Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót!

Kérdezném még, hogy minőségben mennyit számít az ár? Ti mennyit költöttetek bukóra?
én csak azért mertem így írni, mert volt RSV-m is, és az is teljesen jó volt... csak azért adtam el mert tudtam jó áron venni anno egy RSR-t
De teljesen egyetértek veled...

LX
a tapasztalt felhasználó!

oncsik zoli megmondta...

uvexem volt 4 évig. v1-es. nem volt szar. sőt remek volt
majd vettem egy shark rsr2-est.
mivel teljesen más kategória a kettő így összehasonlíthatatlan!

szóval ilyen butaságot a helyedben nem írnék le.
mert ezzel az erővel hasonlítsd össze a grex zárt műanyag sisakot az arai szuper carbon cuccával.... vicces hasonlítás lenne.

s úgy leírni, hogy a típust nem is említed, hogy az szar, ostobaság.
a skoda szar mert a porshe jobb!

skoda 120-as? 105-ös? esetleg egy octavia super B?
vagy egy porshe boxter, esetleg 911 turbo, vagy egy 924-es amiről beszélünk???
Rollyee

Oncsik Papa lehet azért fikázza a shark-ot, mert most másik szponzortól kapott sisakot... hhmmm... Én már a 3. Shark-omat nyúzom, és nagyon szeretem.. Neked volt már Shark-od?? Nekem nem volt Shoei-m (éppen most ez jutott eszembe..) ezért nem is fikázom... Szóval nekem az van, és amikor újat vettem akkor is maradtam a shark-nál, mert nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele....
na mind1... ennyi..

LX
Ne mondd! Pedig ezek között néztem olyat, ami tetszik.... Meg Shoei-t láttam, de az árakkal nem vagyok megbarátkozva.....
mien kivitel?
cross?túra?speed?
vaterán láttam ien orbitális csizmákat,ott nézz szét
Csá all!

Keresek keveset használt, megkímélt csizmát 46-47 -es mérteben! Ha valakinek van eladó és képet is tud küldeni írjon lécci!
Köszi!
nincs vkinek eladó cross nacija ,csizmája ..43as..piros ba...
?
Ja és szerintem a Shark sisakot felejtsd el mert az egy "hulladék". Bocs azoktól akiknek Shark sisakjuk van. A 2 héttel ezelőtti motorshow-ban is Oncsik Zoli megmondta, hogy a Shark nem jó és neki is már AGV-je van ha jól emlékszem. Ja plusz még 2 ismerősömnek van az egyik utálja és már meg is hirdette, a másik meg már kényszerből szereti mert ugyanolyan van mint amilyet mutattál és nem akarja eladni, mert féláron se tudná. Mégegyszer bocs a Shark tulajoktól.
Köszi szépen. Egyébként a sisak L-es méretű és a méretezése is jó mert az előző CMS sisakom is L-es volt. Szerintem ha jó áron találsz egy Uvex sisakot nem fogod megbánni, hogy megvetted. Mint említettem én nem bántam meg, mert nagyon imádom.
Köszi az észrevételt! Jövő héten megyünk Louisba vszeg, és ott van egy 50%os akció UVEXre, ami egész jól néz ki.

Szép bukó... Mekkora méret? Reális a buksidra? (a hjc miatt kérdem, mert ott full el vannak számozva) Szóval érdemes-e mászkálni utána?!
Hát, van benne valami...
Szia!

Köszi, itt már végignéztem a felhozatalt, de nem láttam semmi nekem tetszőt. A Foktnál egy Sharkba szerettem bele, de kicsit túlzás a 115e érte. De a szerelem öl butít és nyomorba dönt..... Majd elmegyek megpróbálni, remélem nem lesz jó!

A csatolt kép az "szerelem", de vmi sárga ezüst pici feketével az elképzelés alapjáraton!
Értem én, és köszi a segítséget, csak hát kitisztíttatom, csilli-villi, aztán egyszer hazamegyek benne vidékre, és már kezdhetem is lecsákányozni róla a vaskos döglöttszúnyog-réteget... Mert ha mondjuk lenne csak külső tisztítás harmadáért, még azt mondom, rendben van, de ez nekem így egy cseppet sok...
Hali nekem egy Uvex Wing Rs-em van. Szerintem a világ egyik legjobb sisakja semmi rosszat nem tudok róla mondani. Nincs benne semmi szélzaj (még 250 fölött sem ), kényelmes és tényleg nagyon jó sisak. Én 1.5 éve vettem mikor megjelent M.o.-on igaz nagyon borsos volt a 103 eFt-jával, de szerintem ez egy jó döntés volt. Hidd el megéri.
De abban a 13 ropiban benne van a kívül-belül tisztítás, az impregnálás is, meg az, hogy 3 nap alatt megvan. Egyébként azért csináltattam ott, mert nem igazán találtam mást. De csak egy javaslat volt.
Hínnye, 13 rugóért egy tisztítás ... asszem nem éppen gazdaságos ...
Szia!

Nézz szét itt: www.pinkmotors.hu
LAZER sisakokat árulnak. Elég jó minőségűek és az áruk is tűrhető.

Üdv...
Én nem nagyon tudom, hogy hogy tudnád otthon rendesen kitisztítani a ruhád, viszont az enyémet frankón megcsinálták. Át kellett alakíttatnom, mert egy csöppet nagy volt rám, és ki is tisztították (szebb mint újkorában), + impregnálták is, ami annyit jelent, hogy ha szarrá ázik is, akkor se keményedig meg.
www.katayunga.hu
sajnos még mindig nem sok ötletet sikerült szereznem, de kitaró vagyok és várok ( bőrruha tisztitás )
Ühüm ... na de ha már így ismét felmerült a téma - merthogy erre én egyszer már rákérdeztem, csak akkor szóra se méltatott senki - konkrétan megtisztítani mivel lehet a bőrruhát?
Bőrbútorokat szokták lenolajkencével lekenni.
Főleg a 20 éves Holland bútoroknál válik be, olyan lesz mint újkorában
Sziasztok.
Lenolajat én is faápolás-tartósítás céljából használom"tam".De lehet ez vmi továbbfejlesztett lötyike.Nálam a RENAPUR bőrbalzsam vált be,illetve bőrvarrással foglalkozó hölgy ajánlotta.
"Felhasználható minden fedett bőr felújítására,a már megtisztított felületet vékonyan és alaposan kenjük át,így visszanyeri eredeti színét, felfrissül, felpuhul. Nem használható velur és nubuk bőrre. A termék méhviaszból,csak természetes alapanyagok felhaszn. készül." Ezt írja a kenyőcs melléklete.
Igaz, nem tegnap vettem.Korlátlan ideig jó.
Kitartó vixelést.
Sziasztok!

Bukósisakban kérnék ötletek.... Újat szeretnék venni, és úgy 50e körül gondoltam az árat. HJC-ket nézegettem, de abból a GYEREKbukó is nagy volt rám, pedig alapjáraton az M-es buksik jók rám.
Tudnátok valami jót ajánlani, meg hogy hol nézzem meg.
Az UVEXek milyenek?

előre is köszi!
miért is működne...

szóval ezt itt: www.halfirka.hu/node/884