Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Spidi penta kesztyűt keresek, lehetőleg a motorline-os árnál olcsóbban. Ha valaki tud esetleg írjon e-mailt a kuslics@freemail.hu -ra. Ha nem találnék akkor marad a motorline.:)

Egy link a kesztyűről.. http://www.motorline.hu/index....
Helló!

Én a Quadkirályban voltam múltkor ott láttam Berik ruhákat, csak az a kérdés van e pont olyan ami neked kell.
Őőőő nem hiszem hogy lesz máshol.
De mért ragaszkodsz a berikhez?
Annyi hasonló márka van ugyanazon az áron rogyásig hogy nem győzöl választani.
sziasztok!
volna egy olyan kérdésem superzone-on kivül hol tudnék berik ruhát venni mert sajna náluk nincs abba a szinbe amibe nekem kéne már .
aki esetleg tudna segiteni megköszönném.
Az ünnepek közeledtével azt hiszik én vagyok a jézuska?

másik levél : Mivel ez a kesztyű nem mai gyerek
nekem kb 12.000Ft-t ér.üdv

Miért ne ingyen? vagy akkor már ott a shox, ott 2011es csúcsmodell is van 12ezer forintért!

...módosítanom kell a hirdetést
Ha már útbaigazít,legalább informálódna előtte egy picit
Nagy az isten állatkertje....
Helló! Hát nem tudom pontosan mennyit használta, tavaly nyáron hétvégente hazajárni (kb 400 km). Idén már nem fért bele. Átlagos vékony alkat!
ha 30E alatt marad remélem hozzám kerül hányszor használta? leírás szerint pont jó rám...
Helló!
Hát igen, sajna kell a pénz, így nem akarjuk tovább árulgatni a kabátot, ami egyébként a testvéremé, de kinőtte, mostanáig meg nem sokat használta. Reméljük hosszú ideig fogja szolgálni az új gazdiját!
Akár licitálás előtt is meg lehet nézni Pesten, nem zsákbamacska.
ne reklámozd most azon izgulok hogy jó áron eltudjam vinni... ami neked nem lenne jó de nekem igen és ugye jobb adni mint kapni
Van még néhány eladó kesztyű,vigyétek a fa alá!

Egy feltűnően informált érdeklődőt kiemelnék,ezt írja :

valóban nem csip-csup
márka!Ettől méd a Shox is jobb!Bazsi

mondom én,...irány a shox!
1 Ft-ról induló Vatera aukcióba tettem fel ezt a keveset használt, L-es méretű FURYGAN bőrdzsekit! Full protektoros, vízálló, bélelt motoros kabát, új ára 114.900 Ft volt két éve! A legjobb ajánlat viszi, mert sajnos sürgősen kell a pénz.
Vatera link a Furygan bőrdzsekihez
A Vatera termékeim között rengeteg motoros holmi van, több apróság 1 Ft-ról induló aukcióban, pl vesevédő és térdprotektor! Nézz körül!
Vatera link az összes termékemhez

Sziasztok,

Hazánkban hol lehet ilyen vagy hasonló hátizsákot kapni elfogadható áron?
hátizsák

A fontos a funkcionalitás lenne, sisaktartó, vizálló, férjen is bele kevés cucc és nem hátrány ha belefér pl. egy laptop. /17"/
sziasztok!
volna egy olyan kérdésem superzone-on kivül hol tudnék berik ruhát venni mert sajna náluk nincs abba a szinbe amibe nekem kéne már .
aki esetleg tudna segiteni megköszönném.
Ha már elküldted a levelet,meg kell jegyeznem,hogy nem érkezett meg!
Ott a tel.szám,csörögj!
asszony cuccai, csak állnak a szekrényben Porfogónak meg drága
Szeva!
Neked ilyen is volt?
Látom te is megkezdted a kiárusítást....
..akartam mondani freemail
jól tetted,de a tel.számom már tudod...........
S-méretű Icon Legion sisak.
3x használt utasként
29.000Ft
Telefonon keress (adatlap)
39-es Sidi Vertigo. 3x használt utasként, új állapot..
45000Ft
telefonon keress (adatlap)
Szia!

Ment a privát az adatlapodon lévő freemail-es címedre mert csak azt találtam
43as Sidi Vertebra pici hibával. 15e
Adatlapomon a citromail,oda írhatsz....
Vagy 06 hetven 4tizenegy hetven1 harminckettő
a feketétől tényleg csak aszinében külömbözik! na szóval a motoros fekete a sielős fehér!
Sziasztok!

A jézuskával már le van zsirozva egy ilyen jóárasitva. Valakinek van vele tapasztalata!? Ez a téli széria elvileg, siszezonra, de csak a szinében külömbözik a feketétől... köszi!

ULTIMATE BAP LITE