Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

légyszi küldjetek már nekem egy olyan linket ahol shark sisakokról van leírás...

köszi
Szia!

Egyszerű prózai okból: egyelőre nincs rá szükségem, nem használtam annyit hogy indokolt legyen az, hogy megtartsam. Összvissz kétszer max háromszor lehetett rajtam. De ha majd esetleg mégis lesz szükségem esőruhára, akkor veszek másikat az üzletben ahol dolgozok (Karasnában).

Széles utat, benzingőzt! :P
DennyM
miért adod el???
Sziasztok!

Eladó egy kétszer használt, hibátlan állapotú Dainese Hogan egyrészes fekete esőruha. Csomó állítási lehetőséggel, vízhatlan zsebbel, fényvisszaverő betétekkel. A mérete "XL".

A bolti ár: ~26.000.-
Ez a használt darab: 16.000.-

Ha vkit érdekel keressen ezen a számon: 70/544-8635 (vagy esetleg a cégesen: 20/399-8694)
Meglehet nézni a Karasna Motorosboltban (1132. Bp., Váci út 40.)

Bővebb infó: http://www.dainese.com/eng/art...

Mielőbbi Tavaszt!
DennyM
én is ezen a spool-on gondolkodom, nem nagyon ismerem ezt a márkát, de lényeg egy kesztyűnél h bőr legyen és carbonos. ezeknek az elvárásoknak megfelel akkor szerintem bőven jó. főleg,h pár hónap után ugy is kuka...
Sziasztok !
Megint gyarapitani szeretném motoros felszerelésemet :)
Ezuttal 1 Spool SP-23-as kesztyűt néztem ki magamnak a neten . Sajna még felprobálni nem tudtam , de ha valakinek van tapasztalata róla örömmel veném ha megosztaná velem .
Avagy most lattam az új 2007-es kesztyűket a TIFON ahogy nézem az SP-23-as utodja ! Felmerül a kérdés Régi tipus vagy új tipus inkább ??
Üdv Tomo
hát itt
kelomotor
CSao. Ki az emberünk? POnt Spool cuccokat akarok venni. Hol érem őt el?
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hozzászólást!További jó fórumozást mindenkinek!Csaba
Csákó!
A kelomotoros srácot ajánlanám, nála vettem tavaly a HQ-1-es sityakot (2db) 93 helyett 79900-ért, (meg még egy csomó mindent) de minden HJC, és Spool sokkal olcsóbb nála, csak beszéld le vele előre telefonon .
Szia Hagens.

SZerintem nézd meg a Kelomotor honlapját is, aztán dobj egy e-mailt a kiválasztott 1-2-3 üzlet(ek)nek milyen árajánlatot adnak a kíválasztott sisakra. Tavasszal nekem is sisak vásárlás lesz.

Csak egy 5let. Hali
Szia!
Hol vetted?Nem tudod debrecen környékén melyik boltban a lególcsóbb, vagy akár Pesten ki árúlja jó árban?
Köszi
Én pont tegnap vettem egy vettem AC-11-et
(Ebben is S-es kellett ... )
Szerintem az ár/érték aránya elég jónak mondható + nekem pont ezek a színezések tetszettek.
Pluszban rendeltem még hozzá sötétített plexit ... baromi dög lesz
Persze ezek sem elhanyogalható tényezők:
Bélés: Dupont Coolmax rendszer, kivehető, mosható
Plexi: típus HJ-07, alap: páramentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: dupla D-gyűrű
- kevlár/spectra/üvegszál ultrakönnyű szerkezet
- dupla héjréteg
- A.C.S. ventilláció
- professzionális 7 pontos szellőzőrendszer
- zajmentes kialakítás
- különleges szabadalmaztatott plexi záró-mechanika
Bocsi de a típusokat nem soroltam fel.
1, HJC AC-11
2, HJC FG-14
3, HJC ZF-9
Sziasztok!
Most szántam rá magam egy új sisak vásárlására, a következő három sisak közzül nem tudok dönteni.
Kinézetre az FG-14 jön be legjobban, paramétereiben is jó.Kérlek benneteket segítsetek kiválasztani a legjobbat.Várom a tapasztalatokat, és az ötleteket.
Köszi előre is!!!!
Hali.
nemrégiben vettem én is a feleségemnek egy W2-es csizmát és a minősége nem rosszabb mint az OXSTAR csizmáké, nekem évek óta ilyen van és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Szerintem a W2-es típusai is nagyon jó minőségüek nem csalódnál benne, és ha netán azt választod csak jótanács a lábméretednél mindíg egy számmal nagyob méretet kérj! A PARILLA-nal minden tipusból van 39-46-ig és ha mégis melléfognál szó nélkül kicserélik, vagy levásárolhatod.
Én a karácsonyra vett női bőrdzsekit a mult héten cseréltettem ki és szó nélkül megtették ami nagyon fontos!
itt az emil címem: cassanovalacika@gmail.com
inkább ott beszéljük meg
üdv
Lac
HJC AC-11
Vannak tapasztalatok? 50-60eFt. Pont mint amennyit rászántam :)
Párásodás? Zaj? "kopásállóság"
na hello bocs hogy nem hivtalak csak most tiztásztam le hogy jöhet e a csizma!? de a lényeg hogy jöhet csak miképpen?vagyis mijen modon utánvétellel esetleg vagy hogy szeretnéd egyébként klafa pont megy az ruhámhoz:)mennyi az ára?
Sziasztok!

szeretnék csizmát venni, a következők jöttek szóba:
W2 Motoroscsizma - Touring ( www.parilla.hu)
Cycle Spirit Touring
PROBIKER TOURING csizma

a shox-nál sajna nem találtam semmi ilyen fazonú lábbelit.

Van valakinek tapasztalata ezekről? kerestem itt a fórumon infót róluk, de nem nagyon találtam
nekem is AGV bukóm van (K2S) és teljesen jó lenne, csak párásodik kicsit. Egyébként a SHOEI nyilván jobb bukó de lehet is 2xannyiért
nekem nzi van. egy barátomnak AGV.Arra szokott panaszkodni,hogy párásodik,enzibe meg gyárilag benn van az orrnyeregnél a páragátló izé és az nem.
Biztos van nála jobb sisak,de nekem bőven jó,csendes,kényelmes,nem párás.Meg már teszteltem az elődjét és jól vizsgázott.
tarka: SUOMY!!!!!
Köszi srácok a segítséget a bőrcuccal kapcsolatban.
Nem kapkodom, nézelődök még egy kicsit, úgy is jön a tél sajna.