Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah. Szeretem én is mind a 2 stílust! Az elmúlt 3-4 hétben a haverom 250-es 4ütemű ktm-je nállam volt és igencsak élveztem azt is. Persze egy nagyobban élvezetesebb lett volna. Na de majd jövő ősszel jön a gixxer mellé.
aha.... sztem fain cucc...minek varjálni?
aszittem má,h stílusváltás miatt
én is speedes voltam régen,monyuk én még csak kicsibe 15-16évesen polinis mitot kergettem,most elattam,áttértem crossra,nagyon bejött a pályacrossozás...
de maj viszatérek még speed hez,de már csak nagy 4t be...
Nem a gixxerből hanem a ruhából
Ilyen gyorsan eleged lett a gixxerből?
Típusváltás miatt is (1 részes), meg kicsit nagy rám.
Jól néz ki nagyon tetszik
faszán megy a gixerhez..mér adod el?
pff. hát az tényleg gáz. ez ilyen felvéve
a kabát 25 a nadrágja 20
Az ami rajtad van a képen? Mennyibe fájt?
már bánom hogy megvettem a motorhoz a cordura ruhát
jaja
Hát itt a mikulás meg lassan a jézuska is
De jólenne meglepni magam vele
Oké
Hát én is most nézem hogy nyiregyi vagy Még fontolóra veszem, de még kell egy kis zsét szereznem
Most nézem Tiszavasváriba laksz! Az nincs messze! El kell jönni és felpróbálni! Ma püspökladányból jött eggy fószer, csak rá meg szűk volt a teteje!
Én pedig 190cm és 66kg vagyok
Figy. Én 184 magas vok kb és 70kg. rám egy kicsit bő az alja! Elég vékony lábú vagyok.
És azt nemtudnád megmondani hogy kb hány cm-es és hány kg-os emberkére lenne jó?
okés,maj megemlítem havernak,ha beszélek vele
üdv
Nos! A mérete XL-es! A 70 elég baráti ár érte, mivel olyan mint az új, alig használt!
Hali. Engem is érdekelne! milyen méretű? és mennyi az ára?
ja..
h mekkora meg menyit kérsz érte?
meg h nekem van hozzá való csizmám..ien szinű spool csizma,amit msot vesz meg haver... a bukót má elatam neki,az is full ien szinű volt,má csak ez a cuc kell neki
vmi baráti áron mweg is venné sztem
nem hülyeség volt, csak hiányos. ettől igaz hülyeség lett :o))) no problem