Nekem ugyanattól a márkától van egy zárt és egy Jet sisakom és meglepő módon,a Jet a csendesebb!
(Bár valószínűleg a felnyitható sisak alatt Te nem a Jet-et értetted,de talán ez az infó rávilágíthat arra,hogy nem minden esetben a zárt a csendesebb!)
Hali, egy gyors kérdés, és lehetőleg olyan írjon aki tényleg próbálta mind a 2-őt.bukósisakot szeretnék venni, és már 20 oldalt végignéztem, és mindenhol nagyon nyomják a felnyithatós bukókat. És ami igazán érdekel :130-km körül sokkal zajosabb e a felnyitható mint a zárt? Mert praktikusságból jobb a nyitott, biztonsági szempontból a zárt. Csak úgy gondolom hosszabb utakon a nyitott kicsit komfortosabb lehet.
köszönöm midenkinek aki küldte a linkeket és irt nekem mindenképpen ilyen kellene majd amiről tettem fel képeket.
akkor ahogy látom ebay kilőve most azt a pár itthoni boltot még megnézem amit küldtetek szász motornál érdeklődtem pár napja náluk is kifogyott a 48as remélem csak akad még valahol
akinek még eszébe jut valami nyugodtan linkelje be.
Megnéztem neked a német Ebay-en.
Sajnos pont olyan, mait te keresel, az nincs... Náluk a tapasztalataim szerint ritka a Bering, nem azt mondom, hogy nincs, csak inkább van Dainese, Alpinstar, FLM, Hein Gericke stb...
Szóval ezek közt válogathatsz...
ezek, mind a te méreted.
Ne feledd, + postaköltség!
HYOD-ról hallottál már? Bár csak a Japán weblapot találtam róluk, (ott gyártják) de azt azért sikerült kisilabizálni, hogy a D3O anyag van benne protektorként... Youtube-on van egy csomó video erről az anyagról, ütésre keményedik.
Pl.:
A térdvédőmben ugyanilyen anyag van, és hihetetlen jó! Már taknyoltam egy párszor, és nagyon jól tompított, nem is éreztem semmit a térdemen... Szóval ebben a HYOD-ban ilyen anyag van... Legalábbis a drágábbakban...
Ha a minőséget veszed figyelembe szerintem a következő:
Dainese, Alpinestars, Suomy, Kushitani, IXS, Spidi, Berik, Arlen Ness ,M-Tech, Shox
Kushitanit nem vennék viszont a forgalmaző és aki használja nagyon dicséri, japán tech, M-tech-Shox, nagyon alsó kategória, csak ha kezdő pénz nélküli vagy akkor ajánlom, az első három szerintem csúcs minőség persze olyan árban a maradék meg véleményem szerint egykutya, de olyan árba ne vegyél belőlük ami a felsőbb márkákból is van! pl szerintem ha 180 körül veszel egy Beriket, inkább egy alpine vagy 20 al drágábban egy Dainese! magasan! SZVSZ!
olyan is érdekelne ha már itt magyarországon véletlen nem kapok akik szoktak rendelni küldöről Ebay stb miylen árba tudnak nekem rendelni egyet?
aki foglalkozik ilyenel az irjon.
drága amugy nagyon ez az ebay-es dolog?
Akkor már csak azt kellene tudnom, hogy mikorra tudsz szerezni ilyet?
Milyen áron?
S mi a helyzet akkor ha nem jó a méret?
Köszönöm a választ!