Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Lumbergh!

Nem is tudtam hogy ilyen jó akciók vannak parillánál. Tényleg sokat lehet igy spórolni! De jó lenne némi infó is a sityakról, bár hogy az ára ilyen kedvező nagyon hivogató lett!
egyiket sem próbáltam, de ha suomyt veszel, akkor ne eurózz, hanem tipegj be a parilláhozkkmétre, vedd meg 80 ropiért, és megspóroltál 5 tank benyát
Sziasztok!

Tanácsot kérnék tőletek, hogy melyik sityakot válasszam!
Amin vacilálok a Shoei XR-1000 Diabolic 3 és a Soumy Spec 1R Bostrom.
A Shoei 430 Euro a Soumy 400 Euro.
Tanácsot kérnék melyiket válasszam, estleg aki bevásárolt ezekből 1 -1 diszpéldányt elmondhatná tapasztalatait a kupakkal kapcsolatban.

Köszi, Robert
Hi!Áprilisbn nyitom a használt-motoros ruházti bizományosi üzletemet Öskün (Veszprém megye) ha valakinek van eladandó cuccosa akkor a nyitókészletbe még befér
Csá.Kösz szépen. Az emailom:gabor767@freemail.hu
Elvileg folyamatosan lesznek a ruhák. Az árat meg megkérdezem írd le a mail címed és elküldöm, ha megvan.

üdv:
Kristóf
Hello

a tech 4-es csizma 40.000ft a tech 6-os csizma 65.000ft
hívj ha érdekel!

Üdv:
Kristóf
30/525-0429
(többieknek küldtem mailt)
Szeva Kristóf.ALPINESTARS Tech Star piros cross nadrágot milyen árban tudnál szerezni?
És pl nyár elején is tudsz,vagy ez idöszakos? Elöre is köszi..
Sziasztok!

Sajnos elutazott az alpinestaros eladó, persze erről csak most tájékoztatott... A jövőhét közepére mindenkinek mondok árat és bocsánat azoktól akiknek sürgős lenne. De addig is írhatjátok a rendelést/érdeklődést. Felírom magamnak és írok, ha megtudom az árakat.

Köszi:
Kristóf
Szaisztok!
Szerintetek milyen bukó a Airoh Mathisse Basic MT-02? Biztonság, súlya, kényelmes, párásodik stb...?
http://images.iwiw.net/0501/li...
köszi Laci
Hello picsamatyi!
Én szeretnék tőled kérni ajánlást Alpinestars Dyno bőr, illetve cordura dzsekiről!
És még az SP-1 kesztyű meg az Alpinestars RIPPER táskáról szeretnék tőled ajánlást kérni.
Előre is köszi a választ.
Üdv.
a számom 06209130312
hello eladó nagyon sürgösen egy spidi nadrág 54-es méret 100000-ft az eredeti ára én már 40000-ft-ért is odaadom 100kg vagyok és rám jo
Ice sebaj... legalább rájöttem hogy ma nem csak én vagyok pihent!
hideg ellen cask cordura. ha van zsetonod rá, akkor érdemes gore-tex, mert az jól szellőzik és nem ázik be emellett. nekem teknic van, ajánlani tudom, de már nem non kapsz ilyet itthon..
Jah télleg...összekevertelek a Kristóffal..azt hittem hogy ő küldött ajánlatot...Jól elvagyunk
jaja, azért is tettem fel
ez lemaradt
Ice ment petdig! Válaszoltál is rá!
Hali,

nem kaptam mega mélt :(
Kristóf az én mailomra majd az SP2árát is továbitsd légyszi! Már elöttem kérdezték! Szal SP1 SP2

Köszi

fhoksz@freemail.hu
Mindenki kérdését továbbítottam, holnapra remélem mindenkinek tudom mondani a pontos árat.

Üdv
Oké csak Alpinestar...észrevettem ....Tech4 illetve 6-os érdekelne akkor
Engem SIDI Raptor EVO érdekelne!
Kristóf!
Érdekelne Alpinestars SP-2 kesztyű és T-STUNT 2 bőr v túradzseki. Ha lehetne küldhetnél egy árajánlatot ezekre, a következő címre: laci0123@citromail.hu
Köszönettel: Laci