Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most néztem alku nélkül 550€.
http://www.sportsbikeshop.co.u...
Szia!
sportbikeshop.co.uk. nagyon korektek,felhivtam,alkudtam,végül egy csomo ajándekkal(100€ értékben),529€-ba került a randy replica!
Még arra ügyelj,hogy legyen a bukon E szám!Fontos lehet,ha külföldön is akarod használni!A japánon azt hiszem nincs.
Remélem sikerült segitenem.
170-ért szoktam hozni....
Köszönöm a tippet!
Hát nem tömeg cuccot keresek szerintem nézz körül az ebay.com oldalon, vagy egyéb motoros lapon....
Sziasztok!

Vadonatúj Arai RX-7 GP (Randy red fényezés) sisakot keresek! Várom az elfogadható ajánlatokat!

Előre is köszi!
Eladó:
Yamaha xv 1600-1700 ra való.
Érdeklődni:
06304849563
nem tud valaki nekem csizmát olcsón de inkább cserére valami cuccra ,vannak gumijaim több méretben vagy hátha valami olyasmi ami neked kell a csizma mérete kb 41-43 ig
sziasztok!
lenne egy különösen hülye kérdésem ami már régóta piszkálja a fantáziám és sokat gondolkodom rajt és van pár tippem is rá mert hátha hülyeség mégpedig az hogy -miért van kialakítva a crossz bukósisak ugy ahogyy és a gyorsasági ahogy mármint hogy a csrrosssz az miért olyan formályú hogy nagy az áll része vagyis kiálló- remélem érthető a kérdésem elöre is köszönöm
csakjolesz
Egy "Safe-Max" gerincproti mellényt csajoknak. Remélem jó lesz a méret, mert szokás szerint próba nélkül vásároltam... (sose szokott jó lenni... )
L-es karcos, serult shoei, arai, hjc sisakja van valakinek nagyon olcson?
ez sincs tulbonyolitva mit hoz a jézuska ? ha szabad tudni
Gratula, elég profin kinéző cucc. Én is rendeltem a Jézuskától egy egyszerűbbet, de még a postán kering. Remélem jó lesz. A sima gerincvédő nekem nem jött be (aztán lehet, hogy majd ez se... )
ma szert tettem egy ilyenre: fülig ér a szám.
csak ajánlani tudom nem mozdul el kényelmes meg minden szerintem jobb mint egy sima "teknős"
Ma délután jár le az L-es FURYGAN motoros bőrkabátunk aukciója! Ha valaki licitálni szeretne, akkor addig tegye meg, a kabát a nyertes licitálóé! Remélem jó lesz a méret, és tetszeni fog neki!
Vatera link az aukcióhoz
gondoltam hogy ez lesz, latamazt a bizonyos kepet a kepeid kozot.. sokat jelent a jo buko.. kuldok en mailt es akor targyalunk :-)
egy lemaradt:
Akkor teszek ide képeket:
Lehet a német mail miatt, nem engedi a tied
meg nem kaptam mailt...:-(
mail ment
ELADÓ!
"M"
Szokásos cordura,béléssel,protektorokkal.Zsír új
Alpinestars Gp Pro motoros kesztyű.
KÉK, PIROS, FEKETE SZÜRKE színben. M, L, XL méretben ár:22000Ft.

Valamint Alpinestars GP-Plus kesztyű
KÉK, PIROS, FEKETE színben. M,L,XL méretben. ár: 22000Ft

!Csak rendelésre!

Fizetés utánvétellel.

Érdeklődni emailben. Köszönöm.