Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Mekkora méret a cipő?
Van-e rajta bármilyen szakadás, esetleg a belsővel valami gond?
A Falco Stroke az pont ilyen! Több mint 40ezret húztam le benne, és városi gyalogos szaladgáláskor is kényelmes volt. Nem egy drága csízma, alulról súrulja a 30ezret.
Sziasztok! Városi használatra keresek olyan csizmát ( vagy akár ilyen félcipős jellegűt, ami nem olyan magasszárú ), aminek az aljára lehet tenni olyan fém koptatót (nemtom hogy hívják):) Valaki tud segíteni? (Olcsó kategória érdekelne)
Zsííír. Akkor nem 60-ast meg 56-ost, hanem 58-ast kell keresnem. Kösz.
motorline.hu
ott vannak felragasztható fülek meg egyéb eszement dolgok
Nekem 56-os Berikem van, és 188 centi és 90 kiló vagyok. Ez nekem éppen jó. Szóval szerintem neked inkább tényleg az 58-60-asat kell nézegetni (persze fazonfüggő).
Amúgy a full bőr Berik jó bírta nekem a tanyát, kicsit megkopott a bőr felülete meg a szép hímzés eltűnt a hasán, de sehol szakadás vagy tönkremenő zipzár, stb. Csak ajánlani tudom.
Láthatósági esőruha:
L-XXXL méretben, UV sárga színben. 8000Ft helyett 5000Ft.
info kukac motoralkatresz.eu
58-as..az 56-os eszméletlen szűk volt, a szuperzonába azt javasolták, mert ha kitágul akkor pont jó lesz..lószart tágult ki. jó döntés volt az 58-as. viszont a 140 eft-os shoei xr1000-em kitágult a nyári izzadozástól, de az imetboltos srác kafán megcsinálta a belsejét bagóért és így talán kibírok egy szezont vele(180-nál húzta hátra a fejemet, 260-nál szakította le a fejemet, 300-nál ráharaptam a tanksapkára hogy a bukó ne repüljön le a fejemről)
Ok,a pontos cim,endrike66@gmail.com
Jahh, 13ezerFt.
Helló! Roleff Cordura Dzsekim Eladó! Piros-fekete, protektoros, nagyon jó állaptban! Méret:XL
Hali!
Polo Classic 38-as puhaprotektoros fekete bőrruhám van eladó.Ára fix 30000 pénz.Képet holnap tudok küldeni ha érdekel.Csáó!
Nagyon fasza. Kösz. És a tiéd milyen méretű. Nagyjából egyformák lehetünk. Ha azt mondod 60-as, akkor az 56-os hirdetésekkel nem is foglalkozom...
szia Bazsesz,

én pont 100 kg és 191 cm vagyok. tavalyi kétrészes fehér berik bőrruhám van. mit mondjak?300-ig semmi bajom vele, felette meg kit érdekel?! de komolyra fordítva szót, hibátlan,könnyű takarítani, jó viselni, nem nyúlt meg egyáltalán. nem csúsztam,estem vele így ilyesmi tapasztalatom nincsen, de neked se legyen.
egyszóval über....

üdv
Bőrruháról bővebb infó itt:
http://www.kepesmotor.hu/egyre...
Sidi vertigo 39-es méret 45.000Ft
Icon Legion S-méret 29.000Ft
A csizma és a sisak is csak 3x viselt, utastént, teljesen új állapotú.
Üdv,keresek kisméretű nöi bőrruhát,160-as magassághoz.Lehetőleg sötét szinben.
eladó 48as berik ruhám új ruha vétele miatt:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Shoei, suomy, (alsó árkategoriás sisakok), shark, agv, lazer... és a sorrend minőség alapján... szerintem!
Üdvözlet!
tudna valaki segíteni? bukósisakra keresnék felragasztható tüskéket!
vagy sapkát amin tüskék vannak!(pl sísapka.)
Üdv népek:)
Bukót szeretnék venni, max 30 ezerig.
Valami ötletetek lenne?
Vagy kinek mi vált be?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Ó, pff, azt hittem, hogy tanktáska, Azt keresek. Bár 15-ért nem rossz ár, és oldalra is inkább ilyet tennék, mint dobozt. Hmm...elgondolkodom rajta.
Köszi!
Hali. Ára 14999Ft. Ez új! De ez nem tanktáska!Oldaltáska(2db.)
Darabonként 11-15 L bővithető. Igen, belefér az A4-es papír is, állítva. Ha bővebben érdekel ott a link, azon elérsz.
Üdv!
Ez a kis tasi mennyibe van? Új vagy használt? Méretileg mekkora (A4-es papír belefér?)?
Köszi a választ!