Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

én EZTajánlom

ITT is körülnézhetsz
Szevasztok!

Valaki nem tudja hogy ilyenkor a motorkiállításon ruhákra szokott jó akció lenni? Megéri felmenni?
Szia !

Bőr vs Cordura ?
Hideg ellen szerintem csak Cordura !

A felsoroltakat sajna nem ismerem , de a Spool OSCART tudom még ajánlani (www.kelomotor.hu) .
Bár szerintem ne vegyél hoszított kabátot mert ha ráülsz a motorra nagyon fel fog nyomodni a melkasodnál ! Inkább valami rövidebb fazont PL Spool RAFAEL ! Én nem fázok benne (össze van cippzározva a gatyommal)

Üdv Tomo
még annyit, hogy méretben sajnos kicsit meg vagyok lőve, mert nem valami picurka vagyok, már legalábbis a körméreteimet illeti, és a textil talán kicsit többet lehetővé tesz
Sziasztok!

most szeretnék kabátot venni, főleg, mert pénteken "kissé" áthűlt a melkasom, ezért is vagyok most táppénzen.

Bőr vs. cordura?

nem vagyok egy speed-er, a mocim egy F650 CS, így inkább a cordurában gondolkodom, de meggyőzhető vagyok.
A következő kabátokat néztem ki:
1)shox --- Tundra:Cordura víz- és szélálló,kivehető termobélés,Derékban, karban szűkíthető,3 külső zseb,
full protektoros (váll, könyök, gerinc) Scotchlite fényvisszaverő csík,
2)Roleff cord. kabát: Klímamembrános, vízálló kabát,könyök, váll és gerincprotektorokkal,kivehető bélléssel, fényvisszaverő csíkokkal, nadrággal összezipzározható, üleprögzítő gumival.ekete alapon piros, kék, szürke betéttel, ill. egyszín feketében
3) http://www.mofaker.hu/info.php...

természetesen a védelem nagyon fontos, de hogy ne jöjjön át a hideg, az is.

köszönöm a segítséget
Hello!

Mondj pontos típusokat, amik érdekelhetnek és kérek rá árajánlatot. Szerintem utcai cipői is vannak, de csizmák biztos vannak. Akkor írd meg mi édekel.

Üdv:

-Kristóf-
Lehet, hogy nekem is fel kéne vele venni a kapcsolatot, mert a lábszáramnál szorít az overál.
Egyszerűbbnek találtad így megoldani, mint begépelni azt a két sort?
Mindenesetre köszi széen!

Azér" az alján a "felhívás" nem gyenge
bizony-bizony. itt a névjegye:
Hello Kristóf!

Hivtalak déletött hogy engem is egy Alpinestars SP-1 kesztyű érdekelne! mail: fhoksz@freemail.hu

köszi
Köszönöm az infót, akkor fel fogom keresni. Fekete Béla a böcsületes neve az illetőnek, ugye?
Ment a mail ajánlat Iceman az Sp1 re
Motoros és utcai cipőt is tudsz?

Köszi

Zsu
Hello!Érdekelne h 30000FT körül mien cross csizmát tudnál hozni
e-mailom:kicsiricsy@citromail.hu
előre is köszi
Ez még lemaradt:
Alpinestars GP PLUS

A válasz jöhet a hmiceman@freemail.hu - ra. Köszi.
Szia,

Ezekre kérnék árajánlatot:
Alpinestars SP-1
a fél tehénnyi bőr, a fóka feliratos vagyok én
phoenix! igen lehet. ha a váll stimmel, akkor bármit meg tud csinálni rajta, plusz és minusz irányban, tehát kivesz, betold, átheylez, alakít. mindenhez van színe-bőrtípusa-kiegészítője, stb.

nekem volt 2 hempergésem tavaly, és ezt megsínylette a ruha is, kopott, szakadt, cippzár elhagyta magát, stb. 30 ropi körül tette helyre a cuccot úgy, h komolyan olyan, mintha leakasztanád a polcról. és volt vele mit csinálni. cimborának 20ért teljesen méretre szabta az új ruháját, bőségből és hosszból is vett el, másik cimbinek meg beletoldott egy fél tehénnyi bőrt, mert rövid volt, és minden olyan mint a gyári, sőt..

csak ajánlani tudom, és tudtommal mindenki.
Hello!

Akit érdekelnek új alpinestars ruhák/csizmák/kesztyűk stb. írjon vagy hívjon a pontos ár miatt. Rendeléstől számított 2 héten belül, akármit hozok. Árak jóval bolti ár alatt. pl alpinestars stage ruha: 175.000, smx4 csizma:60.000.
a számom:30/525-0429

-Kristóf-
Sziasztok!
Hamarosan megnyílik Öskün (Veszprém megye)egy használt cuccos bizományi Motoros Oázis.
minden stílust várnak.
protektoringet vett már itt valaki? Mennyiért és milyet?
igen, de kemény gerincprotektor akkor is fog bele kelleni.
Valakinek volt már tapasztalata calvatti bőrruhával?Milyen a minősége meg éri e megvenni?És mi a véleményetek a B-star cordura kabátokról?Minőség?
pl 40-től....
Helló szeretném megkérdezni egy jó minőségü motoros zsekit amiben van gerincvédő mennyiért lehet kb venni?