Há figy ha méröszalagal tudsz köbcentit mérni akkor igen azt, és akkor ha joképü vagy akár 58 köbcentis is lehet a fejed... habár arra lehet elég lenne egy Duplos játék motoros renddörröl a sisak! Vagy egy tulméretezett simson dugatyúböl esztergáltatsz egyet!
Hát mondhatni én nekem csak robogóm van!!!! De van akinek robogója van én robogós is!!! De mondjuk csak kis tudás kell motorzáshoz: Figylem! ÉS mindenkit csak anyival manyen amiről meg is tud áll biztonságosan szal ésszel kell motorzni!! ÉSz kell hozzá!!!
Hát azért annál több!!!! De nem lenne semmi baj ha mondjuk többel mehetnének a robogók vagyis az ötvenesek!!!! Az a baj hogy a jók kedves apuci a picsájuk alá basz egy zsír új vagy már full tuningos gépet aztán a hülyegyerek meg pólóba tépi neki. És mindenki azthiszi hogy tud motorozni mer hogy van robogója én is robogós vagyok magam ellen beszélek de nem egy iylen embert ismerek. Én ugyanigy robogót kaptam de csak használtat és a szüleim szerncsre ne engedtek el a haverokal mocizni meg pólóba se motorzhatam. Annak elenére negem is elűtötek. igaz az autós 3 szabájt is megszegett én csa egy tükörnézét nem ejtetem meg és hát ennyi volt!!! ENm véletenül a zöldfülü robogósokat ütik el meg törik össze magukat. Már azért tapsztaltabb és megfontoltabb avgyok...
Szerintem nem hiába van a sebesség korlát smk-n azért mégiscsak hány éves kortól is lehet vezetni .
Meg sem műszaki nem kell rád van bizva ugyebár.És biciglin is ennyi a sebesség lényegében az az smk mint a bicigli csak nem kell tekerni és én azért nem úgy megyek biciglizni hogy elütnek.Ha meg olyan a forgalom ne menjetek oda ennyi szerintem.
Ht igen erről van szó hogy ha csak mondjuk 45 mehet a robogóm és tud is menni akkor az egyenlő a halálal mert akkor letölnak a bmw-es és mindenki az útról!!!!! Én pl egy babetával ami csak 45 tud menni kb be se mernék enni győrnek a beévárosába ott egy 4 sávos uton ahol mindeki halad kb 50 60 közöt megy sor ott egyensen halál lenne. Hát nem tudom mi lenne a jobb. Mert hát a magyar stílus autóból!! motoros =kinyirni!!!!
ne menjenek 120at haggyá má igazad van döcögjünk 45tel a faluban vagy 50el hagy üssön el a dühös kamionos vagy szorítson le a BMWs menőgyerek Amit Oldpiet mond az szomorú remélem még egy pár évig itt nem fogják bevezetni ilyenkor örülök picit hogy elvagyunk maradva
a bukosisak méretét vízszintesen vagy fűggőlegesen mérjük??????????????
a segitséget előre is köszönöm
üdv:gábor
Meg sem műszaki nem kell rád van bizva ugyebár.És biciglin is ennyi a sebesség lényegében az az smk mint a bicigli csak nem kell tekerni és én azért nem úgy megyek biciglizni hogy elütnek.Ha meg olyan a forgalom ne menjetek oda ennyi szerintem.