Még hosszantartón nem viseltem, de kényelmes és nagyon halk (minimális szélzaj) és könnyű sityak. Mikor próbáltam akkor kényelmes is volt. De ennyi pízért én inkább Arai vagy Shoei sityakot ajánlanék. Bár ez csak csúcskategóriára vonatkozik.
Szia!
Spool Cordura cucca elég sokmindenkinek van itt (köztük nekem is)
És sokan le is irták tapasztalataikat , nem kell tul sokat visszaolvasni
Üdv Tomo
Sziasztok!
Szeretnék venni egy cordura kabátot de nem túl drágát ... sőt. Kinéztem egy SPOOL Oscar kabátot amit később kiegészítenék a BRP-10 es nadrággal... Azt szeretném tudni hogy van e valakinek ilyesmivel tapasztalata hogy mennyire jóminőségű a spool , érdemes e megvenni...
Én meleg szappanos vizben mostam/áztattam a ganét meg szivacsnak a kimélöbb részével szedtem le, szintén szappannal! Aztán mikor megszáradt, bőséggel kentem egy két napig niveával! Semmi szaga (az alap bőr bukén kivül) nincs, mérete megmaradt, és nem kemény mint a kő (mint eső után pl).
nekem meg van egy kesztyűm, amit még nem dobnék ki, mert jó, csak kicsit büdi.
hogy lehet egy teljesen bőr kesztyűt, amin carbon protik vannak tisztítani/kimosni?
nem volna rossz, ha nem menne össze 3 számot! :-)
simán mosógép valami kímélő programon vagy spécibb a dolog? Utána kell valami ápolószerrel kezelni vagy mifene?
Köszi előre is!
Sziasztok van egy szinte origi uj 50-es méretű Berik speed overalom elado.Kék-fehér-fekete, szétcipzározható.Yamaha r1/r6 vagy sv-k kék változataihoz passzol.
Ára:85.000.Ft érd.:30 606 4580
Sziasztok!
Most akarok másik ruhát venni, eladtam a spoolt! Szerintetek melyik az a ruha amelyiket érdemes megvenni meg aminek olyan a szabása hogy inkább vékonyabb alkatra való mert 185 körül vagyok magas és 70 kg.?
valaki segítsen!!!! kinéztem egy kesztyűt. a márkájára nem emléxem. csak annyit tudok rola, h v.mi MSQ vagy MQS vagy nemtom. az M betű az tuti!!! A yamaha cityben néztem, 20 ropiért. valaki mondja már meg nekem h mi a márkája
elöre is kösz
Sajnos Sharkok nem tudok 54-es (XS) méretben (a sajátom eladhatnám... )
Viszont van carbon-kevlár héjszerkezetű, csúcskategóriás Bell sisak kb 60e. Nézd meg itt: http://www.bell-helmets.it/uk/...
A mo-i importőrnél (www.corsaro.hu) megtalálod és a pontos árát is megtudhatod, kétfajta modell van, M5X és M1.
brian: 23 óra után nem vok már msn-en szerintem. a fejem mérete 54 cm!! ez nemtom pontosan mekkora bukesz! de voltam rajtam egy XS Suomy es az geci kényelmes volt!!!
Megnézem milyen lehetőségek vannak S-es és XS-es méretben, majd jelzem feléd ma: ide 22:00-ig vagy MSN-en 23:00-tól. Addig javaslom mérd meg a fejed kerületét a homlokod magasságában a méretpontosítás miatt!
A Shark között "csak" carbon sisak már nincs, korábban (kb 10 éve) volt az XRC Carbon modell.
Most a csúcs az üvegszál-carbon-kevlár (Carbon/Aramid multi-directional composite fibres) anyagból készül az RSF, RSX és az RSR. Mind "D" gyűrűs, kivehető béléssel, páramentes plexivel, stb. Milyen méret kellene? Ha megírod utánannézek!
háááát. lényeg hogy carbon legyen, d-gyűrűs és olyan 80-85 körül.
néztem a foktnál, de ott nincs írva mellé semmi, csak az ára. néztem HJC-t, LAZERt és van egy SUOMY is ebben az árban. csak nem nagyon tudok dönteni és kiváncsi lennék, h a shark 80 körül mit ad. ebben is segíthetnél ha tudsz...
elöre is thx
Az lenne a kérdésem, hogy ismeri-e valaki a Schubert sisakokat?!
Spool Cordura cucca elég sokmindenkinek van itt (köztük nekem is)
És sokan le is irták tapasztalataikat , nem kell tul sokat visszaolvasni
Üdv Tomo
Szeretnék venni egy cordura kabátot de nem túl drágát ... sőt. Kinéztem egy SPOOL Oscar kabátot amit később kiegészítenék a BRP-10 es nadrággal... Azt szeretném tudni hogy van e valakinek ilyesmivel tapasztalata hogy mennyire jóminőségű a spool , érdemes e megvenni...
Üdv
nekem meg van egy kesztyűm, amit még nem dobnék ki, mert jó, csak kicsit büdi.
hogy lehet egy teljesen bőr kesztyűt, amin carbon protik vannak tisztítani/kimosni?
nem volna rossz, ha nem menne össze 3 számot! :-)
simán mosógép valami kímélő programon vagy spécibb a dolog? Utána kell valami ápolószerrel kezelni vagy mifene?
Köszi előre is!
Ára:85.000.Ft érd.:30 606 4580
Most akarok másik ruhát venni, eladtam a spoolt! Szerintetek melyik az a ruha amelyiket érdemes megvenni meg aminek olyan a szabása hogy inkább vékonyabb alkatra való mert 185 körül vagyok magas és 70 kg.?
www.rmcmotor.hu
Nem tudjátok véletlenül hogy hol találom meg a B-star cuccoknak a weblapját?
Köszi a segytségeteket előre is!
Csaba
elöre is kösz
Tudtok ajánlani boltot, ahol lehet kapni xs méretű streetfighter sisakot?
Bp, vagy környéke érdekelne.
Előre is kössze
Viszont van carbon-kevlár héjszerkezetű, csúcskategóriás Bell sisak kb 60e. Nézd meg itt: http://www.bell-helmets.it/uk/...
A mo-i importőrnél (www.corsaro.hu) megtalálod és a pontos árát is megtudhatod, kétfajta modell van, M5X és M1.
Piros beütésü yamaha rucit keresek 182 magas 95kg vagyok.Hozzá való 42-es csizma+kesztyű is jöhet Ha tudtok valamit:70/3194768 Köszi!
thx
Most a csúcs az üvegszál-carbon-kevlár (Carbon/Aramid multi-directional composite fibres) anyagból készül az RSF, RSX és az RSR. Mind "D" gyűrűs, kivehető béléssel, páramentes plexivel, stb. Milyen méret kellene? Ha megírod utánannézek!
néztem a foktnál, de ott nincs írva mellé semmi, csak az ára. néztem HJC-t, LAZERt és van egy SUOMY is ebben az árban. csak nem nagyon tudok dönteni és kiváncsi lennék, h a shark 80 körül mit ad. ebben is segíthetnél ha tudsz...
elöre is thx
Német nyelvű, kereskedői oldal: http://www.fc-moto.de/
Milyen Shark modellt szeretnél? Lehet, hogy tudok segíteni.