Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tapasztalatom nincs vele, de a Bering véleményem szerint a felső kategóriás ruhák közé tartozik, ha az árát nézem mert a legalapabb kabát is 40-50-60körül van kordurábol is. Szerintem a bering kordurákra van specializálodva, mert kevés bőr ruháját láttam eddig, vagy csak olyan drága hogy senki nem veszi. Minőségröl nem tudok nyilatkozni. Szerintem ha az ember nem tud dönteni kordura és bőr között akkor semmiféle képen ne vegyen egy kordura kabátot 60ezerért. Van hasonlo jo minöségben olcsobb kordura, és jobb olcsobb bőr is. Persze izlések és pofonok. AGVt viszont ne vegyél... azzal sok rosz tapasztalatom van és AGV tulaj szájábol olyat még nem hallotam hogy ez igen meg vagyok vele elégedve! Szerintem leveheted a listárol! Szintén hasonlo árakba vannak jobb márkák is...
Köszi, Bering lesz az. Egyébként mi a véleményed róla, mint márkáról ?
Másik kérdésem: Nézegettem bukókat, AGV-t, meg SHOEI-t. Az AGV-t sokan szidják, de találtam egy viszolnyag elfogadható árút XR-900. Ha valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata az írja meg

kössz
Berik (két haragos szem a logoja), Bering (egy tigris vagy oroszlán vagy valami ilyesmi a jele egy körben) , B Star, egy Bbetü kindulva egy csillagbol (hasonlo az Alpinestarshoz)... több most nem jut eszembe...
Berik?
Sziasztok!

A minap jártam egy motoros boltban. És ott a fazon mutatott nekem ruhákat. Utána akarok nézni a neten, csak a nevét elfelejtettem . Annyit tudok, hogy franciák csinálják és "B" betűvel kezdődik.
Ha valaki tud lécci segíccsen.

köszi és üdv
örök igazság amúgy, hogy műanyag vagy üvegszálas sisakot robogónál nagyobb gépre nem érdemes venni, akkor már valami komolyabbat.
Vigyázz a sisakkal. Ha már veszel akkor szánd rá a Lazer Fiberpro-ra az 50-et, nagyon jó az összetétele, és nem mindegy, hogy szétnyílik a fejeden, vagy felkelsz és semmi bajod.
Tegnap próbáltam egy Shoei sisakot, és marha kényelmes. Ha összejön úgy a pénzem akkor az lesz véve. Az XR-1000
Sziasztok! Airoh sisakokról mi a véleményetek (warrior) ? Egy 400as géphez milyen sisakokat ajánlotok, max 30 ezer forintig? Még a Lazer Vertigo-t is nézegetem. Előre is köszi !!
gyerekek, vélemény a Lazer Fiberpro GL sisakról? Elég jók a specifikációi, karbon-aramid-üvegszál-kevlár sisak.
Használt már valaki ilyet?
Szia!

e-mail: dennym@citromail.hu
tel: 70/544-6835 vagy 20/3998694
HElo DenyM NEm tudnál egy e-malil címet addni vagy irjál te endenorbi@hotmail.com-ra mert lenne pár kéredésem ha nem zavarlak!
Samsung D500
az meg mi?
Jórol beszéllek Ogre!!!
d500
csak egy de azt is most kötik be!
Nincs egy jó eladó telefonod?
hány gépen nyomod?
nem lajhár
vkinek nincs egy 44-45ös sportcsimmaja elado veletlen igy a tel kozepen? :)
vakond vagy az igaz!
Vazze, alig lehet titeket követni!
mert most vakolom!
üzentem a falra miért nem írsz??
Itt vagyok típí!