Sziasztok!
Keresek Oxtar T.C.S típúsú csizmához a képen látható koptatót,használtat,nem probléma ha kopottas,csak az én csizmámról hiányzik és így nem mutat jól.
A lényeg,hogy olcsó legyen.
Akinek van kérem jelezze itt a fórumon(válasz erre) vagy az adatlapomon található elérhetőségen.
Köszönöm
Én a vaterán eladott dolgokért befizetem az adót, amit egyszer már amúgy befizettem a fizetésemből (amikor még olyan volt), és másodszor befizettem, amikor megvettem a holmikat. De én hülye vagyok, és befizetem harmadjára is.
De ez nem ide tartozik, úgyhogy részemről a diszkussziót befejeztem.
Ilyen szépet még senki nem mondott nekem! Most már jó lesz, ha tavasz lesz, és jól elmegyünk motorozni (én nem vagyok olyan eszkimó mint Te, ilyenkor gyalog se megyek ki... ), aztán majd közben jól elvitatkozunk. Különben meg Te nem is akarsz eladni semmit, pukkadj meg...
menj ki a józsefvárosi piacra 1x, ott megtudod mi a kereskedői verseny
Viccet félretéve szerintem semmi kivetni való nincs abban ha valaki a saját portékáját ajánlja a másiké helyett..én is szoktam árulni dolgokat (persze semmi kereskedelmi véna) de nem írok mindenkinek aki alám ajánl. Ez van, el kell fogadni..A vevő majd eldönti hogy mi kell neki, és kitől vásárol.. Persze mindenki máshogy fogja fel. Aki alá alákínálnak annak rosszul esik persze, de ne éljünk lila ködben, hogy majd más nem fog árulni mert hogy nekünk jó legyen...
Örülök ha érted
Igen, ha venni akarok jó, ha eladni rossz.
Amúgy tévedsz, csizma, nadrág, kabát, kesztyű, bukó üzletből van.
Egyedül a gerincprotim van neppertől, itt is jelen van. Mellesleg az egész piaci keresletet nem tudják kielégíteni, valamint vannak akik nem tájékozottak, és megveszik üzletben a termékeket. Én ha csak lehet nem fogom, mert még nincs olyan jövedelmem hogy megérje bemenni leakasztani a boltból némi keresgélés helyett.
De azért érzed te is min háborodott fel GD, el akarna valamit adni, erre lecsapnak az ügyfélre hogy gyere hozzám, van terülj-terülj asztalka. Ha magától rátalál az ügyfél, ám legyen, még ha ajánlják neki akkor is, de amennyiben az eladó ajánlja a saját termékét, ott inkább a saját előnyét nézi mint az ügyfélét.
"ugyan abból a termékből a legolcsóbbat fogom megvenni"
nincs mit olvasni, értettem én elsőre is.. Örülsz a nepperkedésnek, de akkor nem amiko az 1 db termékedet akarod eladni. De valószínüleg az az 1 db terméked is a neppertől van..
Szerintem kár filozofálni, ettől úgyse változik semmi
Kíváncsi volnék mekkora adókiesés az államnak a vatera és társai, valamint világ szinten az ebay. Rengeteg adótól elesnek.
A dolog két oldalú, ha venni akarok valamit, akkor jó nekem hogy sok a nepper, hiszen árverseny van, ugyan abból a termékből a legolcsóbbat fogom megvenni. Azonban kurva bosszantó ha az én egy szem nem kereskedelmi célból eladandó termékemet nem tudom értékesíteni, mert versenyképtelen vagyok a nepperekkel szemben. Persze el lehet adni, csak nyomott áron.
Alapvetően egy elég nyugis fazon vagyok, nehezen jövök ki a sodromból - viszont akkor jobb ha nem áll az utamba senki...és azért a pofátlanságnak is van egy határa (nálam legalábbis), ez a nagyonokos (vagy legalábbis magát annak tartó) vaterahuszár banya meg kezdi eléggé feszegetni őket...innentől mindenki magára vessen a következmények tekintetében...
Szia Zsolt!
Nekem a középső ujjam hossza kb. 8 cm, és ez a kesztyű egy icipicit kicsi (bár ez nyilván kézforma-függő is). Vaterán kívül olcsóbban is odaadom! Ez nem tiszta bőr, a fele bőr, a fele cordura, nem volt használva (címke sem lett leszedve róla)!
szerintem ne erőlködj ezzel a hozzáállással.. A képesmotoron eladott dolgok 100%-a után nem fizetnek adót, és egy nagyobb összegben merek veled is fogadni, hogy adtál el már használt vagy új dolgot, de nem fizetted be utána az adót Amelyik hírdetés nem tetszik, ne olvasd el. Én is mesélhetnék hogy miért nem tetszik azok a hírdetések akik e-bayről rendelgetnek és saját hasznukat rátéve adják tovább, vagy miért nem tudok venni magamnak új gumit mert a hírdetések 99% használtgumi, de mégse játszom a dredd bírót, szerintem te se tedd... Inkább igyál meg egy sört vs bort, és hátradőlve a karosszékben nyugtázd hogy ilyen világban élünk, szarni bele..
