Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyiért érdekel az ajánlatod, a részleteket hogyan tudjuk megbeszélni?
Üdv!
AGV GP-Tech sisakról tud valaki véleményt mondani? Némileg olcsóbb mint az ARAI, de félek nem is nyújtja ugyanazt (plexi karcolásállósága, szellőzők stb)
Sajna a Shark tuti kicsi lett volna, végül felraktam a Vaterára 1 Ft-ról. De találsz biztosan, messze még a tavasz! A HJC, Laser, KBC is jó márka!
ugyes
Hello!
A sisak M-es méretű.
Szia,

a sisak mekkora?
Tévedés, nem számolom, csak mindenre odafigyelek
1.volt egy arai, karcos de S-es volt
2.volt egy vadi uj shoei xr1100 (hangsulyozom: UJ)
3.volt egy shark nagyon szep, olcso de kiprobaltam a haveromnal es az nem stimmel
koszonom hogy szamolod :-)
Már minimum 4en irtak Neked... 1ik sem volt megfelelő?
L-es karcos, serult shoei, arai, hjc sisakja van valakinek nagyon olcson?
Wintex 2 részes bőrruha, szép állapotban, full protektoros kivitelben 56os méretben (én 186 és 90-93kg vagyok +- 5-10cm és +- 5-10 kg ig tökéletes) eladó. Ennek oka, hogy a közúti motorozást egy ideig hanyagolom.

Ugyan itt eladó egy Dainese Ful Metal Racer koppintás, gyakorlatilag uj állapotban, 3xl-es méretben, ami a valóságban kb. 1xl.

És még egy ujszerű Marushin sityak is eladó. A sisak gyakorlatilag új, dobozával, sityakzsákjával 1-ütt eladó.

Ruha: 33eft
Kesztyű: 9eft
Sisak: 25.500ft
EGYBE 60-BA ODAADOM!
StylMartin cross csizma jó állapotban (Gyakorlatilag hibátlan, 1 dologtól eltekintve, vagyis a bal csizma belső felénél 4-4.5 cm-es szakadás található. A víz nem folyik be, lassan 0.5éve így használom).
47-48as méret, és szerintem qrva jó áron adom... 14eft-ért vihető!

Ugyan itt egy SoulRace márkályú protektoring, használt de jó állapotban (nincs rajta szakadás, viszon a tépőzárakat érdemes lenne kicserélni, mert gyengébben tart mint uj korában)
Xl-XXl-es méret (én 186/90-93kg vagyok) 15eft -ért eladó.
Ebay-ről rendel valaki mostanába?Egy motoros kabátott szeretnék rendelni!Ha valaki tudd segíteni,megkösszöném!egeim@citromail.hu
http://www.motorosruha.hu/magy...
Soma ruhával kapcsolatban
Harcipocoknak Üdv a csizma teljesen jó állapotú hibátlan 45 -ös méretű igen kényelmes
Egyedi méretű SOMA kétrészes összecipzározható full protektoros
vastag bőrruha eladó szép állapotú..175-185 kg 100-110 kg körüli erös testalkatú motorosra.. ára. 40000
btibi10@freemail.hu 06209157653
Kérdésem lenne, hogy van e itt valaki akinek HJC ZF-9 bukója van. Ha van, eltudná nekem mondani hogyan lehet belőle kiszedni a bélést? Mert elvileg kivehető, de nekem sehogy se megy, és azért így télen kimosnám..
Rövid fazonú B-Star kevlár kabát S méretben. Fekete-narancs színben, kivehető CE protektorokkal, kivehető thermobéléssel, szűkíthető karkialakítással. Ár: 15.000.-
Zandona Cross Short Pro. S méretben
Csípő és farokcsont védelem antiallergén hálós anyagon.
Ár: 15.000.-
Készítsd fel a motorod a szezonra!

Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
- JT és GOLDFREN féktárcsák
- GOLDFREN és AP RACING fékbetétek
- Kuplung és fékkarok
-Cross sebváltókarok

-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!

Info: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
www.euromotor.hu akciók a bal felső sarokban,Spyke cuccok.2 részes ruhákat láttam 120e körül.Viszont nekem jobb minőségűnek tűnt mint a berik egy hajszállal.
Vettem is egy ancugot.Még úgy is stimmelt színben hogy 4 hónappal később vettem a nacit mint a kabátot és nem is egy méret.
És ugyanúgy félárban voltak a 1010-es modellek.Így lett 123e.
Nem. Kiféle miféle? Nem hallottam még róla. Elérhetőség? Milyen ruhákat forgalmaznak?
Euromotort nézted?
Hali srácok!

Ki,mit tud, van e valahol valami jó kis leárazás bőrcucc terén? A Supersone-ban megcsappantak már a készletek,marad még Bécsben a Zweirad, de nem feltétlenül akarok most kimenni. 176 magas és 90 kg vagyok. Az 54-es játszhat még az esetemben,vagy ennél nagyobbra van már szükségem?