Szia!
sportbikeshop.co.uk. nagyon korektek,felhivtam,alkudtam,végül egy csomo ajándekkal(100€ értékben),529€-ba került a randy replica!
Még arra ügyelj,hogy legyen a bukon E szám!Fontos lehet,ha külföldön is akarod használni!A japánon azt hiszem nincs.
Remélem sikerült segitenem.
nem tud valaki nekem csizmát olcsón de inkább cserére valami cuccra ,vannak gumijaim több méretben vagy hátha valami olyasmi ami neked kell a csizma mérete kb 41-43 ig
sziasztok!
lenne egy különösen hülye kérdésem ami már régóta piszkálja a fantáziám és sokat gondolkodom rajt és van pár tippem is rá mert hátha hülyeség mégpedig az hogy -miért van kialakítva a crossz bukósisak ugy ahogyy és a gyorsasági ahogy mármint hogy a csrrosssz az miért olyan formályú hogy nagy az áll része vagyis kiálló- remélem érthető a kérdésem elöre is köszönöm
Gratula, elég profin kinéző cucc. Én is rendeltem a Jézuskától egy egyszerűbbet, de még a postán kering. Remélem jó lesz. A sima gerincvédő nekem nem jött be (aztán lehet, hogy majd ez se... )
Ma délután jár le az L-es FURYGAN motoros bőrkabátunk aukciója! Ha valaki licitálni szeretne, akkor addig tegye meg, a kabát a nyertes licitálóé! Remélem jó lesz a méret, és tetszeni fog neki! Vatera link az aukcióhoz
http://www.sportsbikeshop.co.u...