Eladó ÚJ Alpinestars utcai motoros gatyó, textil, nem kordura anyagú, alja szélesíthető, dereka szűkíthető, térdnél és a boka belsőnél erősítéssel, levehető a szára, így rövidgatyóként is használható!
Rám sajnos nagy, 34-es, kb 90 kila körüli 180 cm-es testalkatra saccolnám!
11 eFt
Hello,
nekem van egy supermoto ruhám és sztem az a különbség, h egyrészes, viszont nincs rajta púp, valamint sztem kicsit eltér a szabása ami által supermoton adott üléspozícióban kényelmesbb viselet. Ha esetleg érdekelne a hirdetéseim közt megtalálod.
Üdv.
Sziasztok.
Eladó egy Grex G06 II típusú sisak, normál állapotban, annyi baja, van, hogy az egyik plexi takaró műanyagot elhagytam róla
Ár megegyezés szerint!
Sziasztok!
Van egy eladó alpinestars hálós nyári kabim 2-3x volt rajtam L-es méret kivehető váll,alkar,hát protektor.Teljesen sérülés mentes nagyon sürgősen eladó Budapesten átvehető Email címem:bimbi125@freemail.hu vagy Telefon:06-70-39-44-831
Vegyél egy Forma Arrow Dry-t,annyi a Superzoneban.Én 6 éve koptatom és még mindig egybe van!
Hála a Drytex bélésnek 2 fokban meleg és 40 fokban se sül el a lábad.
Sziasztok!
Esetleg ha valaki tudna még infót adni, hol lehet max 40 000Ft-ért normális fehér vagy fekete sport csizmát, az lécci jelentkezzen!
Köszi szépen előre is!
Rám sajnos nagy, 34-es, kb 90 kila körüli 180 cm-es testalkatra saccolnám!
11 eFt
gyári hayabusa kabát protektorok nélkül makulátlan állapotú 2-3 alkalommal használt.. 20000 -ért eladó 06209157653
nekem van egy supermoto ruhám és sztem az a különbség, h egyrészes, viszont nincs rajta púp, valamint sztem kicsit eltér a szabása ami által supermoton adott üléspozícióban kényelmesbb viselet. Ha esetleg érdekelne a hirdetéseim közt megtalálod.
Üdv.
kesztyű 27 rugó
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Van egy új NITRO plexim.N500V-N600V-N700V hez jó.Írj megegyezünk
Eladó egy Grex G06 II típusú sisak, normál állapotban, annyi baja, van, hogy az egyik plexi takaró műanyagot elhagytam róla
Ár megegyezés szerint!
A protektot mennyiért adod?
Remélem itt átmegy!
Van egy eladó alpinestars hálós nyári kabim 2-3x volt rajtam L-es méret kivehető váll,alkar,hát protektor.Teljesen sérülés mentes nagyon sürgősen eladó Budapesten átvehető Email címem:bimbi125@freemail.hu vagy Telefon:06-70-39-44-831
Rendes tőled!
Tényleg jó árban van!
Köszönöm szépen!
Hála a Drytex bélésnek 2 fokban meleg és 40 fokban se sül el a lábad.
Esetleg ha valaki tudna még infót adni, hol lehet max 40 000Ft-ért normális fehér vagy fekete sport csizmát, az lécci jelentkezzen!
Köszi szépen előre is!