Álljunk meg! Ez a lenolajkence dolog, ez most komoly? Azzal kell kenegetni a bőrruhát? Én aszittem azzal a kerítést szokták lekenni, ha nincs zseton normális festékre...
Norbi01, te meg ne kapkodj annyira az írással, mert elő kellett venni az alkohol-magyar szótárat hogy megértsem, mit akarsz
érdeklődnék, hogy Debrecenben tud e valaki olyan helyet, ahol w2 túracsizmát lehet venni, esetleg szóba jöhet még a keleti pu. és környéke, mert pénteken arra lesz dolgom.
ez 1 egyszeri alkalom volt....anyám ismer vkit,akik hoznak be németből ien használt cuccokat,és hozak be 1 bőr ruhát,és tutták,h én motorozok,oszt szóltak anyámnak,h nem kell e..fölpróbáltam,mintha rám öntötték volna..és vegvettünk nevetséges,3500ft ér
aha... hát nemtom én nem anynira foglalkozok ien drága mocis cuccal,nyáron volt a 125ös mitom,ahoz volt speed csizma,bukó,meg egy bőrcucc,üsszecpizározható,amit a hülye német mérethiba vagy nemtom mér kidobott,párszor volt használva,semmi baja,3500ft! ér vettem..igen,háromezer ötszázér... marhabőr,jó vastag....monuyk mosstmár crossozok,de a bőrcucc azé megvan még
Hello. Olvasom a hozzászólásaidat. Ha kengurubőr ruhát keresel, próbáld meg Kecskeméten a Parillát, ott vannak nagyon jó kis Suomy bőrcuccok. A kétrészes, kengurubőr, perforált ruha 175e. pénz- Én azt használtam egész nyáron, soha többé nem kívánom vissza a Cordura és egyéb szövetruhákat. Internet cím: www.parilla.hu
A mocim nem egy nagy cucc (egy ThunderCat), de egyenlőre nincs pénzem újra . Egyenlőe nem is sürgős a váltás, mivel még nem tudom kimotorzni belőle a maximumot, csak a Hungaroringen bánt egy kicsit, hogy az egyenesekben a legtöbben állva hagynak, hiába tekerem csutkára gázt . Nem is járok oda gyakran , inkább az Euroringen szoktam gyakorolni . Viszont bízom benne, hogy 2008-2009-ben már tudok venni egy új CBR600-ast (régi vágyam egy Honda ). De ez most mellékes.
A lényeg az, hogy a biztonságon viszont nem akarok spórolni, ha valami jobb, azért hajlandó vagyok többet fizetni, de csak arányosan . Terveim szerint a következő szezonban is lemennék hetente legalább egyszer (inkább kétszer ) pályára, úgyhogy viszonylag sűrűn lenne használva a cucc, a legnagyobb melegben is.
Az interneten próbáltam tájékozódni, de a legtöbb helyen csak kép van a ruhákról, egyéb paraméterek (pl. milyen bőrből készült, milyen protektorok vannak benne, stb.) egyáltalán nincsenek. Mintha a szín és mintázat lenne az egyetlen fontos jellemzője egy bőrruhának . Szóval, azt mondjátok egy Arlenn Ness kenguru 180-ért nem elszállt dolog? Vajon a tavaszi kiállítások akcióin számíthatok jobb ajánlatra ?
mien motorod van?
szükséged van oan drága cuccra? vmi 1× űbb nem teszi meg?
használtat nem akarsz?
őő nekem az a srác,akitől még a mitot vettem,ő azt ajánlotta,hogy németből rendeljek,ő a kawájához rendelt overált,piros feketét,kurvajól nézett ki meg minden,éss 50ezer volt neki,itt mo-n min a 2× ese,de leeht mégtöbb...
www.louis.de aszem ez volt..
Idén elkeztem pályára járogatni, de még nincs bőrcuccom (gondoltam kivárom a téli leértékeléseket és akkor veszek lehetőség szerint olcsóbban egy bőroverállt). A lényeg: mivel ez lesz az első, hogy ilyesmit veszek, még nem tudom mit érdemes megnézni, milyen szempontok alapján érdemes választani, vagy hogy mi számít jó árnak manapság. Csak annyiban vagyok biztos, hogy perforáltnak kell lennie, különben a nyár közepén megsülök.
Azt hallottam, hogy a kengurubőr cuccok a legjobbak - persze árban is.
Azt is mondják egyesek, hogy az arlenn ness és berik termékek jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkeznek. Most 180e HUF-ért hozzá tudnék jutni egy kengurus darabhoz (ami fáj ugyan - nem kicsit - de ha nagyon akarom még megléphető), viszont fogalmam sincs, hogy ez alkalmi vétel vagy csak kicsit jobban utána kell néznem vagy várnom kell pár hónapot, hogy olcsóbban vagy jobbat kapjak.
Minden jótanácsot szivesen fogadok.
Előre is köszi.
Hát ja tom hogy kitőrhetem magam de azért egy ötvenes kis lofasz robogón nem fogok zsizmába járniami csak 75-el tud menni!! MEllete minig ratam lesz egy ful protektoros zski spedy bőrkesztyűzárt bukó és hosszú farmer gatya!!!! Azért ez szerintem elég nagy biztonságot ad szerintem oylan 50 60 nál!!!
hát,jó ez akármien motorral is mész.nagyon kényelmes,és oan könnyű,h nem is érzed,h rajta van
vízálló,mentem má vele nagy esőbe,nem ázott be...jó kis csizma,csak má nincs rá szükség,eladtam a speed gépet,crossra váltottam
Nagyon fazsák ezek a zsiumák cak hát nekem nem nagyon iylen speed csizma kéne!!!! Inkáb olyan tura csizma vagy hasonló. Mert ahogy az adatlapon is látta mindenki robogóval járok éjjal nappal télen nyáron!!! LEginkább télre kéne!
Norbi01, te meg ne kapkodj annyira az írással, mert elő kellett venni az alkohol-magyar szótárat hogy megértsem, mit akarsz