Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.Postát állom!
Sziasztok!
Moto Gp felsők rendelhetőkM. L.XL méretben 15000Ft/db áron.
bali105@t-email.hu 06303210309
PIROS-FEHÉR Alpinestars Gp Plus "XL", illetve Gp Pro PIROS-FEHÉR "XL" 22000Ft/db postával.
Várom a képeket.
A belseje,és a szivacsozása is elfogadható állapotú,annak ellenére,hogy ez egy 2002-ben vásárolt sisak,és kb.80000km van benne.A zsákja már nincs meg,de a doboza még igen,és van hozzá még egy bogárháló is.Képeket holnap tudok már csak csinálni.Ja,és akkor az ára fix.25000 forint.Ha így is érdekel,akkor holnap küldöm a kért képeket.
Hi mindenki !Még mindíg eladó az egyik ruhám!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Sziasztok,engem Cross csizma érdekelne,keresek 44-es méretben max~20ezer körül dobsz egy sms-t és visszahívlak,06-70/430-3498
Köszönöm szépen az információt Henti!
Nem gondoltam full kategóriás csizmára!
Köszönöm!
Üdv.: Béci
A 20-as ár megfelel.A belseje,szivacsozása milyen állapotú?Zsákja,doboza megvan hozzá?A sérülésről és a belsejéről tudnál közelebbi képet küldeni?ide írj:alma70@ent.hu
Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk és futómű alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!

Info: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
Sziastok eladó egy protektor -L-méret nem volt még használva.meg egy bukó, ez sem.Árban megegyezünk.
Sziasztok!

Eladó: Nolan n101-es bukósisak, XS-es ezüst színű. ÚJ!
Méretprobléma miatt! (ez is nagy lett rám... sosem hordtam)
Eredeti ára ötvenezer forint volt, én most 35 000,- Ft-ért oda adom!

Továbbá eladó egy használt, szintén Nolan bukó sisak. M-es.
Sztereo- fülhallgató és mikrofon van benne, pmr-nek elkészítve midland g7-es volt vele használva
ára: 25 000,- Ft érdemes megnézni.
Köszi, szépen én is az mellé húzok:)
Hali!
20-30 között gondoltam.
Ha Neked is megfelel,itt megtalálsz.
Köszi.
Én a Caberg-re szavaznék. Egyik haverom ilyenben nyomja ő nagyon dícséri. A sisak volt a kezemben szép és a kidolgozása is jó minőségről árulkodik az árkategórián belül.
A másikról nincs információm.
Remélem segítettem azért valamit, jó vásárlást
Szeva Béci!
Látom komáromi vagy, átlibbensz Bicskére az Interatba, 40-é van trace, vagy Frank Tomas csimma! nm csúcskategóriás, de a célnak +felel! Én a 3. szezonomat kezdem vele és bírja, aztán ha kitollasodsz (nagyobb cmm) ráérsz pumát sidit, v épp AS-t nézegetni

üdv Henti
Ha kitaláltad az árát szólj...Ne gyere azzal,hogy mondjak egy árat ,mert nem fogok rá válaszolni.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Sport csizmát a nyárra, de nem tudtam még eldönteni, hogy milyen márka lenne a megfelelő számomra!
A lábam 42-43-as, fehér vagy fekete sport csizmát szeretnék, max 40 000Ft-ért!
ha valaki tudna esetleg ebben segíteni, azt kérem tegye meg legyen olyan kedved!
Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok!
Sziasztok!
Nem tudja valaki "bekimotors" telefonszámát vagy elérhetőségét?
Hali bukó vásárlás elején vagyok és ez a két típus közt akadtam meg van valakinek valami tapasztalat ezekkel kapcsolatba?

http://shox.hu/term%C3%A9kkata...

ÉS

http://www.yamahamathe.hu/kieg...

Az az
caberg v2r
és
shiro sh-3700 Assen
Sziasztok Alpinstars GP-PRO M-es fekete fehérbe elfogadható árban valakineek van? :D
Hali!
Eladó még a sisakom.Az árát még nem tudom,megeggyezés kérdése,az állapota normál,egyszer esett le az álló motorrol,úgyhogy minimális festékhiány van rajta,a plexin csak a normál használatból adódó karcok vannak.Mérete "L"-es
Én 93Kg vagyok és 174cm és jó rám az L-es.
HI! Mekkora tagra jó az XL-es méret
Sziasztok!Lenne pár eladó cuccom:) 52-es Dainese 2részes fekete-szürke-piros bőrruha(4éves), UFO crossnadrág 34-es, Auner márkájú cordura kabát Xl-es, Akira szürke-fekete bukósisak M-es,kicsit beteg kínai quad átépíteni vagy alkatrésznek(100e forint).
Ha valakit érdekelne valami akkor email:richard.horv@gmail.com, vagy TEl: 0670/977-2687