Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egyik nagy, a másik kicsi
eladó berik 2 részes ruhám:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
az ki kell ám érdemelni
Wintex 56os 2 részes, gyönyörű állapotú bőrruha, full protektoros kivitelben eladó.
38eft
Marushin sityak ujszerű állapotban eladó. M-es méret, Dupla D csat, víztiszta karcmentes plexi.
23eft.
ezek nem versenytársak..
Jól szuperál, bár még keveset volt akcióban
Utason van mindig ha ketten motorozunk, ha egyedül megyek valahova, akkor meg mindig rajtam van.
Alád is kínálok!
39es Forma Arrow SX csizma,kb 10szer utasként használt, 17.000.ft.
S méretű,újszerű Arlen Ness kesztyű, /bundás/ 8000.ft
48as újszerű Madif /Arlen Ness/ protektoros kabát,kivehető béléses, 16.000.ft
3XL Berik kesztyű,szakadásmentes,két szezont használt,tenyér részén festék kopott....ajándékba elviheted,ha legalább két terméket megvásárolsz.
nekem pont jó... megveszed?
Háát, csak 5 számmal kissebb
Rash, a gerincproti jól szuperál?
Én gyakran el szoktam ajándékozni a használt, kinőtt motoros holmijaimat. Mert akkor tudom, hogy aki kapja, az meg fogja becsülni még így kopottan is, mert még ilyesmire sincs pénze. Amit épp nem tudok elajándékozni, azt meg eladom a Vaterán (vagy akárhol) 1 Ft-os aukcióban, mert akkor aki megveszi, feltehetően szintén meg fogja becsülni (megkereste, elolvasta, licitálgat), és biztosan olyan olcsón megkapja, mint mást aligha. Bár most épp úgy alakult ez élet, hogy a szakadt lomjaimat sem tudom elajándékozni, mert valamiből élni kell. Ha egyszer vége lesz a "válságnak", akkor remélem, hogy nem a vaterás kacatjaimat fogom itt reklámozni, hanem "ingyen elvihető" dolgokat.
39-es
A csimma hanyas?
leírtad a bűvös szót bizniszeltek az emberek..meg fognak is..van aki a piacon egy kétkazettás magnóval és van aki egy diplomatata táska lóvéval egy mélygarázsban
és az utóbbi mozgatja a szállakat...
tehát ha fejre áll is a világ sumákolás lesz
Ha el akarok adni valamit, azt el fogom. Akkor adom nepper áron, mivel az is jobb, mint ha rajtam marad, nemde?
Mi lenne ha megszűnne a pénz? Találnának helyettesítőt. Akarták már megszüntetni a készpénzt, akkor az étkezési utalványokkal bizniszeltek az emberek.
Szóval ja, szükség van a pénzre és a fekete gazdaságra is. Hogy mekkora kiesés... Elég komoly mennyiségű árú mozog az ilyen ingyenes piacokon, sok pici pedig sokra megy. De megmondom őszintén, perpillanat épp fogalmam sincs szabályozzák-e bármi módon az állampolgárok közötti adás-vételt, de inkább ne adjunk ötletet nekik
hy
van egy eladó vagy cserélhetö vadi uj XXL-es SCOTT mezem.
vagy cserélném L-es méretüre.
márka mindegy csak jó állapotu legyen.
Szívemből szóltál, ugyanis jórégóta a fekete tartja életben a fehér gazdaságot is.
Adók,feketegazdaság,bankadó.Felesleges ezen törölni csak megfájdul a fejed.

És nem nem érdekel csak hogy ne Offoljak.
ja és még azt azért hozzátenném,hogy minden értelmes ember tudja,hogy a feketegazdaságra legalább akkora szükség van,mint nincs
példának okáért...mi lenne ha megszünne a pénz....
nem lenne kes..csak utalás
de nem offolok..van egy eladó 52-es ixs kabátom..30 ezerért,ha valakti érdekel
na arról nem beszélve, hogy lekötöm az adózott pénzem, majd az állam elvesz 20%-ot a kamatból.......
én meg kíváncsi lennék arra mekkora adókiesés az hogy az ország egyharmada dolgozik hivatalosan és ennek az egyharmadnak a 70%-a minimálbérre van bejelentve...ez az adókiesés nem a vaterán eladott szarok
bár a te kíváncsiságod igazi magyar vírtus.,mert nem tudsz eladni egy kinyűtt ruhát vagy kesztyűt,vagy bármit....
van az ember----és van a "piac",mint piacgazdaság...és aki ezzel nem azonosul azokat baszogatja akik meg igen...
én azt javaslom legyél nepper,vagy ajándékozd el a megunt holmid,mint én is szoktam,hogy aztán az akinek nekiadtam eladja ,vagy add el annyiért amennyit adnak érte
én nepperektől soha nem veszek semmit..pont ezért...
de ettől még nepperkedhet bárki.meg vaterázhat..és ha ez akkora nagy kiesés lenne az állam gondoskodna rólla,hogy bevasalja az adót,vagy bármit..de ezek nem olyan nagy pénzek mint gondolod...
a magánnyugdíjpénztárak államosítása,meg a bankok különadója az pénz..de nem egy eladott mosógép,vagy kesztyű után befizetnivaló apró
Sziasztok!
KERESEK
L-es méretű Caberg V2R-sisakot törötten, sérülten. Vagy ha van valakinek ötlete honnan lehetne jó állapotú (v. új) bélést venni hozzá, szívesen venném.
Köszönettel előre is!
Ui: kb. 150km-t ment kesztyű (A Dainese Ful Metal Racer vagy mi a fene koppintása) is eladó, hibátla állapotban. Még a szaga is új. 3xl van beleírva, ami a valóságban 1, maximum 2xl-nek felel meg.
Eladó Wintex 2 részes bőrruha.
Szép állapotban, ésésmentes, full protektoros. 1.5 szezont használt.
Eladó, vagy csere 54-es, 56-os 1 vagy 2 részes bőrruhára érdekel árában, esetleg valamennyi ráfizetéssel . (szinek: kék, fekete, fehér, szürke)
Árat irj Te (de nem adom 25ért )