Sziasztok! Spidi penta kesztyűt keresek, lehetőleg a motorline-os árnál olcsóbban. Ha valaki tud esetleg írjon e-mailt a kuslics@freemail.hu -ra. Ha nem találnék akkor marad a motorline.:)
sziasztok!
volna egy olyan kérdésem superzone-on kivül hol tudnék berik ruhát venni mert sajna náluk nincs abba a szinbe amibe nekem kéne már .
aki esetleg tudna segiteni megköszönném.
Helló!
Hát igen, sajna kell a pénz, így nem akarjuk tovább árulgatni a kabátot, ami egyébként a testvéremé, de kinőtte, mostanáig meg nem sokat használta. Reméljük hosszú ideig fogja szolgálni az új gazdiját!
Akár licitálás előtt is meg lehet nézni Pesten, nem zsákbamacska.
1 Ft-ról induló Vatera aukcióba tettem fel ezt a keveset használt, L-es méretű FURYGAN bőrdzsekit! Full protektoros, vízálló, bélelt motoros kabát, új ára 114.900 Ft volt két éve! A legjobb ajánlat viszi, mert sajnos sürgősen kell a pénz. Vatera link a Furygan bőrdzsekihez
A Vatera termékeim között rengeteg motoros holmi van, több apróság 1 Ft-ról induló aukcióban, pl vesevédő és térdprotektor! Nézz körül! Vatera link az összes termékemhez
sziasztok!
volna egy olyan kérdésem superzone-on kivül hol tudnék berik ruhát venni mert sajna náluk nincs abba a szinbe amibe nekem kéne már .
aki esetleg tudna segiteni megköszönném.
A jézuskával már le van zsirozva egy ilyen jóárasitva. Valakinek van vele tapasztalata!? Ez a téli széria elvileg, siszezonra, de csak a szinében külömbözik a feketétől... köszi!
Egy link a kesztyűről.. http://www.motorline.hu/index....