Egyébként én is erre a Suberbike-s cikkre hivatkoztam, és mégegyszer elnézést kérek ha valami nagy hülyeséget mondtam. Ja és Mortis milyen méretű a ruha?
menj bécsig.
de minden bolt akciózik már... www.corsaro.hu - bell sisakok. tényleg nagyon jók. www.motoroazis.hu - arai... bár nem tudom van-e akció motor.lap.hu - hajrá. keress, telefonálj, légy ügyes!
Sima-snassz túrázásra szeretnék bukót. Igen, tom, hogy el kell menni több helyre és próbálgatni, de pölö hova érdemes menni? Hol van nagy választék budapesten belül? Meg ugye jó árak? Nem tud valaki év végi akciót?
Én nem beszéltem márkanevekről meg tipusokról sem-mert egyik se hat meg
Kérdésem: ha akkorát bukok hogy a bukó már nem véd meg ,akkor lehet hogy rég kitörtem a nyakam vagy a gerincem- ezeket valahogy összefüggésben kéne nézni.
jelen esetben vegyük a 2 említett márkanevet! ugyanis márkanevet hasonlított össze a srác, nem 2 terméket!
na akkor azon vitázhatunk, hogy melyik kreatívabb márkanév, de hogy a 2 márka közül melyik szar vagy nem szar, azt a konrét típus ismeretében tudod megtenni. - persze ezt a srác megcáfolni látszik... mivel is? Oncsik mester mondta! melyik típusra mondta?? miért? .... erről nincs infó....
ne feledjük el azt se, hogy mindkét márka gyárt legalább 50 féle sisakot - terméket. a gyagyi szartól (ezt hívják alacsony árfekvésnek, én gagyi szarnak) a csúcsmodellekig. akkor mit hasonlítunk össsze, ez a kérdés újra...
Miért nem lehet valamit összehasonlitani? - össze lehet! 2 konkrét terméket! azitt nem volt!
Nekem a fontossági sorrend: 1.biztonságos legyen (ezt hogy lehet bizonyitani, vagy megcáfolni) - vannak erre tesztek. superbike-ban is volt. töréstesztet az Uvex nyerte asszem a v2-es...
2. könnyü legyen ( 1500g felett már nehéznek tartom ezért felnyitható szóba se jöhet ,pedig a szemüvegem miatt nagyon jó volna) - ez akkor vagy gagyi műanyag, de az akkor nem biztonságos, vagy übegszál minimum. de akkor a párnázottság nem annyira jó benne. míg egy carbon sisakban arra többet tudnak áldozni, mert a héj könnyebb...
3.lehet hogy nagyobb baj hogy nem a megfelelő méretü a bukó, pl lötyög a fejen - konkrét terméket kell felpróbálni, nem márkanevet! :o))
Utolsó helyen fontos hogy tetszik vagy nem Mondjuk a katicás az nagyon bejönne heccből
Ajánlottam a feleségemnek: van piros-fekete robogonk +fekete-piros motoroskabát és még Katinak is hivják
Nekem is Shark bukóm van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Igaz, hogy Sharkból az olcsóbb kategóriájú, de jó kis darab, nagyon szeretem. Tavaly vettem a Louisban, éppen akciós volt.
én csak azt tudom mondani hogy az anyagi lehetőségeihdez mérten a lehető legtöbbet költsd rá, mert azért lássuk be, az ár és a minőség erősen összefügg, és a nagyobb biztonság mindennél fontosabb. Gondold meg hogy mire akarod használni... Pl.: túrázásra nem feltétlenül kell versenysisak, mert azok spec zajosabbak... ha kitaláltad hogy mennyi pénzed van rá, és milyen kategóriát szeretnál, akkor tessék elmenni boltokba és próbálgatni.. mivel a sisakok sem egyformák, és van olyan sisak ami bizonyos feformára jobb mint a másik.. Ha felpróbáltad, és nagyon kényelmes, akkor tedd vissza a polcra, és próbálj eggyel kissebbet, mert az lesz a jó... Ezek után lehet nézni szerintem a design-t, hogy ha lehet akkor tessen is... Ja, azért ha tudsz, akkor a kinézett sisakokról olvass teszteket is...
Miért nem lehet valamit összehasonlitani ?
Nekem a fontossági sorrend: 1.biztonságos legyen (ezt hogy lehet bizonyitani, vagy megcáfolni )
2. könnyü legyen ( 1500g felett már nehéznek tartom ezért felnyitható szóba se jöhet ,pedig a szemüvegem miatt nagyon jó volna)
3.lehet hogy nagyobb baj hogy nem a megfelelő méretü a bukó, pl lötyög a fejen
és tényleg amit írnak. mit szeretnél?
saját tapasztalat, hogy túrázni is érdemes venni egy verseny sisakot! lehet drágább, de sokkal jobb!
