Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Minden Yamaha kereskedés.
HI!

Tudja valaki hogy ki és hol forgalmazza MO-n az UVEX bukókat?
Most szorakozol , vagy hülye vagy ???
RMC-ben egy 20-as.
Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne hogy tudjátok van az a kabát ami nem bőrből van ha nem vmi textil féle ha jól emlékszem corcoda anyagból vagy miből és nekem oan kellene elfogadható áron (50 alatt). Szóval oan kellene ami protektoros és estleg kivehető bélés vagy bélés nélküli mert végülis nyárra kéne meg végülis tavaszra és őszre amíg lehet egy picit motrozni.
várom a válaszokat és ötleteket
Sziasztok !
Valakinek van tapasztalata SHOX ALASKA kesztyűvel ?
Hideget/esőt menyire bírja?
Mindig fázik a kezem
Más javaslatokat is várok , a lényeg hogy ne fázzon a kezem .
Üdv Tomo
kinyitod,leteszed a földre és nulláról indulva 360 fokos pördületet teszel rajta.
célszerű az orrod tenni a nullára és oda is érni vissza,ahol az orrod hegye éri a colstokot az a helyes méret!
Legjobb megoldásnak az tűnik, hogy: a legnagyobb méretet kell venni és miután felvette, a két füle mögött purhabbal kitölteni a sisak belsejét. Mintha a fejére gyártották volna, olyan lesz
És ha az illető kockafejű, úgy egyszerűbb a szitu, minek túlbonyolitani mindent ?!
kend a hajadra
Figypofon eccerű ... körbetekered a fejeden a colostokot, minél kisebb hajlással, a szögeket megméred majd egy tervrajz alapján számitásokat végzel ahol a lemért méretböl leveszed a kiszámitott szögeket, egy kört csinálsz belöle, és ami a kör kiszámolod a kör területét, hogy ha gömböt formáznánk belöle akkor annak mennyi lenne a térfogata kerülete területe, majd kiszámolod a kör kerületét, meg még egy csomo mindent hogy ne unatkozz, és ha megvan a kör kiterited a sikba hogy egy egyenes legyen azt leméred és az a méret lesz centiméterben! nah láss neki... ha megvan az eredmény várjuk a választ, de nem ám csak a végeredményt, a levezetéseket is kérjük...sőt az ellenörzést is !!
hali.
az a baj hogy csak colostokom van iilyenkor mi a tehendő?
Eladó a sisakom!! Nagyon keveset használt kitűnő állapotban! Stílusváltás végett adom el!!25ezerHUF
Nem tudjátok véletlenül mi van az MxPlanettel? Csont üres a bolt, semmi fecnit nem írtak ki, hoyg mi van.... lehet lemaradtam valamiről?
Maracuya, nekem ilyen sisakom volt (még megvan) az RSR előtt.
Megpróbálok objektív lenni, bár az RSR után nem könnyű, mert az egy más kategória...
Szóval az RSV valóban kompozit anyagú sisak, 1400 g ha jól emlékszem (tehát középkategória a súlyát tekintve. A szellőzése teljesen jó. Egy kicsit nekem zajos volt, alul, a fülek alatt befújt a szél, de egyrészt a kategória társainál szerintem nem zajosabb, másrészt nekem a hülye fejem miatt minden sisak zajos.
Ami egy kicsit hülye megoldás szerintem, az a plexi rögzítése. Illetve maga a megoldás teljesen jó, csak egy kicsit "kézgyilkos" a cserélgetés. Ez mondjuk csak akkor érdekes, ha cserélgeted a sötétített és az átlátszó plexit, ahogy én.
Szia! A Shark RSV sisak üvegszálas "multiaxiális-epoxy" anyagból készül(t). Azért múlt időben, mert már nem gyártják. Azt hiszem 2004-ig gyártották. Gyakorlati (motorozás közben) tapasztalatom nincs ezzel a modellel, de néhány éve a Shark többféle modelljét (RS2, RSX, RSR, RSR2) használom, nagyon megelégedve. RSV-t fogtam és elég nehéz sisaknak találtam, tőle érezhetően könnyebb az utódja, az RSX és érzésem szerint komfortosabb is. Itt találsz némi infot az RSV-ről: www.azsbk.com/10131.html
Itt pedig a Shark többi modelljéről: www.shark-helmets.com/sharkful...
A biker-world.hu oldalon is vannak bőr/cordura ruhák, ráadásul elszállt méretek (68-as, meg 12XL!! :-) is vannak raktáron.. a nadrágokat meg 2-3 féle szárhosszal tartják, úgy hogy biztos megtalálod a legkényelmesebbet.. .ráadásul akcióznak is..

Üdv:

Rudi
Kicsit visszaolvastam és látom folyt már róla eszmecsere! Meg is tudtam elég sok mindent! De ha valakinek van még infója szivesen venném, főleg, hogy milyen anyagból van! Thx!
Sziasztok!

Ismeri valaki a Shark RSV sisakját? Valami gyakorlati tapasztalat? És főleg, hogy milyen anyagból van?? Mert nem találok semmi használható infót.
Előre is köszi!
Hi Mindenki. Van valakinek HJC HQ-1 sisakról tapasztalata?
izé ö...ez már a te problémád
hmm hogy is van az... a*b*c?? vagy pitágórász?