Van egy eladó verseny kategóriás, 1 évig használt sisakom.
A neve Suomy Spec 1-R / Steve Martin replika. Könnyű (1250gramm), karbonhéjas, dupla D-gyűrűs zárral. A suomy.com-on van róla bővebb info is, ha vkit érdekel. Szépséghibája egy van sajnos: elől egy kis helyen lehorzsolódott, de egyébként hibátlan és az sem feltűnő
IrányÁr: 45.000.-
(+van hozzá egy használt átlátszó, és egy szintén használt irridium ezüst plexim. az utóbbit vmiért kicsit kikezdte (valószínűleg) egy savas eső. de így is elég ütősen néz ki vele)
körülbelül 2 hónap múlva pedig 6500 forintért (üzletben 16000 ha jól emlészem, de hívjátok fel az importőrt) tudok hozzá adni sötétített plexit.. vagy akár aranyszínűt vagy szintén ezüstöt (rendeltem magamnak mindjármat és az egyiktől esetleg megválok)
mérete: S
Itt hívjatok ha vkit érdekel: 70/ 544-8635 (ezen is nagy részt elérhető vagyok, de ez céges: 20/399-8694)
Széles Utat!
ui.: még péntekig áll ez a dolog. ha addig nem veszi meg senki akkor megtartom
Egy kollegámnak a kiskőrösi mentette meg az életét,aztán az PVC csőből van!
Mind1 mi van a fejeden,ha nincs szerencséd!
Volt itt egy eset nyáron.80-al csúszott el a srác,kitört a nyaka,szerencsétlenül csapódott a seat-ba.
Egyik sem baj. Csak annyit akartam jelezni, hogy attól még egy 40 és egy 160 ezer forintos sisak nem ugyanolyan, mert a 15 komponens közül kettő megegyezik.
én is jól hozzávertem az agyamat és nem lett baja a sisaknak pedig csak gyantával erősített műanyag vagy mi. mondjuk az is igaz h már földön b*sztam oda de azért elég rendesen mert utána még 1et forogtam amire emléxem és utána képszakadás amig megállok a susnyás előtt:) viszont az tény h aszfalton lehet nem bíznék már benne. majd ősszel uj motor, uj sisak:)
nekem 2 egyszerű kérdésem lenne hozzátok! remélem tudtok nekem segíteni.
1. bőr (Arlen Ness) vagy cordura (textil) (Berik)?????????? melyik?
2. Shark vagy Dainese?? bukó...
Lécci írjatok már egy két mondatot indoklásnak h miert ezt és miert azt vennétek!!
nem vagyok sisakszakértő,meg tervező se.csak volt tapasztalatom.Pár percig kettőslátás,de semmi komoly.És nem csúcssisak volt.Biztos szerencse is kellett hozzá.
Jó igaz pontosítok:a sisakom karbon-fiber-kevlár
azért az AGV-vel raktam párba mert tudom,hogy ugyanaz a termék mindkettő,csak a sor végén azt nyomják rá,hogy Laser és ez + 40 ropiba kerül a honpolgároknak.Tehát ez megéri?
Szerinted csak a héjszerkezeten múlik egy sisak védelme? Egyébként pedig teljesen carbon héjszerkezetű sisak elég kevés van a piacon
A csúcssisakok többsége kompozit (üvegszál-carbon-kevlár-stb) anyagból készül!
Sok esetben a legfaszább/legdrágább sisak sem segít.
Van egy eladó verseny kategóriás, 1 évig használt sisakom.
A neve Suomy Spec 1-R / Steve Martin replika. Könnyű (1250gramm), karbonhéjas, dupla D-gyűrűs zárral. A suomy.com-on van róla bővebb info is, ha vkit érdekel. Szépséghibája egy van sajnos: elől egy kis helyen lehorzsolódott, de egyébként hibátlan és az sem feltűnő
IrányÁr: 45.000.-
(+van hozzá egy használt átlátszó, és egy szintén használt irridium ezüst plexim. az utóbbit vmiért kicsit kikezdte (valószínűleg) egy savas eső. de így is elég ütősen néz ki vele)
körülbelül 2 hónap múlva pedig 6500 forintért (üzletben 16000 ha jól emlészem, de hívjátok fel az importőrt) tudok hozzá adni sötétített plexit.. vagy akár aranyszínűt vagy szintén ezüstöt (rendeltem magamnak mindjármat és az egyiktől esetleg megválok)
mérete: S
Itt hívjatok ha vkit érdekel: 70/ 544-8635 (ezen is nagy részt elérhető vagyok, de ez céges: 20/399-8694)
Széles Utat!
ui.: még péntekig áll ez a dolog. ha addig nem veszi meg senki akkor megtartom
Mind1 mi van a fejeden,ha nincs szerencséd!
Volt itt egy eset nyáron.80-al csúszott el a srác,kitört a nyaka,szerencsétlenül csapódott a seat-ba.
dainese: Razorback
Shark: s500r demon
Bőr/cordura
Ha konkrétumokat szeretnél, mondj konkrét típusokat!
Van itt pár profi sisakos,majd megmondják!
nekem 2 egyszerű kérdésem lenne hozzátok! remélem tudtok nekem segíteni.
1. bőr (Arlen Ness) vagy cordura (textil) (Berik)?????????? melyik?
2. Shark vagy Dainese?? bukó...
Lécci írjatok már egy két mondatot indoklásnak h miert ezt és miert azt vennétek!!
köszi
Jó igaz pontosítok:a sisakom karbon-fiber-kevlár
Nem én mondtam!!!
A csúcssisakok többsége kompozit (üvegszál-carbon-kevlár-stb) anyagból készül!
Ugyanaz a sisak Laserbe 80+körül,AGV-be 45 körül.Tök egyformák,még a belső színük,kárpitjuk,szellőzőrendszerük is.
Véleményed szerint két karbonhéj közt akkora különbség lehet?
Én azért maradok a "feliratok" mellett