Szia! Nekem HJC HQ-1 carbonom van, azzal nincs rossz tapasztalat. Nem tűnik zajosnak, nem ráncigálja a fejem. Szerencsére élesben még nem teszteltem, de sztem végezné a dolgát.
És a D gyűrű se akkora macera. Én már tök autómatikusan csatolgatom ki be a bukót. Kesztyüben nemtudom befűzni, kb ennyi.
Gyorscsat v. dupla "D"-gyűrűs
Mindenképpen egyszerűbb és gyorsabb a csat ki-be kapcsolása, mint az állszíj "D" gyűrűkön való fűzögetése. Bár kellően kilazított szíj esetén bizonyos esetekben kifűzés nélkül is levehető a sisak! Viszont a "D" gyűrűs rögzítésnél, mivel nem tartalmaz zárat, műanyag vagy fém szerkezetet (a 2 db "D" profilú fém karikán kívül), amely ESETLEG kilazulhat, kikapcsolódhat, eltörhet, így a kikapcsolódás, vagy csat törés esélye nulla. Személy szerint a macera ellenére a D-re szavazok!
Nekem Spool Cordura ruhám van (nadrád-kabát) Nagyon meg vagyok vele elégedve , meleg-kényelmes-strapabíró !!! csak ajánlani tudom !
Ha Spool cucokat akarsz venni nézd meg itt is : www.kelomotor.hu Én tölük vettem :) nagyon jó vétel volt :)
150 ért sisakot venni?
Nekem a 35 ezres polycarbonát NZI-se pattant szét a fejemen mikor bemutattam a talajgyakorlatomat.
Most igaz,hogy kevlár van,de az se volt még 80 se.
Nem találom olyan viccesnek, már csak azért sem, mert én is a kereskedelemben dolgozom és kb tudom az árréseket.... De ha az Imet megteheti, hogy elveszítsen vásárlókat, ám tegye.... Ők tudják...
Kedves Tőled az infó, de már megvan a típus, és minden paraméter a bukókhoz, és csak az kell, amiket kinéztünk.... Egyedül ez a fajta volt kényelmes, amikor próbálgattam a márkákat....
Egyébként Halásztelken is árulnak Shoeit, és egész jó kedvezményt tudnak biztosítani.
Segítsetek nekem légyszi! Melyik cégek árulnak Shoei bukókat?
Voltunk az Imetben, és vennénk 2 bukót kiegészítőkkel, azaz cirka 300at ott hagynánk, és semmi kedvezményzt nem hajlandóak adni, csak ESETLEG 1-1 baseball-sapit.
Hali! Nekem és barátnőmnek is spool dzsekink van és nagyon megvagyunk elégedve vele.Szerintem igazán ésszerű választás + én se gondoltam volna hogy ilyen jó.Tavaly 4 órát vezettem szakadó esőbe és száraz maradt a pólóm alatta :) Rengeteg praktikus zseb,kényelmes,állítható sok helyen.Megéri :) HJC ZF-9 KAST bukomrol is hasonló jókat tudok mondani :) Remélem sgítettem :) Üdv
Végülis egy MDS Provent sisakot vettem.Mi rólla a véleményetek?Egy páran már írták hogy megvannak vele elégedve.Van még vkinek rólla tapasztalata? Az írjon!!
És a D gyűrű se akkora macera. Én már tök autómatikusan csatolgatom ki be a bukót. Kesztyüben nemtudom befűzni, kb ennyi.
Mindenképpen egyszerűbb és gyorsabb a csat ki-be kapcsolása, mint az állszíj "D" gyűrűkön való fűzögetése. Bár kellően kilazított szíj esetén bizonyos esetekben kifűzés nélkül is levehető a sisak! Viszont a "D" gyűrűs rögzítésnél, mivel nem tartalmaz zárat, műanyag vagy fém szerkezetet (a 2 db "D" profilú fém karikán kívül), amely ESETLEG kilazulhat, kikapcsolódhat, eltörhet, így a kikapcsolódás, vagy csat törés esélye nulla. Személy szerint a macera ellenére a D-re szavazok!
Nekem is lenne néhány kérdésem
- HJC CL-14 vs. HJC ZF-9 Pro és kontra ? Tapasztalatok ?
- Mi a különbség a gyorscsat és a D gyürüs rögzités között bukoknál ??? melyik a jobb ? Miért ?
Válaszokat előre is köszönöm !
Üdv Tomo
Spool
Nekem Spool Cordura ruhám van (nadrád-kabát) Nagyon meg vagyok vele elégedve , meleg-kényelmes-strapabíró !!! csak ajánlani tudom !
Ha Spool cucokat akarsz venni nézd meg itt is : www.kelomotor.hu Én tölük vettem :) nagyon jó vétel volt :)
Üdv Tomo
Mindenki döntse el mennyit ér neki
Nekem a 35 ezres polycarbonát NZI-se pattant szét a fejemen mikor bemutattam a talajgyakorlatomat.
Most igaz,hogy kevlár van,de az se volt még 80 se.
Egyébként Halásztelken is árulnak Shoeit, és egész jó kedvezményt tudnak biztosítani.
Segítsetek nekem légyszi! Melyik cégek árulnak Shoei bukókat?
Voltunk az Imetben, és vennénk 2 bukót kiegészítőkkel, azaz cirka 300at ott hagynánk, és semmi kedvezményzt nem hajlandóak adni, csak ESETLEG 1-1 baseball-sapit.
Előre is köszi!
Én kicsivel több mint 1 éve vettem (60papírért), és nekem jó tapasztalataim vannak vele. A kivehető bélés miatt könnyű tisztítani, és csendes is.