A belseje,és a szivacsozása is elfogadható állapotú,annak ellenére,hogy ez egy 2002-ben vásárolt sisak,és kb.80000km van benne.A zsákja már nincs meg,de a doboza még igen,és van hozzá még egy bogárháló is.Képeket holnap tudok már csak csinálni.Ja,és akkor az ára fix.25000 forint.Ha így is érdekel,akkor holnap küldöm a kért képeket.
A 20-as ár megfelel.A belseje,szivacsozása milyen állapotú?Zsákja,doboza megvan hozzá?A sérülésről és a belsejéről tudnál közelebbi képet küldeni?ide írj:alma70@ent.hu
Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk és futómű alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!
Eladó: Nolan n101-es bukósisak, XS-es ezüst színű. ÚJ!
Méretprobléma miatt! (ez is nagy lett rám... sosem hordtam)
Eredeti ára ötvenezer forint volt, én most 35 000,- Ft-ért oda adom!
Továbbá eladó egy használt, szintén Nolan bukó sisak. M-es.
Sztereo- fülhallgató és mikrofon van benne, pmr-nek elkészítve midland g7-es volt vele használva
ára: 25 000,- Ft érdemes megnézni.
Én a Caberg-re szavaznék. Egyik haverom ilyenben nyomja ő nagyon dícséri. A sisak volt a kezemben szép és a kidolgozása is jó minőségről árulkodik az árkategórián belül.
A másikról nincs információm.
Remélem segítettem azért valamit, jó vásárlást
Szeva Béci!
Látom komáromi vagy, átlibbensz Bicskére az Interatba, 40-é van trace, vagy Frank Tomas csimma! nm csúcskategóriás, de a célnak +felel! Én a 3. szezonomat kezdem vele és bírja, aztán ha kitollasodsz (nagyobb cmm) ráérsz pumát sidit, v épp AS-t nézegetni
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Sport csizmát a nyárra, de nem tudtam még eldönteni, hogy milyen márka lenne a megfelelő számomra!
A lábam 42-43-as, fehér vagy fekete sport csizmát szeretnék, max 40 000Ft-ért!
ha valaki tudna esetleg ebben segíteni, azt kérem tegye meg legyen olyan kedved!
Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok!
Hali!
Eladó még a sisakom.Az árát még nem tudom,megeggyezés kérdése,az állapota normál,egyszer esett le az álló motorrol,úgyhogy minimális festékhiány van rajta,a plexin csak a normál használatból adódó karcok vannak.Mérete "L"-es
Sziasztok!Lenne pár eladó cuccom:) 52-es Dainese 2részes fekete-szürke-piros bőrruha(4éves), UFO crossnadrág 34-es, Auner márkájú cordura kabát Xl-es, Akira szürke-fekete bukósisak M-es,kicsit beteg kínai quad átépíteni vagy alkatrésznek(100e forint).
Ha valakit érdekelne valami akkor email:richard.horv@gmail.com, vagy TEl: 0670/977-2687
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.Postát állom!