Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
HJC ZF-9 Sisak ügyben lenne olyan kérdésem , hogy menyit fog tágulni megvásárlás után ???
Mert az S-es méret Kellemesen szorit , az XS-es már talán tulságosan is szorit . Szóval nem tudom melyiket kéne megvenni :( Mert ha nem tágul tul sokat akkor az XS-es biztos hogy szét fogja nyomni a fejem 1 hosszabb turán .
Üdv Tomo
Próbáld valami paintball boltban!
nekem az lenne a kérdésem h cross bukó alá szeretnék venni egy olyan szemüveget amiben van maszk, ami védi végülis az egész arcomat a kavicsok ellen.(egy kavics nehogy ki találja verni a fogam ), tudtok nekem segíteni, h hol lehet ilyet kapni, lehet e egyáltalán!!

előre is köszi
Hello Aturus!

ÉN a Forma Snake csizmát ajánlanám neked, nekem is ilyen van...
King-Road Suzukinál vettem még karácsony előtt kényelmes és elöl a sípcsontnál kemény műanyag védi a lábad. Akkor leértékelve 20 e. Ft volt

Így néz ki:
csizmát szeretnék de nagyon, 45-ös méretben, adjatok tippeket, túra lenne a megfelelő de sport is elmegy még!
Majd az idő vasfoga az aszfalt ápolja
SZEVASZTOK.

Én ezt tudom ajánlani bőrápolásra,ruha,cipő,ülőgarnitura stb.vízlepergető hatású.
Termékbemutatót ma tartottak nekem és még sokan másoknak.
További termékek és infók:www.renapur.hu

YYYÚÚÚÚHHHÉÉÉÉ
Valaki tud tapasztalatot,véleményt mondani a SIDI Raptor csizmáról??
Milyen ápolószert ajánlotok bőrruhához? márkát!! amugy hány naponta, hetente esetleg alkalmanként kell tisztítani egy bőrszerkót????
ápolja le aki megveszi nekem porosodik a szekrényben....
te, bőrápolásról hallottál már?
Clover nadrágot - cordura, vízálló - használtam. Én meg voltam elégedve vele. Ha sokat mentem esőben, akkor azért átnedvesedett, de ezt nevezhetjük extrém körülménynek. Az enyém - feleségemnek is ilyen van, bár ezt szeretnénk eladni - kuka lett mert bukás után lecseréltem. Megvédett, tehát ebből a szempontból is jó.
vigye el v ki a kabátom http://www.kepesmotor.hu/motor...
Vagy CLOVER ruhát???
Üdv!
Használ valaki TEXPORT bőrruhát? Mik a tapasztalatok??? Jó minőségü, kényelmes, mert az ára jónak mondható.
hááát nekem S-es kéne meg carbon protekroros. speed kesztyű!!!
az 5 az irányár...szal ha vki azt mondja h 4 akkor ok,alatta nem igazán mert akkor inkább megtartom...
L-es de ez olyan hogy pl nekem cross kesztyűből xl kell...
kb 2 éves,nincs semmi baja,csak már nincs rá szükségem...
engem érdekel a kesztyűű, milyen méret? mennyi idős? és van róla képed? vagy esetleg meg tudod mondani h melyik tipus!!!
még mindig meg van az imet hosszúszárú bőrkesztyűm,ujjaknál kicsi keményítés,amúgy sima bőrkesztyű,5öt kérek érte ha vkit érdekel....
Hát szerintem már több ember is esett crossbukóba,de még nem hallottam,hogy leszakadt volna az arcuk
Ha már igy tárgyalva van a krosz sisak akkor énis bekérdeznék, habár az értelmét tudom miért csőrös, de ez nem veszélyes? Akár terepen akár közuton (ha az ember SM el közlekedik) Ha pofával megfejeled a betont, vagy keményebb terepet, akkor nem szedi szét az arcod az ütés vagy az ütés közbeni törmelék!?Valaki látott hallot már ilyet!? Mert ugye a Speed sisaknál azért csak nincs annyira szabadon az ember arca mint egy krosz sisakban.
Te vagy.
A cross bukónak azért van csőre,hogy a polgár a megerőltetés következtében megnövekvő levegőigényét ki tudja elégíteni.
A speed sisakban nem kell annyi levegő.Mert nem mozogsz annyit,csak kucorogsz és húzod neki.
Ha egyszer kipróbálod,mondjuk 200-nál is mennyire megtekeri a fejeden a speed sisakot is,akkor rájössz,hogy egy cross sisak-amibe belekap a szél,mert nem zárt-hova repülne el a fejeddel+a testeddel együtt.
hi

nekem az lenne a kérdésem h a cross buko miert más mint a speed. a sebesseg miatt nyitott vagy nem értem h miert van cross buko meg speed buko is. lehet én vagyok a f****, nem tudom. vki mesélje mar el nekem

thx