Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Lazer sisak S méretű! Karcos a plexi és balos forgó rész el van törve!
Ár: 10,000Ft
Posta megoldható!
Tel:30/680-2519
Sziasztok ELADÓ egy Trace TX1-es Csizma! 42-es Méret!
Ár.:15.000HUF!
Akit érdekelne, elérhetőségem:
MSN: l.lacus@hotmail.com
E-mail: llacus@totalcar.hu
Mobil: 30/755 21 51
Szia!

Köszi a választ egy privát e-mail címet tudsz adni hogy megbeszéljük a részleteket?

Üdv: Bodó!
6000 ft 1 szezonos puha protektoros finom belső L-es méret
ki nem tudja mi legyen a karácsonyi ajándék:

www.motoros-polo.hu
Szia!
A csizma még megvan, max 10szer volt lábon /utascsizma/ szinte új!
Amiért mégsem új, mert az esésnél a kavicságy apró horzsolásokat ejtett rajta, nem feltűnő, a képeken sem látszik....
Az ára 17.000.ft fix! /ez félár/
Szia!

Érdeklődni szeretnék hogy megvan-e még a Forma csizma?
Ez az ami a képen látszik? Tudnál-e még képet küldeni róla?
És végül de nem utolsó sorban, a piszkos anyagiak?
az kimaradt a hozzászólásombol hogy a csuszásnak semmi nyoma jóformán
aszongyátok szar? nekem egy 9ezres kesztyűm van amit most eladok mert. mert. :D még márka feliratot se találtam rajta de egy csuszást kibirt .én se ápoltam pedig ez is bőr... na mindegy majd kitalálok valamit januárig van időm
Lehet ahhoz már motor sem kell
nekem egy 12ezre shox-om van azis mindenféle protkóval egy randa baleseten már túl vagyunk és köszöni szépen jobban van mint a gazdája
Nekem 8ezres kesztyűm van.. 50ezret mentem benne eddig.. havonta többször szétázott, semmi ápolást nem kapott soha...pedig bőr kesztyű, megérdemelné; ennek ellenére nagyon jó állapotba van, a tenyere sincs kikopva. Az biztos hogy nincs tele protektorokkal.. de ennyi pénzért sokkal kevesebbre számítottam

Egy Icon Timaxért mondjuk kiadnék kétszer ennyit is
Ötvenezeré kesztyű? Van benne beépített Tv, vagy mi?
2 mugen kesztyűm ment szét nagyon gyorsan(a fullos-40000-es változat),igaz cserélték gariba-de soha többet!Berik és Arlen Ness kesztyűm van,általában 5-10000-el drágább,de hidd el megéri!
De, ha megfordítod jobbkezes.
Mint a kozákpuska
Balkezes.
jah ezt néztem énis akk jól gondoltam... csak méretet nemtom mostani S-es de az krossz meg textil
superzone-ban
hol nézted és mennyiért?
Szia Limo! Igen, lesznek kesztyűk is (túrásabb és sportosabb is), és 1 Ft-os aukciók is lesznek!
Van valakinek valami tapasztalata ezzel a mugen kesztyüvel?
Sziasztok!
Talán tud valaki segíteni? Kaptam egy NOLAN N41 Classic bukót. Szeretném levenni róla a sildet, meg a plexit, de nem tudom, hogyan kell. Nem szívesen feszegetném, de szét szeretném szedni.
tudom nem vagy látnok de kesztyűből szerinted lesz nagyobb választék?
Most már elég mérethiányosak vagyunk, de tavaszra lesz újra minden termékünkből minden méret, és 1 Ft-os aukciók is lesznek!
beraktalak a kedvencek közé remélhetőleg hamarosan nagybevásárlást csinálok nálad