdekelnének még mindig, de nem jött azóta mail.

Köszi, ÜDV
hello
a nagyvas.hu -n van kétrészes bőroverrál 70 ért Bőroverál Calvattiú
Szerintetek megéri?
Bőroverál Calvatti (kék)

* Kétrészes bőr overál.
* A nadrág és a kabát szétcipzárazható.
* Teljes védelem. CE minősítésű térd, csípő, gerinc, váll, könyök protektorokkal ellátva.
* Anyaga vastag marhabőr, textil béléssel.
* A lábszáron és a karon a kényelmes viseletet szolgáló rugalmas betétek.
* Színe: kék-fekete
* Szuper ár!
* Az overál vevőszolgálati irodánkban (hétköznap) megtekinthető, felpróbálható, és megvásárolható.

* Ára: 69900,- Forint (-tól)