Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziaszto kén most készülök kesztyüt venni és spidi a kiválasztott van róla valami tapasztalat??
Ja igen a replikák mindig drágábbak. Neked nem jó egyszínű? Az olcsóbb.
Engem érdekelne 48-as, fehér-kék, M-tech NKP ruha. Tudsz ilyet, mennyi lenne?
Én nem azért veszem, hogy irigykedjenek, hanem, hogy biztonságban tudjam magam.
Az előbbi példámmal pedig arra utaltam, csak nem esett le neked, hogy utcán nagyobb veszélyben vagy, mint pályán!!! Pályán az égvilágon semminek nem fogsz nekicsapódni (meg ha 240-el is mész ), mert nincs ott semmi, ezzel szemben utcán a potenciális veszélyforrások tömkelege van (olajfolt, kátyú, szalagkorlát, fa, autók, árkok, stb)
ami soumy, a Vemar-t nem ismerem
Gószt én max 50re gondoltam, itt 60 alatt nincs egy sem...
Ez igaz.
Viszont utcán nem kell 240-el szaggatni,nem úgy,mint egy erre kialakított pályán.Nem azt mondom,hogy nem szoktam.
Ha nagy speed-el esel a drága sisakban is szétdurran a fejed,meg az olcsóbba is.
Mentalitás kérdése kinek milyen szintű védelemre van szüksége,bár előbbi példámból látszik,nem kell mindíg száguldani,hogy baj legyen.Ki tudja?
Ha megtehetném én is megvenném a csúcssisakok csúcssisakját,csakhogy a többi mocishavernak kifojjon a szeme!
Én biztosan Sharkot vennék, több Shark modellem volt és nagyon bevált, de az S sorozatot nem használtam. Próbáld fel mindkettőt, esetleg motorozz benne néhány km-t és a komfort, szellőzés, párásodás, ár, alapján dönts!
Ez pontosan mit takar, hogy "egyik sem elégedett vele"?
Nekem bevált. Volt már ARAI-m is (Doohan replica) nem marad el mögötte!
Az én véleményem a követekző:
utcára csúcssisak kell, mert: bukáskor valószínűleg több ütközés/becsapódás lesz a sisak és a talaj/autó/oszlop/fa/korlát között és ezek a bukók vszínűleg a több ütést is jobban viselik, mint a közép-, alsókategóriás bukók
d4rkst4r! 2786
Nekem NZI RR van nem tudok segíteni más témába!
Arra emlékszem még... 3 patent rögzítette... istenkirály volt!
nekem senki sem segít???
Kollegámnak se tört el a kiskőrösi,csak a koponyája!
Bal oldalon 9 cm!
Jó anyag! Csak a simléder röpült el!
A Suomy-val is vigyázz, a környezetemben lévő két emberke közül egyik sem elégedett vele (pedig asszem a csúcsmodell van mindkettejüknek).
Sztem senki sem utál , csak megvitatjuk a témát
Szó sincs róla, teljesen igazad van! Törés szempontjából van, amikor egy műanyag sisak jobb paraméterekkel rendelkezik, mint egy kompozit anyagú!
A véleményem nem változott,nem tudom miért kéne magyarázkodnom.
Úgy látom az adatlapodon,te sokat pályázol.Én nem. Nekem felesleges nagyon sokért vennem sisakot(nem azért,mert nem kár a fejemért! .)
Ami most van az se volt olcsó,de számomra bőven elég.
SUOMY-t.
Most nagyon jó akciós árak vannak itt:

http://www.parilla.hu/
tehát akkor mind1 h milyet veszek... mind1 hogy Shark, Lazer, Dainese...
Azt akartam kifejteni,hogy utcai motorozáshoz,lehet,hogy felesleges a hyper-super versenysisak 200ezerért.
Elvileg az összes E-s szabvány sisakot töréstesztelik,tehát akkora szart csak nem tudsz venni,mármint a felsőbb kategóriából-nem a GREX-re gondolok-ami a parkolóban való eldőléskor kettéreped a fejeden.

Ez az én MAGÁNVÉLEMÉNYEM! Ne útáljatok érte!!
Ez már kissé magyarázkodás ízű
Egyik sisak sem védi a nyakat
Az bukó árával kapcsolatban pedig én mégegyszer azt mondom, hogy egy fejed van, én sem vagyok milliomos, de ezen nem spóroltam soha, a mennyországból/pokolból már hiába bánkódok, hogy vettem volna drágább csúcsbukót
de most komolyan, 50 körül melyik jó? néztem Lazert is 50ert, de nemtom...
miért is????