Ezekről a sisakokról tud vki mondani pár szót? Elég strapabíró?
Tetszenek, és már próbáltam is, amint lesz rá pénzem veszek egyet, de megnyugtatna ha vki mondana róla pár jó szót
Probàltam R-PHA-t. Hàt nagyon meggyözö egy sisak. A kényelme az Arai szintjén van, minöség és kidolgozottsàgban is ott van. Az egyetlen ami még hiànyzik az a presztizs és jo fényezések. Egyébként top sisak. Nem hiàba nyerte meg a németeknél az 500 euros hatàrig a tesztet. Megverte a Schubert S1 Pro-t, X-Lite X-802-öt.....
Eladó egy Berik egyrészes bőrruha,kék-fehér-fekete színben,52-es méretben,egy szezont használtan.
Az irányára:85eft.
Akit érdekel keressen a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as telefonszámont
Csak a zajért lecserélni egy jó sisakot? Ha megnézed a sisakteszteket egy két nagyondrága és csendes sisakot leszámítva mind egy formán hangosak 100+ dB körüli zaj van bennük autópályatempónál, még a híresen halk schubertkben is megvan a 90 dB
Mivel már ketten is elvitték volna a ruhát csak a méret nem passzolt,leírom: A ruha 50-es méret, kb. 170-180 magas, 72-82 kg-os átlagos testalkatú pilótára jó.
nah kis pics a gervédőről, elég massziv ez! Szerintem nagyon jó vétel volt, és kifejezetten tetszik hogy a pánt levehető, nem is fogom visszarakni, nyáron egyet hordtam és ugy elnyomta a kulcscsontomat hogy faszom... szal zsir, már hordanám élesbe is nem csak a szobába!
1 Ft-os Vatera aukcióba tettem fel ezt a keveset használt, L-es méretű FURYGAN motoros bőrdzsekit! A dzseki vízálló, full protektoros és bélelt! Nagyon profi dzseki, 2 éve 114.900 Ft-ba került! Sajnos sürgősen kell a pénz, így Vatera aukcióra került szegény! Van még pár motoros apróságom szintén 1 Ft-os aukcióban! Kérlek nézz körül! A vaterán a bőrkabátot és az aukcióimat "LiGiBa" felhasználónév alatt találod meg!
Természetesen licitálás előtt is meg lehet nézni, felpróbálni (Budapest)! Elérhetőség az adatlapomon!
Hali! Eladnám a motoros cuccaimat, amik a következők: Alpinestars Vector 2 részes bőrruha 50-es méret, full protektoros szép állapotban, Alpinestars GP Pro kesztyű L-es fekete (1-szer felpróbáltam) tehát teljesen új, Sidi Vertigo csizma jó állapotban 42-es(a 41-es lábamnak pont jó és kényelmes). Árak: ruha 55, kesztyű 18, csizma 15. Képeket tudok küldeni ha kell. Érdeklődni a 06207779855-ön vagy igor79@freestart.hu-n. Budapest
Már ithon is van a stuff! :) Hát házhozhozva, egy nap alatt, kicsivel kevesebb lett mintha megveszed eredeti áron, és a hozzá kapott térd vagy könyökvédőt eladod szinte bolti áron! :)
ugytudom hogy az országba csak a superzone ál kapcsolatba a berik-kel
ha ott nemtudnak rendelni ojat ami neked kell akkor külföldröl lehetne
a bőrruhát nem elég ugy kiválasztani hogy berik-et veszek mer csak az a jó
van sok márka ami még a berik-nél is jobb
én is néztem berik-et de nem vettem mer nem volt az alakomhoz megfelelő ezért shift-et vettem és majdnem fele annyiba volt mind a berik
Ezekről a sisakokról tud vki mondani pár szót? Elég strapabíró?
Tetszenek, és már próbáltam is, amint lesz rá pénzem veszek egyet, de megnyugtatna ha vki mondana róla pár jó szót
Eladó egy Berik egyrészes bőrruha,kék-fehér-fekete színben,52-es méretben,egy szezont használtan.
Az irányára:85eft.
Akit érdekel keressen a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as telefonszámont
Csak a zajért lecserélni egy jó sisakot? Ha megnézed a sisakteszteket egy két nagyondrága és csendes sisakot leszámítva mind egy formán hangosak 100+ dB körüli zaj van bennük autópályatempónál, még a híresen halk schubertkben is megvan a 90 dB
Természetesen licitálás előtt is meg lehet nézni, felpróbálni (Budapest)! Elérhetőség az adatlapomon!
Persze hogy van, csak rendelni kell.
SP2 kesztyu fekete (nem fekete-feher) szinben L-es meretben van?
Udv.
TayRol
Már ithon is van a stuff! :) Hát házhozhozva, egy nap alatt, kicsivel kevesebb lett mintha megveszed eredeti áron, és a hozzá kapott térd vagy könyökvédőt eladod szinte bolti áron! :)
mennyiért van jóárasitva, ha nem titok?
Karasnánál elvileg egy ilyet vásárolva kapsz könyökvédőt mellé ingyen.
KÉK, PIROS, FEKETE SZÜRKE színben. M, L, XL méretben ár:21000Ft.
Valamint Alpinestars Sp-2 kesztyű
KÉK, PIROS, FEKETE színben. M,L,XL méretben. ár: 18500Ft
!Csak rendelésre! Fizetés utánvétellel.
Érdeklődni emailben. Köszönöm.
ha ott nemtudnak rendelni ojat ami neked kell akkor külföldröl lehetne
a bőrruhát nem elég ugy kiválasztani hogy berik-et veszek mer csak az a jó
van sok márka ami még a berik-nél is jobb
én is néztem berik-et de nem vettem mer nem volt az alakomhoz megfelelő ezért shift-et vettem és majdnem fele annyiba volt mind a berik