Sziasztok!
Ki szeretném kérni a véleményeteket csizmával kapcsolatban, most akarok venni speed csizmát olyan 30-35 ezer környékén, és az alábbi kettőt néztem ki magamnak, de nem nagyon tudok dönteni hogy melyik legyen.Ebbe szeretném kikérni a véleményeteket, tapasztalatotokat, és szaktudásotokat.
az egyik egy FORMA arrow dry akcióban 39.900.- helyett 29.900.-, a másik pedig SWIFT dura-tex 27.500.- Köszi a segítségeteket!!!!!!!!
Nemcsak kényelmes az Arlen Ness,hanem sokat is bír!!!
Nálam 3 perec,az egyik 15méter repülj....,és még mindig abban mocizok.
Nézd meg a képem,szinte nem is látszik rajta.
Hali.
Nekem is Nolan N62-es em volt és gyárilag abban sem volt semmi.
Megvettem hozzá az orr és álvédőt ami egy csomagban volt kb. 5000 Ft. és simán be lehetet rakni de még leírást is adnak hozzá. Nagy csodát azért ne várj tőle elég egyszerű műbőrből van megcsinálva és ezért a szerepét sem úgy látja el ahogy kéne. LACI 75
hehe nekem a caberghoz ingyé adták (meg az orrvédőt is) szeretem azt a sisakot mert úgy hallani benne a motorom hangját mintha 4t szerűség lenne (a mély hangra próbálok célozni)persze lehet nekem rossz a fülem...
A letépőfóliát a plexire kell tenni. Ha elszennyeződik, csak letéped és újra látsz. Elvileg kettőt lehet feltenni egyszerre, egyiket jobbról a másikat balról
Íme: Corser sisak
hali!igen igen érdekelhet mert még nem találtam megfelelőt...mondjuk igazábol nekem annyira nem kell tip top csimma :) ...a tied az mijen ijen szempontbol nah és persze mennyi az ára?képed van?
Üdv
A Spool kesztyűt hogyé adnád ? méret ? Miért adod el ?
Én is szemezgetek vele a neten .
Tapasztalatok ? Kényelem ? Szellözés ?
Üdv Tomo
Ki szeretném kérni a véleményeteket csizmával kapcsolatban, most akarok venni speed csizmát olyan 30-35 ezer környékén, és az alábbi kettőt néztem ki magamnak, de nem nagyon tudok dönteni hogy melyik legyen.Ebbe szeretném kikérni a véleményeteket, tapasztalatotokat, és szaktudásotokat.
az egyik egy FORMA arrow dry akcióban 39.900.- helyett 29.900.-, a másik pedig SWIFT dura-tex 27.500.- Köszi a segítségeteket!!!!!!!!
Nálam 3 perec,az egyik 15méter repülj....,és még mindig abban mocizok.
Nézd meg a képem,szinte nem is látszik rajta.
Nekem Arlen van,jó! Kényelems.
Valaki írjon egy-két jó szót a Berik és az Arlen Ness cuccokról...
thx
Tel.: 06/20-528-4173
egy Arlenn Ness kabát az milyen árban van ujonnan? alkar + váll protektoros.
olyat tudok most 50ért
szerintetek megéri ??
kösz hi
Ha igen akkor vélemény... Mennyi volt?
Nekem is Nolan N62-es em volt és gyárilag abban sem volt semmi.
Megvettem hozzá az orr és álvédőt ami egy csomagban volt kb. 5000 Ft. és simán be lehetet rakni de még leírást is adnak hozzá. Nagy csodát azért ne várj tőle elég egyszerű műbőrből van megcsinálva és ezért a szerepét sem úgy látja el ahogy kéne. LACI 75
Elég jó állapotban van. Pár kilómétert lemotoroztam már benne. Itt van róla kép is.
Ha érdekel hívj fel: 30/3852-683
Üdv
Íme:
Corser sisak
Üdv