Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg hasznos lenne egy napellenző a sisakban....
köszi a márkákat...
Segítene valaki sisakot választani?
Mint már írtam, sport/túrára kellene, és mivel úgy tudom a felhajthatóak hangosabbak és nehezebbek mint a zártak ugyanolyan árkategóriában, ezért inkább a zárt mellett döntöttem. De látom, nagyon nagy a szórás árban.
Tudnátok ajállani sisakot kb 50 ezer forint körül? Ennyit tudnék rászánni...
Előre is köszi, lassan meg kéne vennem és tanácstalan vagyok, nem akarom a kereskedőre bízni....
AGV Shoei HJC a jobbak. És a drágák.
NOLAN, LAZER, NITRO, UVEX még elfogadható.
Grex és társai felejtősek.
Szia!

Köszi, de ebbe a ... nincs kereső! Melyik fórumon találom meg?Pár kérdésem lenne a sisakkal kapcsolatban.
MilleRnek pont ilyen sisakja van. Kérdezt meg őt.
Pardi. Meg van egy másik boltjuk is, Váci út 64-72.
Sziasztok,

Abszolut kezdő vagyok... Mik a jó bukósisakmárkák? Sport/túra motorozáshoz kellene....

köszi
köfike....és honlapot?
Hu7mgária, a BS-el szembeni oldalon a Róbert-LKároly felé haladva, Suzuki szalon. Nitro márkakereskedés, a nevét nem tom.
mondjatok már olyan helyet, ahol Nitro cuccot lehet nézni és venni.
Suomy Explorer Gold Sisakrol valakinek tapasztalat?
ne a neten nézd nolan-t nem rég kezdtek el forgalmazni, szerintem a net nem friss nekik....próbald a telefont...estleg csiki-bege.hu autoplaza ott van sok minden...
Ja igen: dzseki full protektoros.
Áruk: 25e dzseki, 10e kesztyű
Ma volt rajtam az új AGV bukóm először, nem is zajos, kényelmes , és akivel voltam motorozni is megdícsérte )))
Szevasztok!
Eladnám Louis bőrdzsekimet és Probiker kesztyűmet. 1 éves mindkettő, szép állapotúak, dzseki 54-es, kesztyű L-es méretű. Nagyok rám, úgy gondoltam jó lesz ha aláöltözök. Hülyeség volt, nyáron lobog rajtam, GSX-R le akarja tépni rólam. Szóljon akit érdekel! :)
Szia!

Itt már én is néztem, de nolanhez nem találtam semmit a neten náluk.
Hello all! eladnám 44-es alig használt Gaerne EVO bőrcsizmámat! 2x volt rajtam...47000-é vettem. protektoros,koptatós...szal nagyon fullos,nekem nagyon tetszik csakhát kell a kess alkatrészre... ugyanigy néz ki mint a képen csak kék-feketébe! irányár: 25000

na további szép napot mindnekinek!
szerintem amiről te beszélsz az az alsókategóriája az AGV-nek. Én egy hónapja nyúzom folyamatosan, és semmi bővülés, csak az arcomra idomult a bélés.
Kösz (tiwu) innen már biztos tudok választani valamit :)
tetess rá pinlockot, nekem ma rakták fel a shoxban, és egyáltalán nem párásodik.
Hy Fecó!

HJC sisak jó áron : itt!
euromotor.hu szerintem aztan lehet más is...
Sziasztok!

Tud valaki 1 olyan magyar forrást (bolt, honlap,stb.) , ahol Nolan X-lite-hoz lehet kapni kiegészítőket?
Igazából páramentesítő kellene ,mert nagyon párásodik.

Köszi.
Sziasztok.
Kösz Rob akkor nem veszek agv!A boltban az eladó is a HJC -t javasolta!
Kösz a tippet :))))
Hellosztok!Valaki esetleg tud valami olcsó jo állapotu cross csizmát?