Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerem a kabátot amit te szeretnél venni és elég jó csak 1 esésnél többet nem bír ki sajna de lehet hogy eggyet se.
Kár, hogy nem tudsz 30 000-nél többet rá szánni mert itt van linkelem :
shox.hu/webshop/index.php
Egy nagyon faxa dzseki 34 900-ért de még ezek alá is vegyél fel szerintem gerinc védőt.
Nekem már sokszor menteték meg a ,,bőrömet" ezek a kis protik
Minöségi uj börkabátokat is lehet már 30 000 körül kapni! És gatyát késöbb is meg lehet hozzá venni a saját tipusát, és akkor öszecipzározhato lesz, szinte olyan mintha egyrészes lenne! Szavazásban én is bőrpárti vagyok! Nyáron legnagyobb hőségbe voltam benne sokat menetközben és utcán is, nem rohadok jobban bele mint bármilyen másik hoszu ruhába, pl farmer meg széldzseki!
Kedes Lumbergh!

A hozzám jközel lévő ehlyi mocisboltba vannak régebbi de vadonatuj németobol behopzott kabátok ,Uvex meg Wintesek és azt mondta az eladó h goretex és szellőzik plusz van eblső kivehető bélése. Mivel baráti alapon jutotta cuccokhoz azért tudja 22990érta dni. A konkurencia meg azt mondta h azok azért már nem jok mert régebbiek és hiába használtalan elöregszik aza ynaguk..Pff
Esetleg ate véleméynedre si kíváncsielnnék h ha 20-30ezerig ebszélünk milyen kabátot ajánlanál ,nézd emga linken a racer kabátot ,sztem anygon jo, gerincprotit vesevédővvel meg külön veszek majd hozzá. ennyiérta zért megprobálok téli-nyári kabátot venni.

Várom válaszod!
Üdv, RiderD
Kedves Apriliaaf1em!

Mivel első ruhának evszem alacsony költségvetésből ezért kíváncsi elnnék h szerinted mi az olcso áron?
Sajnos jelenleg 23-33ig tudok maximum kabátot venni.
Nézem a ezea honlapon a számomra elérhető árona legfelső racer kabátot: www.biker-world.hu/kategoria.p...

Van esetleg tapasztalatod a Racer cuccokkal,? Mindenesetre nagyon érdekel elérhető áron és nagyon tetszik. Ebbben mondjuk nincs hátprotektor de sztem sokkal többet és majd ha később veszek bele egy gerincvédőt. Mia véleménye daz általanm emlitett darabrol? Esetlege bben az árban ajánlanál jobbat? Bőrcuccra 40ezrem sincs..

Várom válaszod!

Üdv, RiderD
Nekem van kordúrám is és bőroverálom is estem mind a kettőben és csak annyit, hogy azóta bőroverál nélkül még a közértbe se megyek.
Szerintem mind a kettőbe belelehet rohadni de ha mész akkor a bőr még biztonságosabb és kényelmesebb is.
LEhet már nagyon olcsón is overálokat kapni pl.:
A kelo motornél a pesti úton és nagyon olcsók spool cuccok ban és egyáltalán mindenben én már sokat vásároltam nálluk.
A mások a SHOX árúház a hol a saját kétrészesük is nagyon baráti árú.
szerintem azért a gerincprotin ne sprólj...
Sziasztok! Apumnak kéne 1-2 cucc...Milyen felhajthatós(áll része) sisakot ajánlanátok 1 ezres caponordhoz? üdv
Sziasztok!
Én sem döntöttem még el, hogy bőr vagy cordura de már inkább a bőr felé hajlok!
Melyek azok a márkák amik überf.. cuccokat csinálnak?
Én nagyn húzok a Bering felé.
Vagy inkább mást javasoltok?
Érdeklődéssel olvasom a hozzászólásokat a bőr-cordura vitáról...
ÉN sem döntöttem még el mit vegyek a Yamaha Diversion-ömre. De egyre inkább hajlok a bőr felé...
Naked bike-ra szerintem illik bőr, vagy nem???

