Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali akkor ez,vagy ilyen a te méreted..
elérhetőségem a hirdetésben :)
Styl Martin cross csizma használt, de jó álapotban, fémcsatos, így nem kell fosnod, hogy letörik a 2-3 eft-os műanyag csat. A bal lábnál, a belső oldali részen egy 4-5 cm-es szakadás (A víz nem folyik be) van. 47-48 a méret (Szóval a csajod lábára nem lessz jó)

Ugyan itt egy utcai csizma, 45-46-os méretben, gyakorlatilag új, a rutin vizsgát járta meg (kb 120km) is eladó.

StylMartin tizenvalamenyi... írd meg, mennyit adsz érte
Az utcai 12000 (20volt bolti korában)
heló
van 1 bili féle bukósisakom amiben a szövet elfáradt :( a szivacs lepizslik :(
ilyen szivacsos anyagot hol tudok beszerezi vagy milyen boltban keresgéljem? méretre tudnám szabni szóval nem muszáj kész méretű...

segítséget előre is köszike
Komplett cucc eladó újszerű állapotban. 70000. FT az ár fix igy is ajándék. 30-490-1133
Női kabát: Spool anyaga 100% polyester, kivehető belső bélés, kivehető CE protektorok (könyök, váll), puha gerincprotektor, rendelhető CE gerincprotektor, teljesen szél és vízálló, derékrészen tépőzárral állítható, nadrággal összecipzározható, 3M Scotchlight fényvisszaverők.
2x használt, szinte új állapotú. 172/60kg emberkére jó. Bőrnadrág csere érdekel. Ár: 15 000

2 részes cordura:
Nagyon jó állapotú! Kivehető béléses a nadrág és a kabát is. Belső zseb, vízálló, fényvisszaverő. Gerinc, váll, könyök, comb és térdprotektor. 173/90 kg emberkére jó. Külön is eladó! Esetleg csere érdekel. Ár: 15 000

Hívj vagy írj bátran, biztos megegyezzünk!
Bell sport eladó jó állapotban 12 rugó
Sziasztok cross csizmát keresek 43 as méretben kék-fehér előnyben vagy fekete piros vagy sárga inkább nem mindenkinek nagyon köszönöm
Sajnos eladták, de azért kösz.
Jó lessz rád, simán.
Még lehet, hogy az 58 is jó lenne.
Üdv!Nagyobbat nem találtál?Én is 100kg vagyok,csak 163cm.Te nyurgább vagy,rám nem jó a 60-as Berik.Ha esetleg a keresgélés közben volt nagyobb,ird meg légyszives!Boldog Új Évet Kivánok!
Hi!Ha valakit esetleg érdekel?

link
Hali mindenkinek.
Van valakinek tapasztalata a TSCHUL márkanévre hallgató ruhákról?
Meg valami mérettáblázat mert a páromnak néztem csak nem tudom hogy a 36-os az kb mekkora lenne.
kepet kaphatok?
Szia!

Shark? Sárga-fekete. Pesten tudod megnézni! Ha érdekel, írj egy e-mailt! Teljesen jó sisak, nem is volt sokat használva (utas), de nem kell.
L-es karcos, serult shoei, arai, hjc sisakja van valakinek nagyon olcson?
Lehet kijön 165-ből, de árfolyamfüggő.
nem tudtok egy endurós kabátot valami értelmes áron?
xl-es érdekelne,nem túl győzikés színben ha lehet,szóval ne feltűnő hanem sártűrő legyen:-)
Németh Tamás 06303407360
kööösz
Szevasztok!

Találtam egy fasza Berik kétrészes ruhát 60-as méretben. Van valaki, aki velem nagyjából egy méret (193 cm, kb 100 kg), és ekkora Beriket használ? Kíváncsi lennék rá mit mond, milyen menet közben...

Kösz előre is
http://www.kepesmotor.hu/esoru...
Van egy ilyen esőruhám, az ár alku képes, illetve elcserélem bármi értelmes dologra.
Igen, igazad van, de a kérdés ettől független..... (tudod venni szeretnék)
Ez az akciós ár 235 helyett
Valami akció.....?
Segítettél, köszönöm!
A kis fekete foltok a kis karcok