Sziasztok
Délelőtt szétnéztem Pesten néhány mocis boltban kétrészes bőr után kutatva...
A Shox-nál Mondial 2részes 70 e. ft, a Karasna-ban Prexport leértékelve nadrág+kabát összazippzárazható szintén ugyanilyen áron...
Szerintetek melyik jobb ár-érték arányban? ... Tudtok még nekem javasolni 2részest ilyen árkategóriában?
Thanks...
Egy vastag zoknival szerintem nyugodtan használhatod... a külső bőrön belül még van egy vékony szivacsos réteg belül....
Nézd meg honlapon: www.formaboots.com/prodotti/pr...
KÖsszi szépen na hát én egyit nem egyek egy zsizmáért mert én győrbe vagyok. De van itt is egy honda suzuki kereskedés ott lehet van. Kösszi szépen. Amuyg menyire vastag ez csizma??? MErt én télen szertném használni.
Én Jászberényben vettem Suzuki King-Road Motors-nál, de szerintem a többi üzletükben is akció van még decemberben. Azt hiszem Pesten is van üzletük...valahol a HomeCenter körül azt hiszem www.kingroad.hu
Üdv: Atesz
Ja... és kétrészes bőrruhát keresek...Ki mit tud ajánlani egy inkább túrásabb naked bike-ra???
Superzone-ban egyébként akció van...2részes Berik és Arlen Ness ruhák 100 pénzért...
Egyéb márkákban ki mennyire ismerős?...
Thanks..!
KArácsonyi akcióban sikerült vennem egy Forma Snake csizmát! Valaki használ ilyet? Szerintem kényelmes
,kemény műanyag protektor van a sípcsont felőli részén...majd túrázni jó lesz
Ja és 30-helyett megkaptam 20-ért... Vélemény???
A Raid II jó választás, nekem az XR-1000 ből van egy Rutter Replicám, kibaszott jó bukó, csak ajánlani tudom mindenkinek. A Raid II. elvileg az XR-1000 alatt van, túrásabb belítottságú bukó! Shoeival nem járhatsz rosszul, bár szerintem csináld végig a próba dolgot ha van rá lehetőséged! A komoly cégek képviseleteinél megoldható általában h. kipróbáld motorozás közben a buksit. Amikor én vettem akkor elmentem az Arai, a Schuberth és a Shoei képviseletekre, mindenhova már kész elképzeléssel és suskával mentem. Elvileg a rendszer a következő: kiválasztod a bukót, méret a legfontosabb, kifizeted és elmész kipróbálni 20-30 percre. Aztán visszamész és ha a buksin semmilyen sérülés sincs akkor visszakapod a lovét és mehetsz tovább a következőt kipróbálni. Érdemes!
Nekem a speed bukóm Vemar versenysisak... teljesen jó. Minden megvan benne, ami a többi "nagy" márkánál. Meg vagyok vele elégedve. Ebből kiindulva a krosszsisakjai sem lehetnek olyan szarok szvsz.
Itt vannak a képek, vízálló, szélálló, lélegző, új.
Üdv: Szabvány