Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kiváncsi vettem a páromnak karira egy ilyen csizmát csak feketében.Szerintetek jó csima az ilyen??Én nem értek hozzá sajna.
Egy éves használt motorosruházatomat akciósan értékesítésre bocsátom! A lista:
1 db kétrészes Suomy Bőrruházat (új ár 110 ezer) 40 ezerért
1 pár Oxtar titánium gyorsasági csizma (új ára 55 ezer) 20 ezerért
1 db S méretű AGV versenysisak irridiumos plekóval (új ár 96 ezer) 40 ezerért
1db Ufo gerincprotektor (új ár 16) 8 ezerért
1 pár texport protektoros kesztyű (új ár 20 ezer) 10 ezerért
Érdeklődni az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mail címen, és a 06-30-74-84-397-es telefonszámon lehet. Kérésre küldök képet.
látom, h elkötelezted magad már a bőr mellett, amit én is pártolok. visszatérve - goretexet nehezen hiszem el, h adnak 22990-ért. az, h lélegző, meg membrános, meg olyan mintha, az nem jelenti, h gore-tex. az egy elég drága anyag. az, meg hogy elöregszik, egyenesen hülyeség. legalábbis néhány év alatt. még mosni is lehet simán.
shox cuccokról jókat hallottam, egy cimbim esni is "szokott" benne, már nagyot is sikerült mind közúton mind pályán, és nagyon szépen megvédte a ruha. ráadásul nem kellett cserélni, ami fontos!! nekem egyébként suomy van, szintén abszolút pozitív a tapasztalat.
egyrészest semmiképpen ne vagyél, azt csak a pályán tudod kihasználni, egyébként csak nyűg!
válassz jót és szépet! legyen benne sok kemény!protektor! és ha megvan, dobd fel a képet
Eladó: Suomy BatMan 2 részes motoros bőrruha újszerű állapotban / egy szezont futott / 54-es méretben.
Irányár: 135000 Ft
Érdeklődni 70/294-3338 /Szeged/
tényleg jó. én nem vettem ki a gerincvédőt hanem benne van az is meg a teknőspáncél is. 1 hátránya van, qrva nehéz:):) dehát nem kenguru.... ennyiért tényleg rohadtul megéri, még pupja is van
shox mondial nemrossz ruha, nekem is azvan.
ennyi pénzért megéri, jó vastag bőr, viszonylag kényelmes, a protektorok jók. viszont a gerincprotektor polifoamot azonnal kiszedni és a ruha alá hordani teknős páncélt!
perforálás híjján nyáron kurva meleg van benne, de ez mind1ik bőrruhára vonatkozik.
Shox Mondial 2részesről tudtok véleményt mondani? Yamaha Diversion naked motorra szeretnék ruhát venni... Attól hogy nem sportmotor még maradnék a bőrruhánál, szerintem biztonságosabb és erősebb is mint a textil... De javítsatok ki ha tévedek...ja és nyáron meg szerintem mindkettő ugyanolyan meleg!
Sziasztok!!
Valaki tudna nekem tapasztalatokat írni egy Shark RSV bukóról?
Milyen a hélya(kompozit/thermoplast), szellőzése,csatja stb....
Most egészen jutányos áron lehet hozzájutni, és gondolkodok egy ilyen vásárlásán. Lhet hozzá iridiumos plexit kapni, vagy van e valakinek ilyen jó állapotban?
Előre is köszönöm
Széles utat!!
Akármit csinálsz ha leszálsz a mociról vetköznöd kell: ha motoron mész akkor kb 10-20 fokkal hüsibb van mint gyalog.Pl most majdlefagy a képem mintha gyalog minusz 20 fok lenne.
Mindenkinek köszi szépena atanácsokat.Meggyőzetetek ygűjtök egybe vagy kétrészes bőrruhára. Már scak az a kérdésem lenne , hogy én szseretnék biztosnságosan ,sportosan mocizni viszont oylan ruhát szeretnék ami nagyjábol még gkéynelmes is nem okoz gondot ha leszállok időnként amocirol és bemegyek vhova vagy bármi. Nem kifejezetten arra szeretnék amjd ruhát evnni h othon felevegyem ,feküdjeka motoron és otthon levegyem. Az egyberészes pupos ruha nem alkalmas kisebb turázásra, mászkálásra időnként az scak abban a fekvő ehlyzetben kéynelmes és használható?
Szóval ha le is akarok szállnai mocirol néha akkor nem ajánlanátok egyberészest, mivel az kifejezzettena sportmocis testtartáshoz lett kifejlesztve?
A véleményetekre vagyok kiváncsi vettem a páromnak karira egy ilyen csizmát csak feketében.Szerintetek jó csima az ilyen??Én nem értek hozzá sajna.