A Falco Stroke az pont ilyen! Több mint 40ezret húztam le benne, és városi gyalogos szaladgáláskor is kényelmes volt. Nem egy drága csízma, alulról súrulja a 30ezret.
Sziasztok! Városi használatra keresek olyan csizmát ( vagy akár ilyen félcipős jellegűt, ami nem olyan magasszárú ), aminek az aljára lehet tenni olyan fém koptatót (nemtom hogy hívják):) Valaki tud segíteni? (Olcsó kategória érdekelne)
Nekem 56-os Berikem van, és 188 centi és 90 kiló vagyok. Ez nekem éppen jó. Szóval szerintem neked inkább tényleg az 58-60-asat kell nézegetni (persze fazonfüggő).
Amúgy a full bőr Berik jó bírta nekem a tanyát, kicsit megkopott a bőr felülete meg a szép hímzés eltűnt a hasán, de sehol szakadás vagy tönkremenő zipzár, stb. Csak ajánlani tudom.
58-as..az 56-os eszméletlen szűk volt, a szuperzonába azt javasolták, mert ha kitágul akkor pont jó lesz..lószart tágult ki. jó döntés volt az 58-as. viszont a 140 eft-os shoei xr1000-em kitágult a nyári izzadozástól, de az imetboltos srác kafán megcsinálta a belsejét bagóért és így talán kibírok egy szezont vele(180-nál húzta hátra a fejemet, 260-nál szakította le a fejemet, 300-nál ráharaptam a tanksapkára hogy a bukó ne repüljön le a fejemről)
én pont 100 kg és 191 cm vagyok. tavalyi kétrészes fehér berik bőrruhám van. mit mondjak?300-ig semmi bajom vele, felette meg kit érdekel?! de komolyra fordítva szót, hibátlan,könnyű takarítani, jó viselni, nem nyúlt meg egyáltalán. nem csúsztam,estem vele így ilyesmi tapasztalatom nincsen, de neked se legyen.
egyszóval über....
Bőrruháról bővebb infó itt: http://www.kepesmotor.hu/egyre...
Sidi vertigo 39-es méret 45.000Ft
Icon Legion S-méret 29.000Ft
A csizma és a sisak is csak 3x viselt, utastént, teljesen új állapotú.
Ó, pff, azt hittem, hogy tanktáska, Azt keresek. Bár 15-ért nem rossz ár, és oldalra is inkább ilyet tennék, mint dobozt. Hmm...elgondolkodom rajta.
Köszi!
Hali. Ára 14999Ft. Ez új! De ez nem tanktáska!Oldaltáska(2db.)
Darabonként 11-15 L bővithető. Igen, belefér az A4-es papír is, állítva. Ha bővebben érdekel ott a link, azon elérsz.
Mekkora méret a cipő?
Van-e rajta bármilyen szakadás, esetleg a belsővel valami gond?