köszi a márkákat...
Segítene valaki sisakot választani?
Mint már írtam, sport/túrára kellene, és mivel úgy tudom a felhajthatóak hangosabbak és nehezebbek mint a zártak ugyanolyan árkategóriában, ezért inkább a zárt mellett döntöttem. De látom, nagyon nagy a szórás árban.
Tudnátok ajállani sisakot kb 50 ezer forint körül? Ennyit tudnék rászánni...
Előre is köszi, lassan meg kéne vennem és tanácstalan vagyok, nem akarom a kereskedőre bízni....
ne a neten nézd nolan-t nem rég kezdtek el forgalmazni, szerintem a net nem friss nekik....próbald a telefont...estleg csiki-bege.hu autoplaza ott van sok minden...
Szevasztok!
Eladnám Louis bőrdzsekimet és Probiker kesztyűmet. 1 éves mindkettő, szép állapotúak, dzseki 54-es, kesztyű L-es méretű. Nagyok rám, úgy gondoltam jó lesz ha aláöltözök. Hülyeség volt, nyáron lobog rajtam, GSX-R le akarja tépni rólam. Szóljon akit érdekel! :)
Hello all! eladnám 44-es alig használt Gaerne EVO bőrcsizmámat! 2x volt rajtam...47000-é vettem. protektoros,koptatós...szal nagyon fullos,nekem nagyon tetszik csakhát kell a kess alkatrészre... ugyanigy néz ki mint a képen csak kék-feketébe! irányár: 25000
Tud valaki 1 olyan magyar forrást (bolt, honlap,stb.) , ahol Nolan X-lite-hoz lehet kapni kiegészítőket?
Igazából páramentesítő kellene ,mert nagyon párásodik.
Segítene valaki sisakot választani?
Mint már írtam, sport/túrára kellene, és mivel úgy tudom a felhajthatóak hangosabbak és nehezebbek mint a zártak ugyanolyan árkategóriában, ezért inkább a zárt mellett döntöttem. De látom, nagyon nagy a szórás árban.
Tudnátok ajállani sisakot kb 50 ezer forint körül? Ennyit tudnék rászánni...
Előre is köszi, lassan meg kéne vennem és tanácstalan vagyok, nem akarom a kereskedőre bízni....
NOLAN, LAZER, NITRO, UVEX még elfogadható.
Grex és társai felejtősek.
Köszi, de ebbe a ... nincs kereső! Melyik fórumon találom meg?Pár kérdésem lenne a sisakkal kapcsolatban.
Abszolut kezdő vagyok... Mik a jó bukósisakmárkák? Sport/túra motorozáshoz kellene....
köszi
Áruk: 25e dzseki, 10e kesztyű
Eladnám Louis bőrdzsekimet és Probiker kesztyűmet. 1 éves mindkettő, szép állapotúak, dzseki 54-es, kesztyű L-es méretű. Nagyok rám, úgy gondoltam jó lesz ha aláöltözök. Hülyeség volt, nyáron lobog rajtam, GSX-R le akarja tépni rólam. Szóljon akit érdekel! :)
Itt már én is néztem, de nolanhez nem találtam semmit a neten náluk.
na további szép napot mindnekinek!
HJC sisak jó áron : itt!
Tud valaki 1 olyan magyar forrást (bolt, honlap,stb.) , ahol Nolan X-lite-hoz lehet kapni kiegészítőket?
Igazából páramentesítő kellene ,mert nagyon párásodik.
Köszi.
Sziasztok.
Kösz a tippet :))))