szevasztok!
érdeklődnék hogy valaki rendelt-e már erről az oldalról? www.sportbiketrackgear.com
engem érdekelne pár info ha valaki tud segíteni légyszíves írjon.
köszi mindenkinek.
volna egy kérdésem superzonba kifogyott ez a ruha a méretmeben 48ast szeretnék venni hol kaphatnék még esetleg?
superzona nem jön már több ebból a fajtából
valaki ha tudna vlamai hasznosat mondani?
vagy esetleg használtan ha van valakinek eladó?
Szerinted mi a sorrend a következő gyártók között, ha csak a minőséget vesszük figyelembe?
Kushitani, Dainese, Alpinestars, Suomy, IXS, Arlen Ness, Spidi, M-Tech
Vagy van esetleg olyan, ami még számításba jöhet, mert nagyon jó, csak épp most nem jutott eszembe?
Mások véleményét is várom természetesen...
egy két ismerősnek van... esés is vótmá benne! Szerintem jól birja, ilyen álennnyest meg ezeket körözi! De ha esetleg alpine-t vagy hasonlót találsz árába az jobban megéri! Ilyenkor mindent pucolnak ki a bótok!
Srácok! Aki tud pesten a Superzone körül egy jó kis boltot ahol szert tehetnék egy nem gagyi bukóra az közölhetné velem,ugyanis vennem kéne egy jobbat!
valaki egyrészes ruhát cserélne kétrészesre? én adnám az arlen ness kétrészesemet...érintetlen koptatókkal, esés csúszásmentesen,56os.fekete-fehér-piros...kérésre tolok képet
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy elméletileg a kevlár sisakokat 5 évente cserélni kell. Nem tudja-e valaki, hogy mi miatt van ez? A helyzet az, hogy van egy HJC HQ-1-es kevlár sisak elég akciósan. Új, még nem volt soha senki fején, de majdnem 5 éves. Valószínűleg készleten maradt sisak lehet. Amiatt kérdezném ezt, hogy meg merjem-e venni, mert ha teszem fel az UV miatt gyengül a sisak héjszerkezete, akkor úgy gondolom, hogy ez nem lehet olyan rossz.
Nem tudom, jól gondolom-e, kérlek segítsetek!
Köszi!
érdeklődnék hogy valaki rendelt-e már erről az oldalról?
www.sportbiketrackgear.com
engem érdekelne pár info ha valaki tud segíteni légyszíves írjon.
köszi mindenkinek.