Tiltass ki akkor mindenkit, aki a ruha topikban a használt cuccát árulja, fafej. Atyaég, nem hiszem el, hogy itt vitatkozok valakivel néhány kacat miatt.
Eladó egy 41-es, Forma típusú, piros-fekete sportcsizma erősen használt, de még funkcionábilis állapotban (nem szakadt, belül teljesen tiszta), odaadom olcsón, vagy valami hasznos dologért cserébe. Elérhetőség az adatlapomon.
(húha, csak ki ne tiltsanak. )
KÉK, PIROS, FEKETE SZÜRKE színben. M, L, XL méretben ár:21000Ft.
Valamint Alpinestars Sp-2 kesztyű
KÉK, PIROS, FEKETE színben. M,L,XL méretben. ár: 19000Ft
!Csak rendelésre!
Fizetés utánvétellel.
Érdeklődni emailben. Köszönöm.
Keresek Oxtar T.C.S típúsú csizmához a képen látható koptatót,használtat,nem probléma ha kopottas,csak az én csizmámról hiányzik és így nem mutat jól.
A lényeg,hogy olcsó legyen.
Akinek van kérem jelezze itt a fórumon(válasz erre) vagy az adatlapomon található elérhetőségen.
Köszönöm
Eladó egy alig használt alpinestars bionic vesevédő, csak néhány alkalommal volt rajtam: http://www.kepesmotor.hu/vesev...
Eladó:
Hebo Dune cross nadrág (34)
Hebo Dune cross mez (XXL)
Hebo Bullet térdvédő (felnőtt)
Hebo Integral protektoring L/XL
Csak párszor használt, újszerű állapot. 25.000 forint/szett.
De ez nem ide tartozik, úgyhogy részemről a diszkussziót befejeztem.
sisak 29ezer
lehet alám kínálni
Viccet félretéve szerintem semmi kivetni való nincs abban ha valaki a saját portékáját ajánlja a másiké helyett..én is szoktam árulni dolgokat (persze semmi kereskedelmi véna) de nem írok mindenkinek aki alám ajánl. Ez van, el kell fogadni..A vevő majd eldönti hogy mi kell neki, és kitől vásárol.. Persze mindenki máshogy fogja fel. Aki alá alákínálnak annak rosszul esik persze, de ne éljünk lila ködben, hogy majd más nem fog árulni mert hogy nekünk jó legyen...
Igen, ha venni akarok jó, ha eladni rossz.
Amúgy tévedsz, csizma, nadrág, kabát, kesztyű, bukó üzletből van.
Egyedül a gerincprotim van neppertől, itt is jelen van. Mellesleg az egész piaci keresletet nem tudják kielégíteni, valamint vannak akik nem tájékozottak, és megveszik üzletben a termékeket. Én ha csak lehet nem fogom, mert még nincs olyan jövedelmem hogy megérje bemenni leakasztani a boltból némi keresgélés helyett.
De azért érzed te is min háborodott fel GD, el akarna valamit adni, erre lecsapnak az ügyfélre hogy gyere hozzám, van terülj-terülj asztalka. Ha magától rátalál az ügyfél, ám legyen, még ha ajánlják neki akkor is, de amennyiben az eladó ajánlja a saját termékét, ott inkább a saját előnyét nézi mint az ügyfélét.
nincs mit olvasni, értettem én elsőre is.. Örülsz a nepperkedésnek, de akkor nem amiko az 1 db termékedet akarod eladni. De valószínüleg az az 1 db terméked is a neppertől van..
Szerintem kár filozofálni, ettől úgyse változik semmi
mit szolnál 5000+postához?
A dolog két oldalú, ha venni akarok valamit, akkor jó nekem hogy sok a nepper, hiszen árverseny van, ugyan abból a termékből a legolcsóbbat fogom megvenni. Azonban kurva bosszantó ha az én egy szem nem kereskedelmi célból eladandó termékemet nem tudom értékesíteni, mert versenyképtelen vagyok a nepperekkel szemben. Persze el lehet adni, csak nyomott áron.
Nekem a középső ujjam hossza kb. 8 cm, és ez a kesztyű egy icipicit kicsi (bár ez nyilván kézforma-függő is). Vaterán kívül olcsóbban is odaadom! Ez nem tiszta bőr, a fele bőr, a fele cordura, nem volt használva (címke sem lett leszedve róla)!
Te egy ekkora vamzer majom lennél?
Nem hiszem.
Ne dobálózz a nagy szavakkal, kisfiú.
Eladó egy 41-es, Forma típusú, piros-fekete sportcsizma erősen használt, de még funkcionábilis állapotban (nem szakadt, belül teljesen tiszta), odaadom olcsón, vagy valami hasznos dologért cserébe. Elérhetőség az adatlapomon.
(húha, csak ki ne tiltsanak. )