(csendesebb, jobb kidolgozottság, egyenes tartás sokkal jobb, kényelem, carbon) persze ha zárt sisakban szeretnél túrázni...
mit kérsz érte és mekkora,haert lehet érdekelné..
menni kell... :o)
A corsarot már néztem, de nem műxik az oldal. Feltöltés alatt.
MEgyünk Bécsbe jövő héten....
Nem érdekel valakit? 2 hónapot használt, semmii baja csak méretprobléma miatt eladó!
de minden bolt akciózik már...
www.corsaro.hu - bell sisakok. tényleg nagyon jók.
www.motoroazis.hu - arai... bár nem tudom van-e akció
motor.lap.hu - hajrá. keress, telefonálj, légy ügyes!
Sima-snassz túrázásra szeretnék bukót. Igen, tom, hogy el kell menni több helyre és próbálgatni, de pölö hova érdemes menni? Hol van nagy választék budapesten belül? Meg ugye jó árak? Nem tud valaki év végi akciót?
ha meg kell halnod meg fogsz. akkor ott, amikor...
ez független a sisaktól. mehetsz a nélkül is... és lehet a garázsajtó ver agyon!
Kérdésem: ha akkorát bukok hogy a bukó már nem véd meg ,akkor lehet hogy rég kitörtem a nyakam vagy a gerincem- ezeket valahogy összefüggésben kéne nézni.
nem értek ezzel egyet! :o))) nem is én lennék! :o))))
mit!?
a citromot az almával???
jelen esetben vegyük a 2 említett márkanevet! ugyanis márkanevet hasonlított össze a srác, nem 2 terméket!
na akkor azon vitázhatunk, hogy melyik kreatívabb márkanév, de hogy a 2 márka közül melyik szar vagy nem szar, azt a konrét típus ismeretében tudod megtenni. - persze ezt a srác megcáfolni látszik... mivel is? Oncsik mester mondta! melyik típusra mondta?? miért? .... erről nincs infó....
ne feledjük el azt se, hogy mindkét márka gyárt legalább 50 féle sisakot - terméket. a gyagyi szartól (ezt hívják alacsony árfekvésnek, én gagyi szarnak) a csúcsmodellekig. akkor mit hasonlítunk össsze, ez a kérdés újra...
Miért nem lehet valamit összehasonlitani? - össze lehet! 2 konkrét terméket! azitt nem volt!
Nekem a fontossági sorrend: 1.biztonságos legyen (ezt hogy lehet bizonyitani, vagy megcáfolni) - vannak erre tesztek. superbike-ban is volt. töréstesztet az Uvex nyerte asszem a v2-es...
2. könnyü legyen ( 1500g felett már nehéznek tartom ezért felnyitható szóba se jöhet ,pedig a szemüvegem miatt nagyon jó volna) - ez akkor vagy gagyi műanyag, de az akkor nem biztonságos, vagy übegszál minimum. de akkor a párnázottság nem annyira jó benne. míg egy carbon sisakban arra többet tudnak áldozni, mert a héj könnyebb...
3.lehet hogy nagyobb baj hogy nem a megfelelő méretü a bukó, pl lötyög a fejen - konkrét terméket kell felpróbálni, nem márkanevet! :o))
Ajánlottam a feleségemnek: van piros-fekete robogonk +fekete-piros motoroskabát és még Katinak is hivják
de lehet hogy másiknál ez nem igaz...
LX
Remélem segített ez a néhány gondolat.... LX
Nekem a fontossági sorrend: 1.biztonságos legyen (ezt hogy lehet bizonyitani, vagy megcáfolni )
2. könnyü legyen ( 1500g felett már nehéznek tartom ezért felnyitható szóba se jöhet ,pedig a szemüvegem miatt nagyon jó volna)
3.lehet hogy nagyobb baj hogy nem a megfelelő méretü a bukó, pl lötyög a fejen
rsr2-es bolti ára 110 körül volt. (nem ott - úgy vettem) tehát ez nem mérvadó most...
javaslat - nagyon jó árak vannak.
www.louis.de/_3025bc717e2f135c...
és tényleg amit írnak. mit szeretnél?
saját tapasztalat, hogy túrázni is érdemes venni egy verseny sisakot! lehet drágább, de sokkal jobb!
(csendesebb, jobb kidolgozottság, egyenes tartás sokkal jobb, kényelem, carbon) persze ha zárt sisakban szeretnél túrázni...