szerintem meg ha jobban megfigyeljük kolléga nem itt hírdet, hanem a hírdetése linkjét tette be ami semmilyen szabályzatba nem ütközik, innentől kezdve nincs miről beszélni
Hívogasson téged a radai rosseb...amúgy is leszarom hogy ki fia-borja vagy, egyrészt a fórumszabályzat éppúgy vonatkozik mindenkire, másrészt meg inkább meg kéne húznod magad és örülni hogy nem teszek lépéseket a kitiltatásodra (meg persze a többi hasonszőrű nepperére) nem pedig még neked állni feljebb
A többi is bassza a csőrömet, de te voltál az aki a múltkor az egyik, a(z 1 pár, használt) kesztyűm iránt érdeklődő fórumtársnak egyből ajánlgattad a saját "vadiúj, minden méret, minden szín" kesztyűidet, ami már kissé meghaladta az ingerküszöbömet...
Csak még az jutott eszembe, hogy mielőtt nekiállsz a másikat fikázni ismeretlenül, esetleg utána nézhetnél, hogy az illető kicsoda-micsoda mit csinál. Engem elég sokan ismernek itt, nem lenne olyan nehéz. De ott a számom a hirdetésben, nem titok, fel is hívhatsz, és megbeszélhetjük személyesen is.
ezzel azért vitatkoznék...mert van fent hatszázfaszomtudja mennyi tökmindegy kesztyű,.kabát.csizma meg faszomtudja,de ha 2-3 héttel ezelőtti hirdetést hívsz már nem aktuális..arról meg nem is beszélek,hogy tavalyi meg 2 évvel ezelőtti hirdetés mi a faszt keres az apróba akkor milyen esélyeket rombol?pont az rombol itt aki baszik letörölni a szarját amikor eladta...
Chö-....
Tele van a topik vadiúj sportkesztyű hirdetéssel, "minden méret, minden szín". Erre van ráállva itt vagy 5 ember. Most komolyan az én pár kesztyűm szúrja a szemed? Igen, van vagy 4 különböző kesztyűm eladó, mindegyik más méret, más márka és más típus. Ez aztán a nagy biznisz. Tudod van, aki nem abból próbál megélni, hogy kínai hamisítványokat sóz rá a gyanútlan népre. Hanem esetleg más motorosoknak próbál segíteni, többek között.
Látom nem érted (nem akarod érteni ): azzal hogy az üzleti hirdetéseidet (mert a vadiúj bőrkesztyű több méretben az bizony az) feladod itt, INGYEN, azzal azoknak az eladási esélyeit rontod (nem kicsit) akik a saját, mérethibás, megunt, stb. cuccaiktól szeretnének megszabadulni (ugyanis ezek a topikok valami ilyesmire lettek kitalálva), ami szvsz elég gusztustalan húzás
Úgyhogy az öcsi használt bőrkabátja (1 db) az oké, a "vadiúj, minden méretben és színben" téma után meg fizessél csak szépen jutalékot a vakerán vagy bánom is én hol, de húzzál el vele innen!
Bocs hogy itt hírdetem, de van egy eladó sapim. Adidas null kilóméteres. Gyári címke és ár rajta van még (teljesen új). 4ezer helyett csak 3. Hosszú történet miért és hogy került hozzám, de lényeg h megvettem de nekem nem kell, és eladnám. Sürgős lenne. Mégegyszer bocsi, de el kell adnom... Köszi!
A kabát az öcsémé, de ő nem fórumozik, a családi seftes meg amúgy is én vagyok, asszem ez nem nagy bűn. Ha mégis rossz topikba írtam volna, akkor én kérek elnézést.
1 Ft-os Vatera aukcióba tettem fel ezt a keveset használt, L-es méretű FURYGAN motoros bőrdzsekit! A dzseki vízálló, full protektoros és bélelt! Nagyon profi dzseki, 2 éve 114.900 Ft-ba került! Sajnos sürgősen kell a pénz, így Vatera aukcióra került szegény! Itt a linkje: Vatera link a Furygan dzsekihez
Van még pár motoros apróságom szintén 1 Ft-os aukcióban, valamint mindenféle más motoros holmim, kabát, nadrág, kesztyű, stb! Kérlek nézz körül! Vatera link az összes termékemhez
Előzetes megbeszélés után esetleg kisebb értékű dolog beszámításáról is lehet szó. Pesten meg lehet nézni a kabátot, elérhetőség az adatlapomon.
Sziasztok használ/használt valaki B-star motoros bőrruhát( nadrág-kabát)? Érdekelne voltak-e a minőségi problémák, árt tekintve olcsó kategória és nem tűnik rossznak. Ha esetleg van tippetek más márka az is jöhet. a keret~70-75e, használt is szóba jöhet, csak legyen jó állapotban, na meg legyen a méretemben 56-58.
A minőségi cordura cucc ami tényleg -10-ben is jó az elég drága szerintem egy középkategóriás bőrcuccnál is drágább.
Az olcsóbbak alá meg annyi ruhát kell felvenni hogy nem fogsz tudni motorozni.
Köszi. Valahogy éreztem, hogy nem úszom meg, hogy vegyek egy cordurát is - legalábbis amíg össze nem rakom a pénzt a fűthető cuccra, ami tényleg nagyon ott van.
Szia Atyó!
Ha sok pénzed van és hosszabb távokat teszel meg akkor létezik a motor vízkörébe beköthető ruha.
Én már több éve motorozok télen is ( munkába járás miatt) de ezt cordurában teszem. A bőrruha nem alkalmas hideg időben sajnos. A nadrág alá egy pamut alsót szoktam húzni bár ha már -10 alá esik a hőmérő higanyszála akkor már elkel a melegítő alsó is. A kabát alá póló, magas-nyakú gyapjúpulóver esetleg ez közé még egy pamuting is elkelhet. A sisakba mindenképpen jó ha felhúzol egy maszkot és a kesztyű ilyenkor valami egyszerű síkesztyű legyen amin a szél nem fúj át és a motor irányításában sem akadályoz. A lábamra meg hosszú-szárú harisnyát húzok. Ebben az öltözetben el lehet menni rövidebb távra.
Sziasztok!
Eddig 15 fok alatt nem ültem fel, de ez az év megmutatta, hogy ha nem akarom a szezont 4 -5 hónapra szűkíteni, muszáj. Úgyhogy fel is ültem, de nem bírtam úgy felöltözni, hogy felül ne fagytam volna szét. Protektoros bőrdzsekim van, egy mérettel nagyobb, hogy lehessen aláöltözni, de nem bírtam annyi ruhát felvenni, hogy ne fáztam volna. Nincs valami javaslatotok, hogy milyen spéci téli felsőt vegyek a bőr alá? köszi.
De semmi gond, végülis megírhatom ezt az APEH-nak is...mert gyanítom hogy adót az itt vagy vakerán értékesített cuccok után nem fizet egyikük sem...