Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyém is shox 182cm magas vagyok 65kiló és hódmezővásárhelyen vettük.katt a nevemre ott van róla kép
emberrel...
Te is jól meg tudod vállogatni a szavaidat egy 54 éves emberre grat.
én is jártam japánban vásárolt Araiban, hát abban sem volt Eu matrica. attol az még nem volt rosszabb, mint az europában forgalmazot szerintem
Hát ez faszság
azért az nem a legjobb!!!! Én felemelném 50-re sak ötvenre!!! TAlán még a 2 személy is mehetne, de az ne biztos hogy jó lenne. De azért nem kéne befolytani az ötveneseket! Mondjuk azt én se engedném hogy menjenek a tuningolt gépek 120-akat lazán meg hasonlót!!!!!
Hátha a te robcsid csak 45km/h ra képes akkor tényleg nyugodt lehetsz
Ausztriába ugy csinálják hogy a rendőrségi alkalmával a helyszinen a futópadon bemérik és ha többre képes akkor szivattyu, bünti, hivatalos mühelybe le kell folytatnod külömben nem mehetsz forgalomba
Hát voltak hírek a rendszámozásról!!!! De nem lenne olyan rossz! Hát szerintem meg nekem. mErt hát az enyém cak ötvenes télleg.
Eljöhet még annak az ideje, hogy ugy legyen ezen a fronton is mint nyugaton: mindenen lesz rendszám, nem lehet 125-el smkp-ként járni, sőt smkp-al gyorsabban menni mint 45km/h, hangos kipufogot használni és E-s buko! A lámpádat a műszakin már most is nézik hogy E-betüs-e
Aha. Viszonylag sok ilyen bukó-nézős sztorit hallottam, de még pár bírsággal is jobban járok, mint egy itthoni bukóval!
Nem nézi azt a rendör hogy neked van eus matrica a bukodba, vagy ha már oda jut hogy abba köt bele akkor mond neki hogy inkább irja a csekket , ott má nagy baj van ha ebbe szól bele. És csak kint is van valami szabvány ami hasonlo mint az EU-s és megfelelöen biztonságos a sisak!
Valaki tudja, hogy mi van akkor, ha nem Eu szabványos a bukóm? Mármint nincs benne az a címke? Ugyanis lehetőségem van az usából hozatni jól olcsóbban bukót, de abban ugye nincs eu-s címke. Eddig nem állított meg rendőr, de ha megállít és megnézi és nem "szabványos", de minőségi .... Akkor mi van?
Z3! Igazad van....600-as mocihoz nem árt jó minőségű ruházat....rövidgatya+pólóban nem akarom az életem kockáztatni....
Ezért mindenkép szeretnék valamilyen jó cuccot... Többen a bőrre szavaznak, de nem kifejezetten sportmotoron is jó szolgálatot tehet. Nézegettem Shox termékeket...elég jó áron vannak és a célnak gondolom megfelelnek!

Remélem méretemben is találok majd. Mortishoz hasonlóan én is 180 cm vagyok és "csak" 71 kg....
Interwheelen lehet kedvezményesen vásárolni?

Köszi a válaszokat!
Hello! Ehhez a témához csak annyit, hogy 2003. június óta küzdök egy Bering kabáttal, akkoriban a legdrágább volt, 99 e Ft-ba került. Jelen állapotában kb 2 számmal nagyobb mint kellene, de nem is ez a lényeg. Kipróbáltam egészen 280-300-as sebességtartományig, soha nem lobogott zavaró mértékben. Sokszor kaptam esőt benne, mégsem ázott be.Idén januárban beruháztam egy Furygan TX 3in1 kabátra. méretileg pont stimmel, Xl-es. ez "csak" 64 pénz volt. Az első esőben a patenteknél beázott, de ez még nem is lenne baj, a fő gond az, hogy már 140-körűl olyan szinten lobog a válla, hogy berezonál a fejem tőle, egyszerűen borzasztó, nem tudom használni. Ezen kudarcélmény hatására beszereztem egy SUOMY kétrészes kengurubőr ruhát, igaz nem volt túl olcsó, 175 eFt, de azóta nem kívánom vissza a cordura ruházatot, sokkal kényelmesebb a bőr, az ember biztonságérzete is sokkal nagyobb benne, menet közben a perforációnak köszönhetően remekül átszellőzik. Eddig nem nagyon kedveltem a bőrruhákat, de ez anélkül volt, hogy akár egyet is kipróbáltam volna. A SUOMY-nak vannak olcsóbb ruhái olyan 110 körül, amik szintén nagyon jók. Egyszóval én a bőrre szavazok. Nem olcsó, de nem egy évre szól.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Bering ruhákról?
Én asszem cordurát szeretnék, de ez sem biztos!
Győzzetek meg!
ja igen a lényeg...SZERINTEM 600AS GÉPHEZ ILLIK RENDESEN FELÖLTÖZNI az én ruhám (nadrág+kabát) 55ezer volt nyáron ha érrdekel megadom a címet
hát én azt mondanám neked hogy bőr.bár igaz meleg és a cordurának nagy előnye a kivehető bélés de azt hallottam hogy a cordura ruha kb 80km/h-ig biztonságos (mer a fölött elég ha csúszol vele...)viszont kivehető a bélése.hát nem tudom.én bőrruhára voksolnék
Hát a ruha az marhára rádvan bizva van aki 600 gépn is rövidgatyába megy van aki ful bőr cuccba hát én az utbit választanám. e ez te rajatd mulik menyire gondolod hogy motorruha nélkül is biztoságba vagy!!!!
nézz szét a Yamaha World honlapján mindent megtalálsz

a börruha jobban birja a csuszást, és tartossabb is, igy én azt ajánlom
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Yamaha XJ600 sport-túra gépet... A kérdésem a következő lenne: milyen ruhát javasoltok hozzá? Cordura vagy inkább bőr? Kesztyű, kabát meg bukó alapból kell, de ezenfelül csizma és nadrág mennyire létszükséglet....a télen darabonként és pénztől függően mindent be akarok szerezni?
Milyen márkát javasoltok?

Előre is köszi: Attila
hát,lefagysz a mociról,crossnál meg nem mész gyorsan,meg a bütykös gumi kapaszkodik télen is, a slick meg azé hidegbe elég érdekes mitoztam tavaly télen...
Hogy ne lehetne speedezni csak ésszel kell menni robogózni is lehet hát jó nem hóba de ha száraz az út akkor lehet menni!!!!!
Jah! Egy kérdés! Tavaly voltam a Hung-expon, most is leszek! Hogy szokott ez lenni? Ott rápakolnak az árakra? Értem ezt ruhára. Vagy inkább leárazás van hogy jön a tavasz meg a tavalyi modelleket elpasszolják?
nah én lépek motoros barátaim
télen crossozni kell,speedezni nem lehet
Bizony az! Szeretem nagyon. Könnyű kis kezelhető erős gép.
Jaaaaa...aszittem a motorból lesz tipusváltás A K6 600-as frankó kis masina lehet.