Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak most értem haza, holnap rakok fel képet és infókat.
Itt van a sisakról egy leírás. Hát biztos nem egy AGV :), de talán nem lehet ekkora átverés hogy karbon-kevlár helyett egy sima fröccsöntött műanyagot adjanak. Bár ki tudja.
szerintem nem valami fasza buko
Nehezen tudom elhinni, hogy 30ezer Ft-ért bármilyen kompozit, üvegszál, pláne carbon-kevlár héjszerkezetű sisakot lehessen venni. Gyakorlatilag kb 50-60ezer Ft-ig műanyag/thermoplastik, afelett pedig a kompozit, üvegszál, carbon-kevlár, stb kategóriák vannak. Ráadásul ez a márkanév..... hát messze nem egy ismert/elismert.
Sziasztok! Ismeri valaki a Probiker RSX II carbon-kevlár sisakot ? Ahhoz képest, hogy karbon sisak, elég olcsón (30ezer alatt) tudnék venni újonan. Szerintetek megéri ?
Üdv!
Cegem stabil pénzügyi háttérrel,magas szintű ügyfélszolgálati munkával,elsősorban;Pénzügyi és Befektetési tanácsadással,Élet-Egészség és Balaeset biztosítással,Nyugdíjprogrammal,Motoros és Gyermek biztosítással foglalkozik.Mindenféle élethelyzetre speciálisan személyreszabott védelmet,értékálló magas hozamot nyújtunk.

ariola@vipmail.hu
Hali!
Szeretném véleményeteket kérni a Nitro Racing sisakról!
Érdemes ilyent venni?
Tapasztalatok?
Szeva REDFAZER!

Megköszönnénk ha raknál fel, és ha még valami leírást is tudnál róla, az is jól enne, h mióta van meg, mennyit mentél vele, stb..

Köszi
Nekem van egy ilyenem, ha érdekel, rakok fel róla képet. 24 papir az ára, pöpec a hangja.
SIDI Vertigo 44-es Sportcsizma szinte újj állapotban fekete színben eladó. Az ára fele az újjnak. 06/20-528-4173
van egy Acerbis szürke 46os crosscszizmám, elég leharcolt, meg bele is van szakadva a varrás, de pár ezerért bárkinek odaadom. Ha kell valakinek írjon mailt.
Szevasztok!

Haveromnak kellene egy koptatós bőrnaci olcsón! 48-as méret körül!!! Ha van valakinek valami, akkor szóljon.
Szevasztok!

A havernak keresünk 250es Kawa Baliusra karbon hatású pufót. Ha tudtok valami hasznos infót írjatok lécce

Thx
Szeva!

A nyáron én is láttam ilyen sisakot Caberg márkában.

http://www.bazismotor.hu/index... itt találsz ilyeneket.
esetleg tudd valaki olyan illetőt aki fest bukósisakot? és persze nem drágán
üdv
Köszi mindenkinek!
Csaba
www.nagyvas.hu itt lehet hogy van
Hello!

Köszi a válaszokat!

A haj nem gond, mert tarkopasz vagyok álltalában!:)
Köszi!Az én B-star ruhám is onnan való, most vettem használtan az egyik sráctól, és a koptatója elég siralmas álapotban van , azért kéne lecserélni.
Csaba
Köszi!Az én B-star ruhám is onnan való, most vettem használtan az egyik sráctól , és a koptatója elég siralmas álapotban van, azért kéne lecserélni.
Csaba
hali.
én az RMC vettem 3-4000 ft volt
Szia mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy térdkoptatós nadrághoz, honnan lehet tépőzáras kemény térdkoptatót venni, és mennyiért?Gondolom hogy a márka nem annyira számit, hiszen a tépőzár az minden cégnél ugyanaz.
Köszi a segitséget!
Csaba
Nemet sisak, turazasra jo. A legjobb sisakok köze tartozik. Anyagaban (hej, beles, plexi) nagyon jo minosegu. Szemüveget is kenyelmesen hordhatsz, integralva van egy napszemüveg is a sisakban, mint pl a Caberg 104-ben. Shoei XR 1000-rel egy arban van. Nagyobb a sisak hejmerete, es kicsit nehez belebujni, de nagyon csendes a nyakadat körbeölelo beles miatt. louis.de-en utanaolvashatsz.