Meg 600 köbcenti már megköveteli a rendes öltözetet....
Tudtok mondani jó, megbízható márkákat elfogadható áron illetve boltokat?
Köszi előre is ....
a goretex az, ami könnyű és szellőzik, a sima cordurába simán belerohadsz, hacsak nem kifejezetten nyári hálós cuccod van. a gore-tex viszont nem 25e ft azt ne mondja senki, h a 95%-ban fekete full plasztik cordurába nem kell beleizzadni ácsorogva nyáron napon.

bőrben nyáron ugyanúgy akkor makkansz bele, ha egy helyben állsz. ha már mozgásban vagy, akkor nincs para, ráadásul a bőrruhák többsége perforált (ami megint vagy jó, vagy nem..), és ha jót választasz, akkor a legkényelmesebb. a cordurának az előnye két dologban lehet: 1. zsebek, tárolómotyók, szellőzők, cippzárak egyebek; 2. valameddig vízhatlan és gyorsabban megszárad mint a bőr.

esés - volt már alkalmam csúszni mindkettőben. a cordura kabátom megvédett, de szétszakadt, utána kuka, a bőrön felléptek néminemű folytonossági hiányok, de egy kis cipőpasztával meg szezon után egy szakértő néhány öltésével újra csilivili lesz. kopottan egyébként jóval férfiasabb

egyszóval válaszd, ami neked tetszik
ja és ha csuszol a betonon ami remélhetöleg nem fog megtörténi, a textil nem véd semmit max a benne lévő proti max. ez is tapasztalat sajna.
ja és a textil csak egyszer használatos ( csuszás ) utánna kuka.
üdv:gábor
szeva.
nézd meg itt a bőrcuccot. amugy a kordurába is bele lehet rohadni nyáron hidd el nekem
Sőt még azt is mondtaák h nyárona bőrbe meg lehet fulaldni ami minig jo és jo aza anyga aza textila cucc. Kömnnyű szellőzik sé erős. a bőr kurvajo de nyáron nem lehet benen sememrer menni ,aza kifejezettena száguldásra avlo a motoron. túrázni menni benen egy kicsit kéynelmetlen ,meg iyszonyu meleg jo időben.
Üdv!

Most nézem netet és láttam moste gy racer márkájut 33ért amiben van gerincprotektor is..Mondjuk nekem azt mondta az eladó h ha az van benne nem kell gerincvédő külön mert a kabát anyga véd q műanyag helyetta amikor csusznéka betonon. Aza helyzet első kabátnak veszem ,bőrre nem futja. Vagy 25 körüle gy kabát meg egy nadrág szintén 22 körül ,vagy 33 körüle gy jobb kabát. Megyek lassan pestre esetleg ah tuttok pár ehylet ahol érdemes megnézia cuccokat. Köszi,RiderD
ja bőr a legjobb
Szasz rieder:
Szerintem mindenképp a hátprotisat vedd és még vegyél alé geric védőt azzal egybe van egy vese védő is. A dzsekit ismerem van barátomnak egy szer megvédte de törött a válla.
Ha rám hallgatsz akkor bőrt veszel.
Vagy egy teljes overált az a legjobb .
Sziasztok!

Most készülök motorosruhaát venni,és láttam egy motoorosboltba Uvex textil kabátot válll,könyök és hátprotektorral 23990ért. van valakinek tapasztalata ,szerintetek megéri az árát? Mifelént főleg ezeka kabátok vannak de láttama neten Racer kavbátot is ugyanennyiért scak azzal aza baj hogy gerincprotektor nincs benne.
Az esetleg jobban megérné? Miit érdemes ennyiért evnnis ztetek? Várom bárminemű tapasztalatot,észrevételt. Előre is Köszönöm.
Hello Tomo24!

Nekem Shox téli kesztyűm van, másfél éve vettem, hogy Alaska vagy sem, azt nem tudom.
Szóval. 0 fok körül még teljesen jó, bár akkor már hosszú utakat nem mentem vele, csak fél-háromnegyed órákat egy huzamban 80-120 körül. Nekem nem fázott benne a kezem, bár ez mindig relatív.
Eső... Hát, egyszer egy gecinagy esőben átázott, de akkor mindenem, csizmám, (akkor még utcai) bőrdzsekim is átázott a varrásnál vagy csak úgy simán. A csizma is Shox :) Mondjuk olyan időben normális ember nem ment volna közútra, a cirka 20 kilométeres távon nem nagyon találkoztam járművel, pedig csak késő délután volt :) Valamennyire amúgy minden ruha átázik, ha máshol nem is, varrásnál, én ezt nem rovom fel hibájának. Ennyit tudok mondani róla.
Még jó, hogy a motorom nem olasz.
Egyenlőre még semmit, elvileg ma beszél a kolléga az olaszokkal. Mindenesetre elég bazári a dolog...
Szevasztok! Mondjatok léccci valmai cross ruházati boltot, ahol van választék és korrekt árak vannak! Köszi!
Szia!

Tudsz valami bíztatót írni?
Prego...