Az AGV sityakról lebeszélnélek.
Mint korábban már szó volt róla ebben a topicban is AGV-ből csak a TiTech sityakokat éri meg megvenni. A többinél hosszútávú minőségi gondok vannak. Pl ellágyul a belés és nagyon kitágul.
Alternatívakáént ajánlanám neked a HJC sityakokat. Ezek Shoei utángyártott termékek. Azaz a shoei eladja a régebbi fejlesztéseit a leányvállalatának ami más néven kedvezőbb árfekvésű sitykót nyom.
Most néztem hogy külföldön le vannak akciózva az AC-11 bukók. 170Euro+10 Euro postaköltség (45000FT+2550), eredeti áruk ~300 Euro körül.
Pára és karcmentes plexi, dupla D gyűrű, kevlár-spectra mix hélyszerkezet, ... -szóval minden amit elvár az ember egy jó sityaktól.
Ime itt az egyik képviselőjük (Dragon fantázianévvel)
Sziasztok segítség kéne? Bukót szeretnék venni kb.50-60 ezer körül!
Mit tudtok ajálni?Én egy AGV S4-est néztem ki de nem tudom h jó ,ha
valakinek van írjon h milyen!Előre is köszi :)))
Tényleg haszos dolgokat irtál és az összbenyomásom az, hogy ennyi pénzért (mint parillánál) nem rossz vétel.
A plexi gondot akkor a füstös dologgal lehet orvosolni igy az is rendben van.
Nem tudom hogy esni estél-e benn, vagy ilyen irányú tapasztalataid vannak-e (azaz a fényezés mennyire birja a viszontakságokat).
Meg hogy, az orrvédő meg ilyesmi szériatartozé-e vagy külön kell hozzá megvennem, mert akkor mindjárt nem 80 a bukó hanem több...
Nekem Suomy Spec 1R James Toseland replika bukóm van. Dupla D gyűrűs csat, kivehető bélés, karbon héj, orrvédő stb, biztos tudod. 1,5 éve hordom és még nem tágult ki és nekem kényelmes is. Nem a legcsendesebb kupak, főleg ha oldalra fordítod a fejed menet közben, de előre nézés közben OK. A plexi cseréje kicsit macerás, de úgy sem cserélgeted naponta. A plexije is rendben van, nem karcosodik és nem párásodik.
Viszont amin kiakadtam: Vettem hozzá tükrös plexit. 6-7. tisztítás után a bogarak eltávolítása közben elkezdett karcosodni a foncsorréteg. Visszavittem a parillához, kb 2-3 hónap után kicserélték egy másik tükrös plexire. Ezt a plexit már úgy tisztítottam, hogy egy nedves ronggyal áztattam a bogarakat hogy ne karcosodjon. Nem is karcosodott! Csak a 4. tisztítás után kezdett lekopni a foncsorozás. Basszus! Ezt is visszavittem. Mondtam ha kicserélik még egyszer nekem ilyen fos nem kell! Kicserélték megint. Azóta füstös plexim van. Ez fasza.
A bukóval minden OK, csak tükrös plexit ne vegyél hozzá! Vagy csak én fogtam ki két selejtet.
Az AGV sityakról lebeszélnélek.
Mint korábban már szó volt róla ebben a topicban is AGV-ből csak a TiTech sityakokat éri meg megvenni. A többinél hosszútávú minőségi gondok vannak. Pl ellágyul a belés és nagyon kitágul.
Alternatívakáént ajánlanám neked a HJC sityakokat. Ezek Shoei utángyártott termékek. Azaz a shoei eladja a régebbi fejlesztéseit a leányvállalatának ami más néven kedvezőbb árfekvésű sitykót nyom.
Most néztem hogy külföldön le vannak akciózva az AC-11 bukók. 170Euro+10 Euro postaköltség (45000FT+2550), eredeti áruk ~300 Euro körül.
Pára és karcmentes plexi, dupla D gyűrű, kevlár-spectra mix hélyszerkezet, ... -szóval minden amit elvár az ember egy jó sityaktól.
Ime itt az egyik képviselőjük (Dragon fantázianévvel)