Nem is tudtam hogy ilyen jó akciók vannak parillánál. Tényleg sokat lehet igy spórolni! De jó lenne némi infó is a sityakról, bár hogy az ára ilyen kedvező nagyon hivogató lett!
Tanácsot kérnék tőletek, hogy melyik sityakot válasszam!
Amin vacilálok a Shoei XR-1000 Diabolic 3 és a Soumy Spec 1R Bostrom.
A Shoei 430 Euro a Soumy 400 Euro.
Tanácsot kérnék melyiket válasszam, estleg aki bevásárolt ezekből 1 -1 diszpéldányt elmondhatná tapasztalatait a kupakkal kapcsolatban.
Hi!Áprilisbn nyitom a használt-motoros ruházti bizományosi üzletemet Öskün (Veszprém megye) ha valakinek van eladandó cuccosa akkor a nyitókészletbe még befér
Sajnos elutazott az alpinestaros eladó, persze erről csak most tájékoztatott... A jövőhét közepére mindenkinek mondok árat és bocsánat azoktól akiknek sürgős lenne. De addig is írhatjátok a rendelést/érdeklődést. Felírom magamnak és írok, ha megtudom az árakat.
Hello picsamatyi!
Én szeretnék tőled kérni ajánlást Alpinestars Dyno bőr, illetve cordura dzsekiről!
És még az SP-1 kesztyű meg az Alpinestars RIPPER táskáról szeretnék tőled ajánlást kérni.
Előre is köszi a választ.
Üdv.
hideg ellen cask cordura. ha van zsetonod rá, akkor érdemes gore-tex, mert az jól szellőzik és nem ázik be emellett. nekem teknic van, ajánlani tudom, de már nem non kapsz ilyet itthon..
Kristóf!
Érdekelne Alpinestars SP-2 kesztyű és T-STUNT 2 bőr v túradzseki. Ha lehetne küldhetnél egy árajánlatot ezekre, a következő címre: laci0123@citromail.hu
Köszönettel: Laci
Nem is tudtam hogy ilyen jó akciók vannak parillánál. Tényleg sokat lehet igy spórolni! De jó lenne némi infó is a sityakról, bár hogy az ára ilyen kedvező nagyon hivogató lett!