Sziasztok !
HJC ZF-9 Sisak ügyben lenne olyan kérdésem , hogy menyit fog tágulni megvásárlás után ???
Mert az S-es méret Kellemesen szorit , az XS-es már talán tulságosan is szorit . Szóval nem tudom melyiket kéne megvenni :( Mert ha nem tágul tul sokat akkor az XS-es biztos hogy szét fogja nyomni a fejem 1 hosszabb turán .
Üdv Tomo
nekem az lenne a kérdésem h cross bukó alá szeretnék venni egy olyan szemüveget amiben van maszk, ami védi végülis az egész arcomat a kavicsok ellen.(egy kavics nehogy ki találja verni a fogam ), tudtok nekem segíteni, h hol lehet ilyet kapni, lehet e egyáltalán!!
ÉN a Forma Snake csizmát ajánlanám neked, nekem is ilyen van...
King-Road Suzukinál vettem még karácsony előtt kényelmes és elöl a sípcsontnál kemény műanyag védi a lábad. Akkor leértékelve 20 e. Ft volt
Én ezt tudom ajánlani bőrápolásra,ruha,cipő,ülőgarnitura stb.vízlepergető hatású.
Termékbemutatót ma tartottak nekem és még sokan másoknak.
További termékek és infók:www.renapur.hu
Clover nadrágot - cordura, vízálló - használtam. Én meg voltam elégedve vele. Ha sokat mentem esőben, akkor azért átnedvesedett, de ezt nevezhetjük extrém körülménynek. Az enyém - feleségemnek is ilyen van, bár ezt szeretnénk eladni - kuka lett mert bukás után lecseréltem. Megvédett, tehát ebből a szempontból is jó.
Ha már igy tárgyalva van a krosz sisak akkor énis bekérdeznék, habár az értelmét tudom miért csőrös, de ez nem veszélyes? Akár terepen akár közuton (ha az ember SM el közlekedik) Ha pofával megfejeled a betont, vagy keményebb terepet, akkor nem szedi szét az arcod az ütés vagy az ütés közbeni törmelék!?Valaki látott hallot már ilyet!? Mert ugye a Speed sisaknál azért csak nincs annyira szabadon az ember arca mint egy krosz sisakban.
Te vagy.
A cross bukónak azért van csőre,hogy a polgár a megerőltetés következtében megnövekvő levegőigényét ki tudja elégíteni.
A speed sisakban nem kell annyi levegő.Mert nem mozogsz annyit,csak kucorogsz és húzod neki.
Ha egyszer kipróbálod,mondjuk 200-nál is mennyire megtekeri a fejeden a speed sisakot is,akkor rájössz,hogy egy cross sisak-amibe belekap a szél,mert nem zárt-hova repülne el a fejeddel+a testeddel együtt.
nekem az lenne a kérdésem h a cross buko miert más mint a speed. a sebesseg miatt nyitott vagy nem értem h miert van cross buko meg speed buko is. lehet én vagyok a f****, nem tudom. vki mesélje mar el nekem
HJC ZF-9 Sisak ügyben lenne olyan kérdésem , hogy menyit fog tágulni megvásárlás után ???
Mert az S-es méret Kellemesen szorit , az XS-es már talán tulságosan is szorit . Szóval nem tudom melyiket kéne megvenni :( Mert ha nem tágul tul sokat akkor az XS-es biztos hogy szét fogja nyomni a fejem 1 hosszabb turán .
Üdv Tomo