Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úhh hát ez a "nyál-fröcsögés" a sisakban meg a "nagy sebességnél-simléderes probléma" magyarázatokkal sikerült egyszer s mindenkorra lebeszélnetek erről az 5letemről

Amúgy nem tetszeni akartam, meg nem is láttam még ilyet, egyszerűen az én agyszüleményem VOLT....de maradok a hagyományos sisaknál!! YeaH
Sziasztok kéne egy kis segítség!Alpinestars csizmát vennék smx (boot vagy pluszt)
Ha valakinek ven eladó szóljon 42-es körüli érdekelne!Köszi:)))feco@markusbt.hu
HJC ZF-9 üvegszál spectra kevlar erősítésű kompozit kivehető-mosható bélés, dupla D gyűrűs csat .
ÉS nekem is nagyon bejött, már egy fél éve nyúzom :)
egyszer vittek el 2kiló körül krosszsisakban (véletlenül épp egy gixxer 750en). feledhetetlen élmény marad... a nyál meg a takony cirkulál a sisakban 150felett elég rendesen...
Szia! Van 30 ezer alatt uvegszal-kompozit sityak. www.kelomotor.hu HJC ! Asszem a ZJ-9,vagy mi. Nekem nagyon bejott. Kituno minoseg,franko szinek,kenyelmes. Remek ar-ertek arany.Szerintem.
Egyébként én sem ajánlom ezt a kombót többek között azért sem mert, 130 felett ha felfele nézel vele,"letépi", leemeli a szél a fejedről a bukót ahogy belekap a shieldbe!!!
de persze vannak kivételek mint az ilyen "betyárok"
Szasz Mike!
Miért akarsz te cross sisakot sportmotorra? Sisakválasztásnál ne az legyen a mérvadó hogy esetleg a haverodnak is olyan van, vagy hogy a csajoknak ez jobban bejön... hisz lehet az első hosszabb kör után megbánnád és a fejed vernéd a falba (bukóban). És hogy őszintén megmondjam az utakon nem is találkoztam ilyennel... lehet nem véletlenül... de hát ahogy érzed...
Én a koris térdvédőmet használom erre a célra csak a müanyagot szedtem le róla... mivel egy motorosboltban majdnem tök ugyanilyet láttam "térdmelegítő" néven.
Nah de nem ez a lényeg hanem hogy szerintem ha hideg van igen is sokat tud védeni és inkább most költök rá pár forintot mint majd 30-40 évesen költsem orvosra...
Ez a kép még a betyárkorszakomból van :) 750-es Gixxer + cross cucc
Császtok! Lenne egy kérdésem . A térdizületmelegítő mennyire használ? Mert nekem irgalmatlanul tud fázni a térdem és azon töröm a fejemet hogy vegyek e. Előre is köszi a segítséget!
sőtt szerintem olyan 195 ös és 100 kgs embereknek is jó :) én 185 vagyok és 80 kg és egy cseppet nagy volt rám de azért kényelmes azért adom el mert egyberészes spykeot vettem akit érdekel irjon üdv
Hali All!!

Véleményeteket szeretném kérni. Nos arról lenne szó hogy szerintetek nem-e nézne ki rosszul, ha mondjuk egy 50 vagy esetleg 125 ccm-es utcai sportmocin úgy űlne valaki, hogy cross sisak van rajta?? Szal szerintetek milyen lenne? Sajnos nemtudom megnézni, mert még egyiknek se vagyok a tulajdonosa, úgyhogy ha esetleg valaki tudna ilyen képet, akkor megköszönném a linket, vagy ha valakinek van felesleges 3 perce akkor meg is mutathatná!
eladó egy használt bering predator motoros kabát /nem beleizzadt és szétkókányolt kabát/ igényes belsővel vállánál és a könyökénél picike kopás de nem felünő au új ára 110 e ft! kell egy protektor sor bele az olyan 3500 ft... a hátprotektor benne van van hozzá cipzáros termo bélés és 1,5 es marhabőrböl van kb 170-190cm es és olyan 70-90 kg ig jó az ár fix 25000FT ennél olcsóbban nem veszel xL es méretű irj a cimemre válaszolok: reeeman@freemail.hu apropo amugy fekete és a karja az narancssárga de a képet ide megpróbálom betenni nagyon britális kabát szerintm
ez érdekelne engem... postai úton meg lehetne oldani?
Nincs sajat kepem, de ilyen mint ezen...
Köszi az infót.
Van róla képed, privátba?
bistey@freemail.hu
Köszi!
Van egy Spidi kétrészes, ezüst-fekete a dzseki, fekete a nadrág.
Szép rajta az a legújabb tipusú doboz. Modern.
Sajna a fiam elvitte a fényképezőgépet, de rakok fel egy képet az előző mocimról, ez a dob van rajta. Alu boritás, rajta carbon mintázatú matrica, a mikron logo utolag lett felrakva, a dob no name, a dob eleje és vége rozsdamentes acél, a hangja tuti jó. Gondold meg, ha érdekel, jelezd!
Erdekel, kepet dobj ide, vagy msn, msn cimem ittvan az adatlapomon.
Ugyanitt: terdkoptato 2000ft/par
Hali! Teljesen uj, pupos, 2 reszes bor ruhat tudok 69900ert, kesztyut 9900ert! Ha erdekel irj
Szia,

bocs, csak most kezdtem el nézegetni ezt a fórumot, mert aktuális épp.
Szóval.
Swift-et (ha még nem késő) semmiféleképp nem ajánlom.
Olyan a kidolgozása, hogy ahogy váltasz, rendesen érzed mintha nem
is lenne bőr a bőrőd felett, annyira vékony az anyag.
Legalábbis nekem ez volt vele a tapasztalatom. El is adtam gyorsan. :)
Az egész kidolgozása nem a legjobb.

Minden jót.

devians