Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van pár kavicsfelverődés és a tisztán tartásból,valamint használatból adódó kisebb karcok,de megpróbálok valami értelmesebb képet csinálni
lehet.kaphatok kepeket? markisa_17@yahoo.com koszonom
Mit jelent, hogy kicsit karcos?
Sziasztok! Motorzik valamelyikőtok ilyenkor télen? Van valami speckó téli ruhátok?
-r
Szia
Rrx-7 Gp?
eladó berik48as két részes ruhám :
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
a hasadás lemaradt
Oxtar speed csizma eladó..Egyetlen sérülés hogy a jobbos orrán van egy hasadás a bőrön de kilyukadva nincs a csizma.Én is így vettem,semmit sem nőtt azóta a sérülés.valószínü hogy valamibe belerugtak vele.Megtartanám de egy kicsit szorít.42-es a lábam a csizma 43-as.Inkább 41-es lábra javasolnám.Használatból eredő kopásokkal.Egy alapos tisztítás ,fényesítés ráfér.postázom is.Esetleg xxl-es cordura nadrágra cserélném,értékegyeztetéssel. 10000 postával
személyesen 9000
Wintex 56os 2 részes, gyönyörű állapotú bőrruha, full protektoros kivitelben eladó.
Ajándék áron, 38eft-ért.

Esetleg csere szóbajöhet 54/56os 1/2 részes kék v. fehér v. fekete bőrruhára. Esetleg ráfizetek, ha olyan...

A kesztyűt inkább cserélném szolidabb kinézetűre... 3xl van beleirva, de a valóságban ez xl.
Bár én 56ost vettem, de az 54esek is tökéletesek voltak.

187/90 (de a kiló változó ugye... főbbként az ünnepek alatt )
Kb 185/95
sziasztok! segítségeteket szeretném kérni. Aki 54 bőrruhát használ és jó rá! az le tudná irni kb hány ceniti és hány kiló?
köszi!
valakinek van karcos arai, shoei vagy hjc sisakja? xr1000, xr1100, x-spirit satobbi.. csak olcso legyen :-)
Kicsit karcos,de olcsó 5555huf Arai plexi
Szia
Mennyi lenne az utolsó ár, és hol vagy helyileg.
köszi.
Kösz, közben megoldódott
sziasztok

hasznalt mar vki oxtar tcx pro 2-es csizmat? ha igen milyenek a tapasztalatok vele. http://quadracing.hu/?id=kview...
sziasztok
Stylmartin GP-Sonic csizmára keresek koptatót ha valakinek van irjon a fecctory@freemail.hu köszönöm
Dehogynem....csúcs szuper cuccok
Keresnék retro ruhákat, bukókat!
Ha valakinek van, kérem írjon!
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
1 Ft-os Vatera aukcióban ez a szuper FURYGAN motoros bőrdzseki! L-es méret, full protektoros, profi dzseki! Licitálás előtt is meg lehet nézni Pesten!
Keveset volt használva, hibátlan, sajnos a testvérem hamar kinőtte! 2 éve 114.900 Ft volt!
Link a Furygan dzsekihez

Azt mondják a nagyokosok, hogy 1 számmal célszerűbb nagyobbat venni, hogy a lábszag jobban tudjon érlelődni a térben...
van 44es gumicsimma 4ezerér viheted jó meleg kivehető béléses