Persze, teszek be. Van a gépemen egykét kép róla, de akkor még nem volt fent az irriium ezüst plekó.
Húú és tényleg, a méret lemaradt , de most pórlom: S -es
Van egy eladó verseny kategóriás, 1 évig használt sisakom.
A neve Suomy Spec 1-R / Steve Martin replika. Könnyű (1250gramm), karbonhéjas, dupla D-gyűrűs zárral. A suomy.com-on van róla bővebb info is, ha vkit érdekel. Szépséghibája egy van sajnos: elől egy kis helyen lehorzsolódott, de egyébként hibátlan és az sem feltűnő
IrányÁr: 45.000.-
(+van hozzá egy hasznbált átlátszó, és egy szintén használt irridium ezüst plexim. az utóbbit vmiért kikezdte kicsit valószínűleg egy savas eső. de így is elég ütősen néz ki vele)
körülbelül 2 hónap múlva pedig 6500 forintos felárral (üzletben 16000 ha jól emlészem, de hívjátok fel az importőrt) tudok hozzá adni sötétített plexit.. vagy akár aranyszínűt vagy szintén ezüstöt (rendeltem magamnak mindjármat és az egyiktől esetleg megválok)
Itt hívjatok ha vkit érdekel: 70/ 544-8635 (ezen is nagy részt elérhető vagyok, de ez céges: 20/399-8694)
Nekem is MDS Pro-Vent sisakom van nekem tökéletesen megfelel.Az olcsóbbik változata volt a havernak azt mondja nagy sebességnél elég zajos az enyém nem.Bár egyik ismerősnek egy nagyon jól képzett eladó azt mondta hogy az MDS Pro-Vent sisak a Grexekkel egy szinten van .Volt Grexem is ég és föld a kettő sityak,tetejébe a Pro-Vent kompozit nem sima termoplasztik,ígyhát jóval tarósabb nem kell cserélgetned.
az MDS szerintem nagyon király. Igaz nekem a drágábbik van (Pro Vent, 40e), de én az olcsóbbikról is jót hallottam.. totál megvagyok elégedve a márkával, főleg hogy az AGV lányvállalata.
Nemtudna véletlenül valaki nekem abban segíteni hogy jó sisak- e az MDS 20 ezress kategóriája.Nincs nagyobbra pénzem és itt a környéken nem is látok magamnak mást mint még az FM sisakjai szintén ennyiért.Az AGV 28-29-es sisakjai is ugyanabból készülnek mint az MDS de jobbak vagyishogy megérik-e az árukat annyiért.Ha valakinek van tapasztalata bármékkel kérem szóljon vagy vélemény hogy mit érdemes venni.Előre is Köszönöm!
Sziasztok. 15 éves fiamnak vennék dzsekit. 160cm magas. 50kg. Szerintem még az S-es is nagy rá. Tehát üzletet keresek vagy használt dzsekit, mivel a mérethelyesség fontos lenne. Köszi
Szia !
Én őrájuk esküszöm.
Nekem nagyon bevált. Az alsóm ha jól tudom már 8 éves. www.rukka.com
Azt hiszem annak idején a Motex- ben vettem.
Keress rá.
Éppen termó, alsó ruházat vásárlása előtt állok. Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy milyen márka a jó, illetve mennyibe kerülnek(egy ideális ár ami még nem rablás érte). Már a dainese, illetve alpinestars márkákat néztem(gondolom jók is), de rajtuk kívűl nem tudok más márkákat.
Elöre is köszönöm a segítséget
Shox, igaz nem egy világmárka, de bőr és protektoros is, és olcsó... valamint sokan használják, és sokakat azért már megvédett, látam már pár gatyára kopottat, de a gazdáját megvédte!
Siess, nemsokáig tart már a téli készlet.... karácsony elött lehet nagyokat vásárolni akkor hatalmas akciok vannak, de ha sietsz még elkaphatsz egy jo rucit!
Közeljövőben szeretnék 1 protektoros kabátot vásárolni.Jah és mindenképpen bőrt szeretnék és inkább sajnos olcsóbb kategoriájut mert másra nincs keret Mit tudtok ajánlani előre is köszi.
Igaz én még csak most kezdtem motorozni és se rutinom se tapasztalatom, de szerintem fontos a ruha.
Bukó:Szerintem mindenki annyiért vegyen magának bukót amennyit a feje ér!Jó ez kicsit tulzás, de a lényeg érthető.
Csizma:Egyik ismerősömnek nemrég volt egy balesete. A dokik azt mondták ha van rajta csizma tuti nem zúzza szét igy a bokáját.
Ruha:(csak egyéni vélemény)Én mindenképp venni akarok ruhát magamnakamint csak lehet mert szerintem nem mindegy, hogy farmernadrág széldzseki vagy bőrruha.
A csizmát én is feltétlen javaslom!
Sikerült nyáron nagyot esnem, persze nem volt rajtam semmi csak póló, gatya, sportcipő, na meg sisak.
Különösebb bajom nem lett, de a bokám az kifordult és megnyúltak benne a szalagok (még most se 100-as)
Azóta már beszereztem 1 csizmát biztos ami biztos.
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a bőrdzsekinél mennyire számít az, hogy perforált vagy sem???
Mármint a nyári meleg szempontjából!
Én nézegettem a Bering kabátok és úgy látom mintha egyik sem lenne lyukacsos!
Ez gáz??? Ha valkinek van tapasztalata írja le legyen szíves! (Amúgy Ő lenne a kiszemelt áldozat!)
Köszi!
jelentkezz.
egész este kereslek!